تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 425 از 602 اولاول ... 325375415421422423424425426427428429435475525 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,241 به 4,250 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه shervin_aleta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

بله به احتمال قوی ولی مطلقا نمیشه گفت ایراد از پد یا کابل هست برای اطمینان به یکی از نمایندگی های سنهایزر مراجعه کنین بهتر راهنمایتون میکنن.
    برای هدفون فول سایز پرتابل هم از سنهایزر میتونین مدل momentum رو تهیه کنین و از برند akg هم k540 و k450 خیلی خوب هستن که k450 کاپ هاش کوچیکتر و پرتابل تر هست .البته از برند grado هم میتونین مدلهای بسیار خوبی رو تهیه کنین.
    در مورد امپ هم بهترین پیشنهاد و گزینه موجود centrance m8 هست که برای ساپورت با محصولات اندروید و اپل هم ساخته شده که فکر میکنم با هدفون hd25 هم مچ خوبی بشه.فعلا برای تهیه باید سفارش بدین ولی اگه تونستین تهیه کنین لطفا و حتما یه رویو هم اینجا قرار بدین تا دوستان بتونن از تجربیاتتون از این امپ خوب بهره ببرن بخصوص که خودم بشدت بدنبال تهیه این امپ داک هستم و فکر میکنم این یک گزینه واقعا ارزش خرید رو داره.
    ممنونم از راهنمابیت در مورد امپ هم تو تاپیک امپ سول پرسیدم ممنون مبشم راهنماییم کنی.
    این امپی که معرفی کردی گرونه من زیر 200 یورو مد نظرم هست
    با سپاس

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام می خواستم هدفون بگیرم تا 100تومان لطفان یکی مرا راهنمای کند فقط برای گوش دادن اهنگ ممنون می شوم

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ممنونم از راهنمابیت در مورد امپ هم تو تاپیک امپ سول پرسیدم ممنون مبشم راهنماییم کنی.
    این امپی که معرفی کردی گرونه من زیر 200 یورو مد نظرم هست
    با سپاس

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
    خواهش میکنم.
    راستش من تخصص زیادی در مورد امپ ندارم و اکثرا اگه سوالی در مورد امپ برام پیش بیاد از rave-87 عزیز سوال میپرسم.مطمعنا میتونن کامل راهنمایتون کنن.ولی در کل centrance m8 ارزش افزایش بودجه و تهیه رو داره تا احیانا از اضافه خرجی های بعدی ممانعت کنه چون با توجه به پرتابل بودنش توان درایو هدفونهای فولسایز و حتی در حالت تخصصی تر برای هدفونهای با کابل بالانس هم کاربرد داره.

4. 4 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Xenon360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان عزیزانی که خبر دارن که ایرفون های سری t-jays رو کدوم فروشگاهای اینترنتی برای فروش دارن حتما ب من اطلاع بدن ... ممنون از زحمتتون ...

داره خودمونی میشه Ehsanx13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان عزیزانی که خبر دارن که ایرفون های سری t-jays رو کدوم فروشگاهای اینترنتی برای فروش دارن حتما ب من اطلاع بدن ... ممنون از زحمتتون ...
    داداش یه سر برو سایت nutra.ir
    Tjays one و two و three رو داره

Sent from my HTC One using Tapatalk

7. 3 کاربر از Ehsanx13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام می خواستم هدفون بگیرم تا 100تومان لطفان یکی مرا راهنمای کند فقط برای گوش دادن اهنگ ممنون می شوم
    کسی نبود راهنمای کند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام
    چند صفحه اخری رو مطالعه کردم گفتم سئوال تکراری نپرسم
    سئوال تکراری بود اما جواب داده نشده بود

اون هم مشاوره خرید هدفون بی سیم بود

با علم اینکه هدفونهای با سیم در رنج قیمتی مساوی و یا حتی پایین تر کیفیت بیشتری دارند

دوستان اگه بتونند چند هدفون بی سیم خوب در چند رنج قیمتی ( مثلا زیر 500 ) و موجود در بازار ایران معرفی کنند کمک بزرگی به من و سایر دوستانی میشه که سئوال پرسیدند و جواب نگرفتند

توقعات هم فکر کنم عمومی باشه
    مثلا برا شنیدن موسیقی و یا فیلم (من خودم m50 دارم ولی گاهی برا استفاده از تلویزیون اونقدر کشش میارم که طولش دوبرابر اعلامی کارخونه ! میشه ) - حداقل کیفیت ( با علم به اینکه انواع بلوتوثی مشکل اتصال دارند و انواع رادیویی ارزان و متوسط قیمت مشکل تداخل امواج ) و راحتی در استفاده

با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه تاتانی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

سلام آقا باز یه سوال
    من خودم philips shl-9600 دارم و مشخصاتش این هستش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و از یه طرف با توجه به توضیحاتی که دریافت کردم میگن Audio-Technica ATH-M50 بیس بسیار قوی داره
    من موندم چطوریه که m50 دارای محدوده فرکانسی بالتر ( 15-28000) و حساسیت پایین تر (99 دسیبل ) چطور بیس قوی داره؟
    فقط تنها برتریش درایور 45 میلیمتری شه
    میخوام بدونم یعنی 5 میلیمتر درایور بزرگتر انقد تو بیس تاثیر داره؟
    مرسی بازم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام آقا باز یه سوال
    من خودم philips shl-9600 دارم و مشخصاتش این هستش
    و از یه طرف با توجه به توضیحاتی که دریافت کردم میگن Audio-Technica ATH-M50 بیس بسیار قوی داره
    من موندم چطوریه که m50 دارای محدوده فرکانسی بالتر ( 15-28000) و حساسیت پایین تر (99 دسیبل ) چطور بیس قوی داره؟
    فقط تنها برتریش درایور 45 میلیمتری شه
    میخوام بدونم یعنی 5 میلیمتر درایور بزرگتر انقد تو بیس تاثیر داره؟
    مرسی بازم
    سلام.
    حساسیت و محدوده ی فرکانسی هدفون به هیچ عنوان نشان دهنده ی میزان پخش صداهای یک محدوده ی فرکانسی مانند بیس نیستند. برای آشنایی با این کمیت ها تاپیک زیر را مطالعه بفرمایید:
    سایز بزرگ تر درایور هم همیشه نشان دهنده ی بیس بیشتر نیست. میزان بیس هدفون را تا حدودی با استفاده از امضای صوتی یک برند میتوان حدس زد اما بهترین راه تست کردن است.
    موفق باشید.
    Last edited by kavehj4488; 13-01-2014 at 14:08.

12. 4 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه تاتانی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

سلام.
    حساسیت و محدوده ی فرکانسی هدفون به هیچ عنوان نشان دهنده ی میزان پخش صداهای یک محدوده ی فرکانسی مانند بیس نیستند. برای آشنایی با این کمیت ها تاپیک زیر را مطالعه بفرمایید:
    سایز بزرگ تر درایور هم همیشه نشان دهنده ی بیس بیشتر نیست. میزان بیس هدفون را تا حدودی با استفاده از امضای صوتی یک برند میتوان حدس زد اما بهترین راه تست کردن است.
    موفق باشید.

ویرایش: لطفا" این پست حذف شود.
    مرسی
    میرم دنبالش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •