سلام
4 روز دیگه به شهدای کرمانشاه(سپاه) اعزام میشم و کسی هست از حالو هوای اونجا بگه ؟ متاهلم![]()
سلام
4 روز دیگه به شهدای کرمانشاه(سپاه) اعزام میشم و کسی هست از حالو هوای اونجا بگه ؟ متاهلم![]()
ممنون. یعنی به نظرتان اشتباه شده .چون من ۵/۱۵ تشکیل پرونده تو پلیس + ۱۰ دادم و ۵/۱۶ زمان صدورش هست اگر ۶ ماه حساب کنیم یعنی تا ۵/۱۸ وقت داشتم.من پلیس + ۱۰ رفتم منتها گفت باید بری نظام وظیفه با مدارک دانشگاه و ... که نظام وظیفه پنج شنبه ها بسته هست.میوفته واسه شنبه.حالا تا شنبه باید انتظار بکشم...![]()
شما از سپاه پذیرش گرفته بودین ؟ منم افتادم شهدای کرمانشاه. از حال و هواش بگم که برادر منم اونجا بود آموزشیش. هتلی بیش نیست !
با این تفاسیر که میگی، حتماً اشتباه شده. نگران نباش، حل میشه انشاءالله.![]()
البته این رو هم بگم که گشتن دژبان های اینجا به درد خودشون میخوره ! بچه ها همه چی میارن داخل ! از سیگار بگیر تا موبایل و غیره !
روزهای آخر آموزشی بچه ها فوت و فن همه چی رو یاد میگیرن !
من امریه جهاد کشاورزی گرفتم
خیلی داغونم . خواهشا بگین مرخصی چطور میدن . اگه به من مرخصی ندن به وحدانیت خدا خودمو همون جا با تیر میزنم![]()
داداش شانس تویه دیگه ! من از خیلی ها پرسیدم 80% هرچی خواستند بردن توی آموزش !البته به غیر از گوشی ! اونم می تونستند ببرند اما ترسیدن! اونایم که تهران بودن که ظاهرا آزاد آزاد ند از هفت دولت! از هرکی پرسیدم میگه هرچی می خوای ببرید![]()
ممنون خیلی مفید بود
فقط اینکه دو نکته در مورد این پادگان شنیدم که نمی دونم درسته یا نه
به کسانی که امریه گرفتن وسایل نمیدن
میشه با یکم مراقبت گوشی موبایل رو برد
درسته؟
4 روز دیگه مونده ... من که هر روزی که میگذره استرسم بیشتر میشه !
چرا استرس؟
اینم یک اتفاق مثل بقیه اتفاق ها-به قول یکی از دوستام این نیز بگذرد-جوش نزن که اگه زدی ضرر کردی
Last edited by glayol67; 19-08-2011 at 11:21.
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)