تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 425 از 507 اولاول ... 325375415421422423424425426427428429435475 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,241 به 4,250 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

آخر فروم باز meisam317's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

به من نیروی حال اکهارت تول پیشنهاد شده. منتها من هنوز نخوندمش. ازش تعریف زیاد شنیدم البته.. ولی اونچه مسلمه اینه که این یه راه طولانیه. چیزی نیست که به یکی دو کتاب تمام بشه. هر کتابی هم ممکنه از یه منظر نگاه کرده باشه.. منتها بنظر من قسمت پرکتیکال قضیه خیلی مهمه یعنی در زندگی واقعی و روزانه باید به خودت یادآوری کنی که "باشی". من وقتایی که این کارو میکنم اصلا احساس میکنم حتی روی راه رفتنم تاثیر داره. بعد ما هرتغییر و رشدی هم که میخوایم در خودمون ایجاد کنیم از همین طریق باید شروع بشه. فکر میکنم بدون خودآگاهی حتی دیدن مشکلاتمون ناممکن نشون میده چه رسد به حل کردنشون
    معمولا ما بر اساس برنامه های اتوماتیکِ عمدتا ناآگاهانه زندگی می کنیم. از جایی که به دنبال خودآگاهی و به اصطلاح Mindfulness برید کم کم متوجه میشید
    می فهمید شما خودتون این زندگی رو طراحی نکردید و فرایندها صرفا بر مبنای اتوماسیون هایی که در شما جا افتادن انجام می شن و شما نسبت به رفتارتون آگاهی ندارید
    جالب اینکه هر مرحله رو که طی میکنید و مثلا یک حوزه از زندگیتون رو که بهبود میدید و خوشحالی میکنید بعدش تازه می فهمید n تا کار دیگه بوده که باید انجام میدادید و چقدر عقبید
    انگار خواب بودید این همه وقت و تازه شاکی هم بودید که چرا در فلان زمینه پیشرفت نکردم.. هر چه زودتر خودآگاهی رو شروع کنید و بطور مداوم بهش توجه کنید بهبودتون بیشتره
    از اینها گذشته آدمی که از خودآگاهی برخوردار نیست عملا اصلا زندگی نمیکنه. نمیفهمه زندگی چطور میگذره و در لحظه حال به سر نمی بره

اصول و مبانی مایندفولنس مدیتیشن قرن 21 ترجمه آیدا رشیدی
    ترجمه کتاب پرفروش و زیبایی mindfulness for dummies هست. تو ایران که هیچ تو کل دنیا بهترین کتاب تو این زمینه هست حتما توصیه می کنم فوق‌العاده است... زندگی من بعد خوندن اش خیلی بهتر شد.
    کتاب های اکهارت تولی هم خیلی خوبن . ترجمه نشر آزادگان و مسیحا برزگر توصیه میشه

2. 4 کاربر از meisam317 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض راه حلی برای رفع بوی نامطبوع توالت

سلام دوستان شاید این حرفها براتون حال به هم زن باشه اما خب بالاخص حالا که دیگه در خانه های آپارتمانی اغلب دستشویی ها هم نزدیک به فضای نشمین هستند و حفظ بهداشت محیط خانه مساله کم اهمینی نیست ... بگذریم ... عارضم به حضور شریفتون که بنده پاییز امسال سینوزیت سختی رو سپری کردم و هنوز نیز بطور کامل احساس سلامتی نمیکنم ... یک ماه پیش از یک آشنا توصیه ی استفاده از عنبرنسارا شنیدم ... روم به دیوار عنبر نسارا هم مدفوع الاغ ماده است که در یک روز خاصی هم برداشته میشه ... اما ارتباطش به بحث الانم چی بود ؟ عرض میکنم ... خب معمولا بعد از استفاده (داغ کردن و مقداری بو کردن ) اونو قاطی زباله ها میکردم... اما یک شب که زباله ها رو برده بودیم پایین و دیگه حس پایین رفتن نبود و اینها به داخل چاه دستشویی انداختمش ... و این گونه بود که تا حدود 12 ساعت پس از اون بوی مطبوع و جالبی توی فضای دستشویی پیچیده بود ...

4. 8 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

پرداخت بانکی را هیچ وقت با 3g انجام ندید چون موقع برگشت گیر میکنه ، یا با 4g انجام بدید یا با Adsl ، که اولی چیز پی ان خورش هم ملس تره

6. 3 کاربر از حیزون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

گول کسایی که تو اینترنت و در دنیای واقعی تبلیغ وطن پرستی افراطی (بیشتر در خارج از کشور) و زبونم لال تبلیغ یه دین و مذهب دیگر (در داخل کشور) میکنند ، رو به هیچ وجه نخورید ! چون اول از همه شما رو بازیچه ی دستشون میکنن مثل ناسیونالیست های افراطی که یه مشت بچه ایرانی مایه دار هستند و همه ی کاراشون ترول و به سر دووندن طرف هست .. و اونایی هم که تبلیغ ادیان دیگر رو میکنن مثل شرکت های هرمی هستن و بیشتر دنبال استثمار جنسی و روحی هستن که کم هم نیستن تو همین ایران

8. 6 کاربر از حیزون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

7 رنگ کردنِ سبیل جو گندمی با ریمل !!!!

سلام
    اگر خودتون به دلیل بالا رفتنِ سنتون سبیل خاکستری(جو گندمی) یا سفید دارین یا کسی رو میشناسین که سبیل خاکستری یا سفید داره و به خاطر رنگش مجبورین سبیلتون رو بتراشید اما دوست دارید که سبیل داشته باشین و سیاه رنگ هم باشه این مطلب برای شما و اونهاست:
    این تجربه ی یکی از همکاران بنده هست که 50 سالشه و خواهرش آرایشگر هست
    این همکار بنده سبیل جو گندمی داشت و چون از رنگش خوشش نمییومد مجبور بود سبیلش رو همیشه بتراشه . سبیلش این شکلی بود :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    رفت کشور خودشون برای مرخصی و وقتی برگشت سبیل داشت و سیاه رنگ هم بود !!!
    بهش گفتیم تصمیم گرفتی سبیل بذاری رو رنگش کنی ؟ تو که میگفتی رنگ کردنش دردسر داره و هر روز موهای سیبل رشد میکنه و ریشه اش سفیده و هی باید رنگش کرد و حوصله نداری هر روز رنگ کنی . چطور شد نظرت عوض شد ؟
    گفت خواهرش بهش یک روش بسیار ساده و ارزان یاد داد که ظرف 30 ثانیه میتونه سبیلش رو رنگ کنه !!!
    گفتیم چطوری؟
    گفت با استفاده از ریمل !!!
    نکات مهم:
    سبیل کم پشت راحت تر و سریعتر رنگ میشه. با موزر و به روشی که خطِ شقیقه میندازند میشه سبیل رو کم پشت کرد البته با فشار دادنِ دسته ی موزر تا شانه اش سه چهار میلیمتر عقب بره
    برس ریمل باید شبیه همین عکسها باشه
    باید 4 یا 5 قطره آبِ تمیز چکانده بشه توی ریمل تا رقیق بشه و ضخامت نده به موهای سبیل بلکه فقط رنگش کنه
    ریملِ خوب ضد آب هست و فقط با آب ولرم و کمی صابون شسته میشه
    سبیل کم پشت ریمل کمتری هم میبره . گفت یک ریمل مثل اون زرد رنگه حدوداً 30 تومن قیمتشه و برای 5 یا 6 ماه کافی هست
    باید برس رو از بالا به پائین بکشه روی سبیلش . فقط همین
    اگر چیزی آسانتر و سریعتر و ارزانتر و کارآمدتر از ریمل سراغ دارین برای رنگ کردن سبیل خبر بدین
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 07-01-2017 at 19:23. دليل: تصحیح

10. 5 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

امروز میخوام یه تجربه توپ از خرید ماوس و کیبورد بی سیم براتون تعریف کنم که برای من نزدیک صد و خرده ای آب خورد.
    من با ماوس و کیبوردهای وایرلس هر دو مارک معروف Logitech و A4 Tech کار کردم و این نظرات منه:

1. قبل از خرید ماوس و کیبورد وایرلس حتما میزان کارکرد خودتون رو در نظربگیرید. به این خاطر که مصرف اینا با باطری قلمیه و اگه 24 ساعته پشت سیستم هستید باید یه خشاب باطری بغل دستتون باشه همواره

2. طبق تجربه خودم از هر دو مارک در محل کار و خانه به این نتیجه رسیدم که مصرف باطری لاجیتک به طرز فاحشی از A4 کمتره. یعنی من تقریبا همزمان ماوس و کیبورد وایرلس برای خونه و محل کار گرفتم . باطری ماوس خونه هنوز آخ نگفته ولی برای شرکت دیگه مجبور شدم باطری قابل شارژ بگیرم از بس که کفاف نمی داد.

3. یه مسئله فنی مهم که خیلی به ندرت تو راهنمای ماوس یا سایت ها اشاره شده بحث تداخل امواج ماوس با مودم و شبکه بیسیم وکلا وسایل بی سیم اطراف هست. این مسئله توی عمل باعث لگ تو حرکت ماوس یا تایپ حروف میشه که واقعا رو اعصابه. چاره این کار تعویض کانال موج ماوس هست که نیازمند نصب برنامه هست . باز خود این تعویض کانال هم مکافاتیه. یعنی شاید تو یه محلی باشین که تراکم امواج بالا هست و اصلا کانال مناسبی برای تظیم پیدا نشه. علاوه بر همه اینها خود این تداخل باعث مصرف بیشتر باطری میشه

4.به هیچ وجه سعی نکنید که ماوس و کیبورد بیسیم به صورت ست یخرید. یعنی اینکه برای هر دو تا یه دانگل وجود داشته باشه. مشکلی که پیش میاد اینه که شما شاید بخواهید ماوس رو بدید به کسی دیگه ای یا جای دیگه ای باهاش کار کنید که با این اوصاف نمیشه

نهایتا اینکه در جاهایی که بحث تداخل امواج و کارکرد زیاد مطرحه ، همون ماوس وکیبورد سیمی خودمون از همه بهتر و مطمئن تره

12. 13 کاربر از elyartab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2017
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

در هر زمینه ی فعالیت دارید حتما برای خودتون کانال تلگرام ایجاد کنید !!!

بدون داشتن کانال تلگرام موفق نخواهید شد
    Last edited by alibaba24; 10-01-2017 at 07:40.

14. این کاربر از alibaba24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2017
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

هشدار ...

از سایتهای خرید از خارج خرید نکنید واستون خیلی گرون در میاد

کلاً تقریبا همه تو ایران جنس فیک استفاده می کنند

خرید اجناس مارک دار اصل مانند نایک ، آدیداس و... اصلا مقرون به صرفه نیست
    طرف اینجور اجناس ، سایت ها و کانال های تلگرام نرید
    Last edited by alibaba24; 09-01-2017 at 22:45.

16. 2 کاربر از alibaba24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2017
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سعی کنید هیچ چیزی رو اقساطی نخرید چون دستتون بسته میشه برای تحقیق
    در موقع خرید اصلا عجله نکنید عجله = حسابی جنس بنجل با قیمت بالا بهتون می ندازن
    قبل از خرید یه مدت خوب تحقیق کنید
    حداقل از طریق اینترنت تحقیق کنید
    در مورد مشخصات کالا ، میزان رضایت مصرف کننده و مخصوصا قیمت
    تو ایران قیمت ها با هم متفاوته
    قبل از خرید از چند جای مختلف قیمت کنید همه چی دستتون میاد

18. 6 کاربر از alibaba24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اصول و مبانی مایندفولنس مدیتیشن قرن 21 ترجمه آیدا رشیدی
    ترجمه کتاب پرفروش و زیبایی mindfulness for dummies هست. تو ایران که هیچ تو کل دنیا بهترین کتاب تو این زمینه هست حتما توصیه می کنم فوق‌العاده است... زندگی من بعد خوندن اش خیلی بهتر شد.
    کتاب های اکهارت تولی هم خیلی خوبن . ترجمه نشر آزادگان و مسیحا برزگر توصیه میشه
    من اینو خریدم
    ولی عنوان دامیز رو ننوشته. زده introduction to mindfulness. the 21st century meditation جالب اینکه سرچ کردم چیزی نیافتم. روی جلدم همون فرد مترجم رو زده «مترجم و مولف»
    شما چاپ اولش دارید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •