ممنونم از راهنمابیت در مورد امپ هم تو تاپیک امپ سول پرسیدم ممنون مبشم راهنماییم کنی.
این امپی که معرفی کردی گرونه من زیر 200 یورو مد نظرم هست
با سپاس
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
ممنونم از راهنمابیت در مورد امپ هم تو تاپیک امپ سول پرسیدم ممنون مبشم راهنماییم کنی.
این امپی که معرفی کردی گرونه من زیر 200 یورو مد نظرم هست
با سپاس
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
سلام می خواستم هدفون بگیرم تا 100تومان لطفان یکی مرا راهنمای کند فقط برای گوش دادن اهنگ ممنون می شوم![]()
خواهش میکنم.
راستش من تخصص زیادی در مورد امپ ندارم و اکثرا اگه سوالی در مورد امپ برام پیش بیاد از rave-87 عزیز سوال میپرسم.مطمعنا میتونن کامل راهنمایتون کنن.ولی در کل centrance m8 ارزش افزایش بودجه و تهیه رو داره تا احیانا از اضافه خرجی های بعدی ممانعت کنه چون با توجه به پرتابل بودنش توان درایو هدفونهای فولسایز و حتی در حالت تخصصی تر برای هدفونهای با کابل بالانس هم کاربرد داره.
دوستان عزیزانی که خبر دارن که ایرفون های سری t-jays رو کدوم فروشگاهای اینترنتی برای فروش دارن حتما ب من اطلاع بدن ... ممنون از زحمتتون ...
داداش یه سر برو سایت nutra.ir
Tjays one و two و three رو داره
Sent from my HTC One using Tapatalk
کسی نبود راهنمای کند
سلام
چند صفحه اخری رو مطالعه کردم گفتم سئوال تکراری نپرسم
سئوال تکراری بود اما جواب داده نشده بود
اون هم مشاوره خرید هدفون بی سیم بود
با علم اینکه هدفونهای با سیم در رنج قیمتی مساوی و یا حتی پایین تر کیفیت بیشتری دارند
دوستان اگه بتونند چند هدفون بی سیم خوب در چند رنج قیمتی ( مثلا زیر 500 ) و موجود در بازار ایران معرفی کنند کمک بزرگی به من و سایر دوستانی میشه که سئوال پرسیدند و جواب نگرفتند
توقعات هم فکر کنم عمومی باشه
مثلا برا شنیدن موسیقی و یا فیلم (من خودم m50 دارم ولی گاهی برا استفاده از تلویزیون اونقدر کشش میارم که طولش دوبرابر اعلامی کارخونه ! میشه ) - حداقل کیفیت ( با علم به اینکه انواع بلوتوثی مشکل اتصال دارند و انواع رادیویی ارزان و متوسط قیمت مشکل تداخل امواج ) و راحتی در استفاده
با تشکر
سلام آقا باز یه سوال
من خودم philips shl-9600 دارم و مشخصاتش این هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و از یه طرف با توجه به توضیحاتی که دریافت کردم میگن Audio-Technica ATH-M50 بیس بسیار قوی داره
من موندم چطوریه که m50 دارای محدوده فرکانسی بالتر ( 15-28000) و حساسیت پایین تر (99 دسیبل ) چطور بیس قوی داره؟
فقط تنها برتریش درایور 45 میلیمتری شه
میخوام بدونم یعنی 5 میلیمتر درایور بزرگتر انقد تو بیس تاثیر داره؟
مرسی بازم
سلام.
حساسیت و محدوده ی فرکانسی هدفون به هیچ عنوان نشان دهنده ی میزان پخش صداهای یک محدوده ی فرکانسی مانند بیس نیستند. برای آشنایی با این کمیت ها تاپیک زیر را مطالعه بفرمایید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایز بزرگ تر درایور هم همیشه نشان دهنده ی بیس بیشتر نیست. میزان بیس هدفون را تا حدودی با استفاده از امضای صوتی یک برند میتوان حدس زد اما بهترین راه تست کردن است.
موفق باشید.
Last edited by kavehj4488; 13-01-2014 at 14:08.
مرسی
میرم دنبالش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)