دوستان عزیز یه چیز ازتون خواستیما![]()
در مورد وقت ازدواج تو بازی.به نظر شما بهترین وقت کیه؟این موضوع مهمیه.یه بحث بزاریم شرکت کنید
دوستان عزیز یه چیز ازتون خواستیما![]()
در مورد وقت ازدواج تو بازی.به نظر شما بهترین وقت کیه؟این موضوع مهمیه.یه بحث بزاریم شرکت کنید
خوب بهترین وقت ازدواج سال دوم هست بعد از روز ولنتاین که دخترا برات کادو میارن توی اون دوسال شما باید سعی کنی خونتو بزرگ کنی و بتونی کادوهای دخترارو ازشون بگیری نگه داری مثلا شکلات که چیز خیلی مهمی هست مخصوصا اینکه قلب همه آبی باشه بعد از اون سریع ازدواج کن پرو نشن
برای اینکار از ترفندهای بازی می تونید کمک بگیرید یعنی یه بار بازی کنی حیوانات درجه آخرو داشته باشی بعد منتقل کنی اونجا گرفتی؟![]()
سلام من به خاطر این بازی قشنگ در این سایت عضو شدم من یک درخواست ازشما دارم می تونید بگید چه جوری در مسابقه ی اسب سواری برنده بشم
سلام من هم برگشتم
كمكي خواستين می تونم کمکتون کنم
وسلام ویژه ای خدمت leyth عرضه مي دارم ومنتظر برگشتن خانوم مهندس هستیم که یهو غیبش زد
بهترين روز ازدواج هم 30تابستان سال دوم
کسی دموهای بعد ازدواج رو داره برام بزاره
اول سلام به دوست و همسنگر، امید عزیز.
کارت خیلی ارزشمنده. بالاخره این کارو یکی باید شروع می کرد تا یه راهنمای کامل، حتی از کمترین جزئیات داخل بازی ساخته بشه.
ولی...
(رفیق آماده باش که بد جوری می خوام بکوبمت!)
یه سری انتقاد داشتم... امیدوارم سازنده باشه و تو هم به دل نگیری. با توجه به اینکه خودت هم گفتی: اگه اشکالی داشت...
1. غلط املایی زیاد داشت.
قربونت برم ... دیگه تو که نباید تو نوشتن اسم بازی غلط املایی داشته باشی...Harvest moon back to nathor
(این فقط یک مشت بود نمونه ی خروار)
این جا رو باید اصلاح کنی. اولی یعنی ترکیبات، دومی یعنی لوازم آشپزخانه، سومی یعنی چاشنی و چهارمی یعنی تغییرات.غذاها:Ingredient
تركيبات Utensils
لوازم آشپزخانه Seasoning
چاشني، افزودنيVariation
اما اصل انتقاد من اینجاست:
بو و رنگ ادبیات لوحه خانه توی راهنمات هست. و همون حرف ها و همون کلمات توی اینجا هم هست. باید بیشتر دقت می کردی. اکثرا اشتباهات مترجم لوحه خانه رو اصلاح نکردی...
اون یعنی گوشواره. نه هدفون.گوشي هدفون Earrings: 33 مدال
(این هم مشت بود نمونه ی خروار)
معری افراد دهکده همون معرفی توی لوحه خانه بود. پر از اشتباهات توی ترجمه...
She Used to be mamaاو از ماما استفاده می کند!
او سابقا ماما بود.
(این انتقاد رو به ویراستار و نویسندگان لوحه خانه دارم) ببین، این سبک رو اصلا نمی پسندم... بهتره کامل در مورد یکی در یک بخش صحبت بشه که خواننده سردرگم نشه. یه جا در مورد علاقه مندی ها صحبت کنیم... یه جا معرفی شون کنیم... یه جا ... این طوری فایده نداره. انسجام کار به هم می ریزه.
البته دیدم بعضی جاها اشتباهات رو اصلاح کرده بودی... خیلی برام ارزش داشت.
بخش دمو ها رو می تونیم خیلی گسترش بدیم. Iman reza و Aquaquest عزیز و گرامی که ترکوندن. (درموردش آخر پست بیشتر توضیح می دم)
نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اگر تخم طلا را آب پز كنيد قيمت آن خيلي زياد ميشود.
به هیچ وجه... آب پز کردن تخم طلا اون رو به درجه ی E نزول میده و عملا قیمتش میاد پایین. (فکر کنم لابه لای پستام این هشدار رو به گیمر ها داده بودم.)
در زمستان وارد غار زيرزميني در سمت کوهستان در طرف درياچه شويد و زمين را حفر کنيد تا به آخرين طبقه غار برسيد و وارد درياچه زيرزميني غار شويد. آبپاش را با آب از درياچه پر کنيد تا آبپاش بينهايت داشته باشيد.
اگه اشتباه نکنم این شایعه رو قبلا رد کرده بودم... ولی رفتم دیدم که واقعا وقتی آبیاری می کنیم از 100 تا کم نمیشه. اما نکته اینجاست: وقتی داخل معدن آب بپاشیم از تعدادش کم نمیکنه. و ما فک می کنیم آب پاشی بینهایت شده!
بخش مربوط به طلاق خیلی جالب بود. من دارم میرم که کارن رو طلاق بدم.
قضیه ی گلخونه و سگ... شایعه است.
راهنماییت برای رسوندن درجه ها به 400 ، تخم مرغ و آن ، انگورها و ... خیلی مفید و قابل استفاده هستند.
.
خوب کوبیدن تموم شد... امید وارم این تحلیل و انتقاد رو به دل نگیری و بدونی که دلم می خواد کار توپی از آب در بیاد و مثل کار لوحه خانه ماست بندی نباشه.
بهتره راهنما فعلا خام باشه. یعنی هیچی نداشته باشه، به جز راهنماییهای دوستان و نکاتی که بچه ها گفتن. هرکی هرچی داشت بگه. بعد دوستانی که اینترنت پر سرعت و وقت کافی دارن، لطف کنن و تمام این پست های مفید رو داخل یک فایل ورد بریزن. (ترجیحا با فرمت RTF یا DOC که همه بتونن استفاد کنن.) و برای دانلود بزارن و از اون به بعد میشه با خیال راحت و با مواد خامی که در اختیارمون هست، راهنما رو بسازیم. هرکی نظری میده، نقدی میکنه، اشکالی میگیره، تا کار درستی از آب در بیاد.
* یک نکته هم در مورد دمو ها: بهتره دمو ها در یک راهنمای جداگانه بیان. البته اشاره به دمو و ... داخل راهنمای اصلی باید گنجونده بشه. ولی عکس دمو و توضیحاتش می تونه داخل راهنمای جداگانه، همراه با این راهنما (مثلا به صورت پیوست) ارائه بشه.
بهتره این کار ارزشمند امید عزیز باعث بشه ما کار ساخت راهنما رو استارت بزنیم. می تونیم مثلا هر 50 صفحه رو به یک کارشناس بدیم تا بازرسی کرده و پست های مفید رو دستگیر کنه و به ما تحویل بده.
از همه ی دوستان هم تقاضا دارم هر مطلبی در مورد این بازی به هر زبونی داشتن و پیدا کردن بگن تا همه اش جمع آوری و این راهنما کامل بشه.
با تشکر از همه، مخصوصا امید عزیز.
به امید ساخت راهنما...
اون 10 درصد مال توت فرنگی قدرتیه که توی نسخه هایی که ما داریم به درصد مزرعه اضافه نمی کنن.
و غذا ها هم مثل اینکه یه چندتاییش کمه و 8 درصد اضافه میکنن.
و در نتیجه 88 درصد آخرین درصدیه که ما میتونمی به دست بیاریم و هرکی 88 درصد داره انگاری 98 درصد رفته.
=====
به سلام ایمان خان.
دست به کار شو که داره کار ساخت راهنما شروع میشه...
دوستان تا پیغام های خصوصی و پروفایل ازد بشن، میتونیم همین جا تقسیم وظایف کنیم. هرکی پایس بزنه قدش...
خوب اون قضیه ی شایعه ی گل خونه با سگو که من چند بار بهش اشاره کردم اگه این کارو بکنید قلب سگتون کم میشه و گل خونه هم خراب میشه تنها یک راه وجود داره که گل خونه خراب نشه اونم اینه که هیچ بزری توش نباشه یا اگه هست در حد 4 نقطه روی زمین باشه اگر یه ذره در اومده باشه گل خونه رو هواست.
یه چیز دیگه اگه شما میخواهید زمانتون از دست نره و درجه ی تبرتون زیاد بشه و شما انرژی لازمو دارید تبر را برداشته و بر روی میز خونتون بزنید میز ناهار خوری 100 % تست شده تضمینی با تخفیف ویژهالبته این مورد میتونه در مورد چکش هم کمکی عملی باشه.
آقا نمیدونم مشکل ورژن شما چیه ما والله تا 92 یا 93 درصد میرفتیم دیگه بقیشو برای غذا ها گیر میکردیم نمی دونم شما مشکلتون چیه البته الآن که سیوشو ندارم فقط من هم نیستم سعید جان هم تا 95 96 رفته بود>>>>>>>>>>>sanr.
Last edited by Zende; 21-06-2009 at 11:44.
سلام.خوب بهترین وقت ازدواج سال دوم هست بعد از روز ولنتاین که دخترا برات کادو میارن توی اون دوسال شما باید سعی کنی خونتو بزرگ کنی و بتونی کادوهای دخترارو ازشون بگیری نگه داری مثلا شکلات که چیز خیلی مهمی هست مخصوصا اینکه قلب همه آبی باشه بعد از اون سریع ازدواج کن پرو نشن
برای اینکار از ترفندهای بازی می تونید کمک بگیرید یعنی یه بار بازی کنی حیوانات درجه آخرو داشته باشی بعد منتقل کنی اونجا گرفتی؟![]()
مهندس.نگرفتم.میخوای این بازی رو به من یاد بدی؟
نا سلامتی ما...............
هر چی تو این بازی باشه تو دست داشته.چیی نیست که تو این بازی تا سال 5 ندونم.من تو این سیوم که یه ماهی هست بازی نمیکنم. قبل از زمستون سال اول با خونه 100 ازدواج کردم و بذز 4 سال رو خریدم.حسابشو بکن دیگه.
اما ازدواج تو سال اول بهم نچسبید.از اول میخوام بازی کنم.
دلیل بیار.چرا؟خودت تو بازی کی ازدواج کردی؟من که زود ازدواجیدم کلی دمو پریدسلام من هم برگشتم
كمكي خواستين می تونم کمکتون کنم
بهترين روز ازدواج هم 30تابستان سال دوم
کسی دموهای بعد ازدواج رو داره برام بزاره
بعد از ازدواج دمو زیاد هست.دموها هم بستگی به خیلی چیزا دارن.
اون 10 درصد اخره که این 425 صفحه رو تو این انجمن درست کرده.خیلی حرف در موردش هستسلام
چه جوری میشه درصد مزرعه رو به 100 رسوند؟!
30% حیوانات
10% خونه
20% زن و بچه
10% غذاها
20% قلب سگ و اسب
پس اون 10% آخر چیه؟!
اول از همه عضویتت رو تبریک میگم.سلام من به خاطر این بازی قشنگ در این سایت عضو شدم من یک درخواست ازشما دارم می تونید بگید چه جوری در مسابقه ی اسب سواری برنده بشم
واسه برنده شدن تو مسابقه اسب.باید اسبت کامل 10 قلب باشه.مگه اینکه گیم شارک بزنی.بعدش هم بلد باشی چطور تو مسابقه از دکمه ها استفاده کنی و ضربدر بزنی.اگه انگلیسی بلدی تو کتاب خونه در موردش چیزای زیادی نوشته که میتونه کمکت کنه
همگی موفق باشید
Last edited by vahid0801; 21-06-2009 at 11:48.
سلام به دوست عزیز Leythاول سلام به دوست و همسنگر، امید عزیز.
کارت خیلی ارزشمنده. بالاخره این کارو یکی باید شروع می کرد تا یه راهنمای کامل، حتی از کمترین جزئیات داخل بازی ساخته بشه.
ولی...
از برگشتنت خیلی خوشحال شدم
خوش اومدی .
خواهش میکنم .البته باید بگم و قبلا هم گفتم که این کار رو به امید همکاری شما شروع کردم .
قربونت برم ... دیگه تو که نباید تو نوشتن اسم بازی غلط املایی داشته باشی...
(این فقط یک مشت بود نمونه ی خروار)نوشته شده توسط hopee -مقدمه راهنما:
از اونجا که انسان میتونه اشتباه کنه و من هم انسان هستم ممکنه تو این راهنما اشکالاتی وجود داشته باشه .خواهش میکنم .یه سری انتقاد داشتم... امیدوارم سازنده باشه و تو هم به دل نگیری. با توجه به اینکه خودت هم گفتی: اگه اشکالی داشت...
اصولا من شخص انتقاد پذیری هستم و این انتقاد های سازنده نه تنها منو ناراحت نمیکنه ، بلکه خوشحالم مشم .
این راهنمایی که من درست کردم فقط شالوده و زیر بنای راهنمای اصلی که با کمک شما نوشته میشه هستش و قطعااشکالات فراوانی داره.
ویراش:ویرایش عبارتست از رفع اشکالات املایی ،نوشته شده توسط hopee -مقدمه راهنما:
و من ازشما تقاضا دارم این راهنما رو ویرایش کنید .(در کار های ترجمه شده ) نکات دستوری-نگارشی و مطابقت با زبان فاسی معیار :1. غلط املایی زیاد داشت.این جا رو باید اصلاح کنی. اولی یعنی ترکیبات، دومی یعنی لوازم آشپزخانه، سومی یعنی چاشنی و چهارمی یعنی تغییرات.اون یعنی گوشواره. نه هدفون.اما اصل انتقاد من اینجاست:
بو و رنگ ادبیات لوحه خانه توی راهنمات هست. و همون حرف ها و همون کلمات توی اینجا هم هست. باید بیشتر دقت می کردی. اکثرا اشتباهات مترجم لوحه خانه رو اصلاح نکردی...در آخر باز هم از Leyth عزیز ،دوست خوبم به خاطر انتقادهای جالبش تشکر میکنم و امید وارم قانع کننده بوده باشه .نوشته شده توسط hopee-مقدمه راهنما:
ضروری میدونم که بگم این راهنما رو فقط با استفاده از اطلاعات خودم ننوشتم بلکه این راهنما با استفاده از کتابجه لوحه خانه و اطلاعات شما دوستان عزیز تدوین شده.
و باز هم از تمامی دوستان تقاضا دارم به گروه مولفان راهنما بپیوندن ....
سلام دوست عزیز عضویتتو تبرک میگم .
در ضمن خیلی خوش سلیقه هستی که از این بازی خوشت میاد(البته همه بچه های این تاپیک خوش سلیقه هستن .)
1.اگه بخوای خودت برنده بشی،یعنی با اسب خودت ،همونطور که دوستان گفتن باید اسبت ده قلبه باشه و نذار زیاد خسته بشه و در جریان مسابقه اگه با PS1 بازی میکنی فکر میکنم بک بار ضربدر و یک بار مثلث رو تند تند بزنی (مثل مسابقه شنا )
2.اگه میخوای تو شرط بندی برنده بشی ،اگه با PS1 باز میکنی کاملا با توجه به شانسی هستش که داری .اگه با PC بازی میکنی یه ترفند جالب وجود داره :
(البته مدتی قبل فکر میکنم Leyth عزیز این ترفند رو تو این تاپیک گذاشته بود.)
و اما ترفند:
وقتی وارد میدان شهر شدید ،بازی رو سیو کن ،بعد بدون خرید بلیط شرکت کن و ببین کدوم اسب برنده مشه و اگه ضریب اسب برنده ،(یعنی عدد های که در سمت راست اسم اسب نوشته میشه ) بالا بود ، بازی رو لود کن و فقط روی اسبی که ضرش بالاستو میدونی که برنده میشه شرط بندی کن.
یه کار بهتر با یه مثال :
فرض میکنیم اسبی که ضریبش مثلا 20 هستش ،برنده شده ، تو برای توت فرنگی 1001 مدال لازم داری که با توجه به ضریب اسب میشه تقریبا 51 بلیط (که اگه ضربدر 20 بشه 1001 مدال به دست میاری)
نکته اینجاست : به جای 51 بلیط ، 56 تا بخر که میشه تقربا 1100 مدال ، با این 1100 تا مدال توت فرنگی قدرتی رو بخر و بقشو قارچ جنگلی بخر و اون ها رو بفروش تا به این ترتیب مقدار زیادی از پول مصرفیت جبران بشه.
ایول.چه جالب توضیح دادی.من که هیچی نفهمیدم1.اگه بخوای خودت برنده بشی،یعنی با اسب خودت ،همونطور که دوستان گفتن باید اسبت ده قلبه باشه و نذار زیاد خسته بشه و در جریان مسابقه اگه با PS1 بازی میکنی فکر میکنم بک بار ضربدر و یک بار مثلث رو تند تند بزنی (مثل مسابقه شنا )
2.اگه میخوایتو شرط بندی برندهبش ،اگه با PS1 باز میکنی کاملا با توجه به شانسی هستش که داری .اگه با PC بازی میکنی یه ترفند جالبوجود داره :
(البته مدتی قبل فکر میکنم Leyth عزیز این ترفند رو تو این تاپیک گذاشته بود.)
و اما ترفند:
وقتیارد میدان شهر شدید ،بازی رو سیو کن ،بعد بدون خرید بلیط شرکت کن و ببین کدوم اسب برنده مشه و اگه ضرب اسب برنده ،(یعنی عددی که هرچی مدال بخری و اسب مورد نظرت ببره در اون عدد ضرب میشه ) بالا بود ، بازی رو لود کن و فقط روی اسب مورد نظرت که میدونی برنده میشه به تعداد مورد نیاز شرط بندی کن .
یه کار بهتر با یه مثال :
اگه اسبی که ضریبش مثلا 20 هستش ،برنده شد تو برای توت فرنگی 1001 مدال لازم داری و میشه تقریبا 51 مدال (که ضربدر 20 مشه و 1001 مدال به دست مباری)به جای 51 مدال 56 مدال بخر که مقدار پول مصرفیت زیاد فرق نمیکنه و با 56 مدال تقربا 1100 مدال به دست میاری و بقشو قارچ جنگلی بخر تا مقدار زیادی از پول مصرفیت جبران بشه و اون نه قارچ رو متونی به قیمت 1800 G بفروشی.
درست میگی.هر بلیط شرط بندی 50 g هست.ضریبش رو یادم رفت.هر بلیط چندتا مدال بود؟
حالا ضریبش رو 3 در نظر میگیریم.اگه اسبی که روش شرط بستی برنده بشه و اول شانسش مثلا 23 باشه.اون ضریبه تو این 23 ضرب میشه و میشه تعداد مدالی ه برنده میشی.که اکثرا اونی که کمترین شانسو داره مثلا شانسش 3 یا 4 هست برنده میشه.اگه هم که رو اسبی که اول میشه شرط نبسته باشی پولت پر.
اما اگه خودت اول شی مدال زیادی میگیری.با 10 قلب البته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)