تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 425 از 1185 اولاول ... 325375415421422423424425426427428429435475525925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,241 به 4,250 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

دوستان عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . به نظر و عقیده هر دوی شما احترام می زارم . اما من زیاد امروز وقت ندارم . دیروزم وقت نکردم برم . کارمندی و هزار و یک دردسر . به همین خاطر کمتر از 30 دقیقه برای خرید وقت ندارم . قبلا نامزدم عطر زیاد زده اما دو عطر آخری که دوست داشته همین چی چی زنونه هست ارزون هم هست مایع توش صورتی . از این خوشش می یاد و ورساچه سبز .

حالا واقعا نمی دونم. از قیافه این لالیک قرمز خیلی خوشم اومده . خیلی باحال . فکر کنم بوی خوبی هم باید داشته باشه . اما می خوام یک کار خوب انتخاب کنم. در ضمن از بوی Allure که می زدم خیلی خوشش میاد . عاشقشه . حالا به نظر شما اگر 3 انتخاب داشته باشم که بوی محشری داشته باشه . خط بوی عالی . موندگاری حداقل 7 ساعت کدوما رو تو هدف داشته باشم .؟؟؟

باتشکر از پاسخ های شما
    تو خانم ها و دخترایی که دیدم خیلی کم علاقه دارن که ادکلن کادو بگیرن.بیشتر دوست دارن لباس وکیف و

زیورآلات کادو بگیرن.

کسی که ادکلن باز نباشه از دوتا ادکلن همزمان خوشش نمیاد ولی خب من باشم اینو احتمالا بگیرم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 2 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بله یه مدلش رو تست کردم که فکر کنم جعبش قهوه ای بود.به نظرم شبیهه وود معمولی و راکی مینتین

نبود.فقط اون بویه بخور مانندش یکم شبیه بود که اونم تو اکثره کارها هست.بویه چوبی داره ولی این کجا و اون

کجا.

اگه میخوای به عنوانه کپی بخری نخر ولی اگه بوش رو دوست داری بخر
    آره واقعیت خوشم اومد و به نظر خودم ( البته ما مثل شما حرفه ای نیستیم تو بوی ادکلن ها ) خیلی بوش مثل اون وود اصلی بود
    حتی در حد کپی لالیک به نظرم خوب بود !
    ---------------------------------------------------------
    راستی یه نکته درباره کربن
    دیروز من یه کوچولو برای تست رو لباسم زدم هنوز بوشو کاملا حس میکنم ! اینقدر گفتی بوش کم میمونه من فکر کردم یه ساعت بعد میره ! اتفاقا به نظرم در مقابل کارای ارزون اماراتی بوش خوب میمونه !
    نمیدونم چرا ولی حس میکنم بوی اینم یه شباهت هایی به وود داره از لحاظ چوبی بودن !

4. 5 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

آره واقعیت خوشم اومد و به نظر خودم ( البته ما مثل شما حرفه ای نیستیم تو بوی ادکلن ها ) خیلی بوش مثل اون وود اصلی بود
    دیروز من یه کوچولو برای تست رو لباسم زدم هنوز بوشو کاملا حس میکنم ! اینقدر گفتی بوش کم میمونه من فکر کردم یه ساعت بعد میره ! اتفاقا به نظرم در مقابل کارای ارزون اماراتی بوش خوب میمونه !
    وود اصلی خیلی به راکی مینتین شباهت داره فقط لایت تره.

نمیدونم شاید دوباره برم بوش کنم.

.............................

کربن یه کاره وودی به حساب میاد قطعا.

من کربن رو به عنوانه یه ادکلنه نهایت 15 تومنی نگاه میکنم.ولی کارهایه بوگارت رو به عنوان یه کاره اقلا 30

تومنی.(البته به جز وان من شو)

موندگاری هم اون موقع نداشت.شاید چون تابستون بود.حالا برو سیلور سنت رو بزن به لباست بین چقدر میمونه

6. 5 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان تا اینجایی که اطلاع دارم هایلند عطر رو تا 48 ساعت تعویض می کنه . آیا الان این کار رو انجام می ده ؟؟؟ این وود اصلا خدا وکیلی نمی مونه . بوش عالی اما فقط برای 1 ساعت می مونه . باور کنید اصلا قصد خراب کردن اسم این عطر رو ندارم اما از 7 8 نفر پرسیدم بوش میاد همه پاسخ منفی دادن .
    Last edited by r0ot$harp; 14-02-2012 at 21:14.

8. 4 کاربر از r0ot$harp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . به نظر و عقیده هر دوی شما احترام می زارم . اما من زیاد امروز وقت ندارم . دیروزم وقت نکردم برم . کارمندی و هزار و یک دردسر . به همین خاطر کمتر از 30 دقیقه برای خرید وقت ندارم . قبلا نامزدم عطر زیاد زده اما دو عطر آخری که دوست داشته همین چی چی زنونه هست ارزون هم هست مایع توش صورتی . از این خوشش می یاد و ورساچه سبز .

حالا واقعا نمی دونم. از قیافه این لالیک قرمز خیلی خوشم اومده . خیلی باحال . فکر کنم بوی خوبی هم باید داشته باشه . اما می خوام یک کار خوب انتخاب کنم. در ضمن از بوی Allure که می زدم خیلی خوشش میاد . عاشقشه . حالا به نظر شما اگر 3 انتخاب داشته باشم که بوی محشری داشته باشه . خط بوی عالی . موندگاری حداقل 7 ساعت کدوما رو تو هدف داشته باشم .؟؟؟

باتشکر از پاسخ های شما
    همون لالیک زنونه خوبه.
    موندگاریشبالای 10-12 ساعت هست و پخش بوی عالی داره. بوش هم گرم و شیرین و پودری هست.

---------- Post added at 03:08 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------

دوستان تا اینجایی که اطلاع دارم هایلند عطر رو تا 48 ساعت تعویض می کنه . آیا الان این کار رو انجام می ده ؟؟؟ این وود اصلا خدا وکیلی نمی مونه . بوش عالی اما فقط برای 1 ساعت می مونه . باور کنید اصلا قصد خراب کردن اسم این عطر رو ندارم اما از 7 8 نفر پرسیدم بوش میاد همه پاسخ منفی دادن .

باتشکر احسان
    اگر عوض میکنه خوب برو عوض کن ولی بعید میدونم اینکار رو بکنه وگر نه عمری باید باش سپری کنی
    منم برای نظر علی آقا خیلی احترام قائل هستم ولی نظر خودم اینه که موندگاری نداره.

10. 5 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

همون لالیک زنونه خوبه.
    موندگاریشبالای 10-12 ساعت هست و پخش بوی عالی داره. بوش هم گرم و شیرین و پودری هست.

---------- Post added at 03:08 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------

اگر عوض میکنه خوب برو عوض کن ولی بعید میدونم اینکار رو بکنه وگر نه عمری باید باش سپری کنی
    منم برای نظر علی آقا خیلی احترام قائل هستم ولی نظر خودم اینه که موندگاری نداره.

نمیدونم والا شما دوستان چی تست کردید.البته بستگی به شرایط آب و هوایی هم داره.من 5-6 تا اسپری

میکنم.شاید چون زیاد اسپری میکنم اینجوره.

آدم خجالت میکشه.چی بگم؟اگه اینجور باشه لالیک هم همین جوره.

---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:25 PM ----------

باتشکر احسان
    اگه پس میگیره که برید پس بدید.شاید اصلا تقلبی باشه.

12. 4 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjd323232's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ایران - اصفهان

پيش فرض

محمد خان از کارای اجمل برو chemystery هم تست کن بنظر من بوش خوبه همینطور شادو که بنظر من عالیه

14. 5 کاربر از mjd323232 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نمیدونم والا شما دوستان چی تست کردید.البته بستگی به شرایط آب و هوایی هم داره.من 5-6 تا اسپری

میکنم.شاید چون زیاد اسپری میکنم اینجوره.

آدم خجالت میکشه.چی بگم؟اگه اینجور باشه لالیک هم همین جوره.
    البته علی آقا من منظورم این نیست که اصلا موندگاری نداره ولی به اندازه ایی که دوستمون مد نظر داره نیست.
    با این راکی مونتاین خوبه اون وود معمولی که در حد یک افترشیو هم عمل نمیکنه ولی در عوض یک بو هایی دارن این محصولات وود که منو دیونه کرده

16. 3 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hadi-3at's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

18. 2 کاربر از hadi-3at بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjd323232's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ایران - اصفهان

پيش فرض

دوستان من بخاطر کارم یه 18 روز هست مامور شدم به بندر عباس با توجه به صحبتهای دوستان دو هفته پیش رفتم به این مغازه معروف واقعا کارهای خوبی داره خیلی هم خوش برخورد هست برای نمونه وقتی وارد میشی یه آب میوه بهت میده و کلی تحویل میگیره ولی قیمتهاش خیلی بالاست من میخواستم از کرید کار سانتال رو بگیرم گفت 259 هزارتومن که اصلا برای این عطر این مبلغ ارزش نداره ولی یه عطر عربی داشت که اسمش یادم نیست توی یه جعبه چرمی بود بوی خاص و خیلی باحالی داشت گفتم چند گفت 600 هزارتومن گفم ما کارمندیم از این پولا نداریم خداحافظی کردم امدم ولی از کرید و تام فرد ازش تست گرفتم که تو نوع خودش جالب بود

20. 5 کاربر از mjd323232 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •