اون کارخونرو که منفجر کنی اگه رادیو رو روشن کنی تو اخبارش اعلام میکنه ( تو tv هم فکر کنم نشون بده)
اون کارخونرو که منفجر کنی اگه رادیو رو روشن کنی تو اخبارش اعلام میکنه ( تو tv هم فکر کنم نشون بده)
بچه ها باکدام کیلید حالت تاکسی فعال میشه میتونی مسفر ببری
عزیزم razor 56mg مگ درسته؟؟
ضمنا مال من نسخه اروپاییه سانسور شدست؟؟؟
Last edited by JING3LKHAN; 12-12-2008 at 23:12.
تایید میشه فقط اینکه نصب بشه که نیست باید درست کار کنه
مگه میخای بازی رو دانلود کنی که 56MB!
دانلود کرک razor: (فقط از این لینک ها دانلود کنید)
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجم: ! Only 4.53MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن دوستان اگه کسی مشکلی داره به تاپیک مشکلات اجرای Grand Theft Auto IV - نسخه PC مراجعه کنه، نه اینجا!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mitraryan; 13-12-2008 at 02:44.
سلام
تو یک مرحله هست که باید بری سوار یک ماشین پلیس بشی بعد میگه e را بزنید
بعدش یک جا برای جستجوی تبهکاران از طریق اسم و از طریق عکس داره
یک جاش هم ماموریت ها هست ولی توش میزنه با سیستم پلیس ارتباط برقرار نمیکنه و یک جاش هم وقتی میزنی تمام ماشین پلیس ها میریزن اونجا
باید چی کار کنیم
گیر کردم ؟؟؟؟؟
شما باید اون اسمی که بهت sms شده رو سرچ کنی.وقتی پیدا شد Enter رو بزنی تا تو رادار مشخص بشه.
موفق باشی
خب من تمام مشکلاتم حل شد ... فقط کمی افت فریم دارم که قابله تحمله ...
نمره 10 واقعا مسحقه این بازیه ...
واقعا روش کار کردن از تمام لحاظ ...
این که بعد هر مرحله اتوماتیک سیو میکنه واقعا عالیه ...
من میخوام برم کافی نت ... تو نقشه کجا میشه ؟ پولی که نیست ؟ راستی خیلی باحاله قبله اینکه موبایل زنگ بخوره صدای امواجش تو هدفون شنیده میشه ... من که خیلی تعجب کردم ... یه تصادفم دیدم کفم برید ...یه تاکس زد به یه آدم یارو پرت شد ... خودمم یکی رو له کردم ... واقعا با فیزیکش حال کردم ....راستی این دوست دخترمون که خیلی نچسبه رو چه جوری میشه از دستش خلاص شد ؟ بکشیمش مثه gta قبلی نیست که ظاهر شه ... تو bowling ازش باختم هرسم گرفت لهش ردم(شوخی)....
دوستان عزیز!
به خاطر وجود ایراد های بسیار زیاد در اجرای بازی برای نسخه PC و رفع ایرادات, تصمیم گرفته شد که یک تاپیک جداگانه تحت عنوان مشکلات اجرای Grand Theft Auto IV - نسخه PC که به صورت مهم دراومده, در کنار تاپیک اصلی بازی موجود باشه.
بنابراین به غیر از این مورد, صحبت در مورد راهنمایی بازی رو فقط در تاپیک خود بازی مطرح کنید.
ممنون از همگی!
فقط اولش یک اس ام اس میاد که میگه زنگ بزن به 911 بعد که ماشین پلیس اومد و......
دیگه اس ام اس نمیاد
اس ام اس از طرف Brucie اومد که منم اسم اونو توی کامپیوتر پلیس زدم عکسشم اومد به عنوان سابقه دارها ولی اینتر کاری نمیکنه
آیا اسم کس دیگه ای هست باید بزنم ؟؟
الان من حدود 30 دقیقه منتظر موندم ولی هیچ اس ام اسی نیومد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)