شرمنده زیاد سوال میپرسم
نامحدود که بگیری هر چقد دانلود کنی سرعتت رو کم نمیکنن یا مثلا قطع کنن
آخه من شنیدم نامحدود هم اگه زیاد دانلود کنی یه جور دیگه(با کم کردن سرعت) محدودت میکنن
شرمنده زیاد سوال میپرسم
نامحدود که بگیری هر چقد دانلود کنی سرعتت رو کم نمیکنن یا مثلا قطع کنن
آخه من شنیدم نامحدود هم اگه زیاد دانلود کنی یه جور دیگه(با کم کردن سرعت) محدودت میکنن
ديروز up روي170كيلوبيت بستن امروزم بعد از 4ساعت قطعي دان استريم 300كيلو بيت بستن.قبلا 1مگ و 512بود.سرعت دانلودم افتضاحه
دوستان من سرعتم از سرور داخلی داغونه ولی خارجی مثل فشنگه پبنگم هم با 4.2.2.4 حدودا 112 هست ولی پینگ سرور داخل تایم اوت میده چکارش باید کنم ؟
همونطور که میبینید سرعت و پینگ از سرور خارج بهتر از داخل هست .یه نظر شما مشکل از کجاست ؟
Last edited by alimail3248; 23-06-2013 at 11:15.
عاقا الان دوباره دان اسريممو كاهش دادن.ئان استرمم شده240كيلو بيت.خدا لعنتت كنه مخابرات
محدود نمیکنه شرکت مخابرات - هرچقدر تونستی دانلود کن - اصلا مشکلی نیست
فکر کنم باز این کوسه های اسراییلی حمله کردنسرعت دو روز در حد لاکپشت خاک بر سر مخابرات انگار مرض دارن هی انگل میدن این اینترزرت رو
نه
مخابرات قانون مصرف منصفانه ظاهرا نداره
تا حالا عمجین موردی واسه کسی پیش نیومده
خوب این که خیلی خوبه همه آرزو دارن خارجی بهتر باشه. بنظرم دستش نزن که خوبه اخه سایت های داخلی که چیزی نداره جز آفتابه فروشی و ....
حق با شماست ولی با ملی شدن اینترنت بیشتر سایت هایی که تحقیق یا مقاله دارن و سایت های ادارات و بانک ها به سرور داخل منتقل شدن که بیشتر کار من هم با همیناست و از سرورهای خارجی جز ایمیل یاهو و فیس یوک و یا یه سرچ توی گوگل استفاده دیگری ندارم .از نظر من هر دو مهم هستند و باید سرعتشون بالا یاشه هم داخلی هم خارجی.
تایید میشه
یک بحثی هست به نام تک کانکشن
شما سرعت دانلودتونم باسرورهای داخلی کمه؟
شاید سرعت اسپیدتست سرور داخلی کم نشون بده
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)