سلام امروز از صبانت اشتراک 128 گرفتم. یه تست با speedtest گرفتم به نظرتون چطوره؟
![]()
سلام امروز از صبانت اشتراک 128 گرفتم. یه تست با speedtest گرفتم به نظرتون چطوره؟
![]()
خوبه.بدک نیست.کلا من به این اسپید تست دات نت اعتماد ندارم!![]()
برا شما که خوبه، این 128 شهراد هست:
![]()
دوست خوبم برای اینکه بهتر متوجه پینگ سرعت آپ و دان ای اس پی بی نظیر خودت بشه بهتره قبل از اینکه اون دکمه تست وسط رو بزنی از روی نقشه پایین ارو پا رو انتخاب کنی بعد با زوم کنار نقشه رو بزرگ کن و برو روی کشور هایی که سرور های قدرتمندی دارند مثله انگلستان المان و حتی فرانسه یا دست آخر اسپانیا مثلا منچستر پینگ عالی داره
این کشور های عربی حوزه خلیج همیشگی پارس عموما سرور های ضعیفی هستن شما به فاصلشون فکر نکن به قدرت سرور فکر کن
منبع همین بچه های با حال همین تاپیک من هم قبلا همین اشتباه رو میکردم برو بچ بهم یاد دادند
نمونش من 128
---------- Post added at 05:49 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------
راستی اگه اسپید تست میگیری باید اینجا بزاری
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیشب چه حالی داد این صبا.3 3.5 گیگ دانلود کرد.![]()
SPEED TEST توی صبانت عملا سر کاری هست.....برای چی ؟اگه دقت کرده باشین همیشه چند ثانیه ی اول دانلودتون با سرعت خیلی زیاد انجام میشه ؟تا حالا متوجهش شده بودین؟ مثلا خود من یه فایل رو میزارم برای دانلود تو 3 ثانیه ی اول حدود 2 مگ رو پر میکنه(یه بار 10 مگ دانلود شد کرک و پرم ریخت)! سایت هایی مثل speed test هم برای تست سرعت معمولا 1 فایل یک مگی یا یه کم بیشتر رو امتحان میکنن و طبق اون سرعت شما رو اندازه گیری میکنن
این یه کلک صبانت هست که باعث میشه همیشه توی این تست ها از بقیه شرکت ها بالا بزنه ! ولی در کل باز من صبا رو ترجیح میدم نسبت به بقیه
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------
6:45 به بعد دیسی کنی دیگه نمیتونی وصل شی !ارور یوزر پس میدهاین طور که من فهمیدم بعد از ساعت 6 هر وقت DC کنی، تا یه ساعت بعدش کانکت میمونه!
سرعت شما چنده؟
برای من بخواد خیلی دانلود کنه 400 مگ.
به سروری که ازش دانلود میکنی هم ربط داره؟
چون من تا الان فقط از torrific دانلود کردم.
3 ماهه هر روز 3.2 گیگ
---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:12 AM ----------
شدیدا ربط داره
اینجایی که گفتی سرورش خیلی شلوغ و سرعت خیلی پایینی میده من با وی پی اس امتحان کردم با پورت 1 گیگ نهایت 100 کیلو داد
شدیدا ربط داره.من خودم از رو VPS دانلود میکنم.اونم 6 تا 6 فایل تنظیم کردم دانلود کنه.(یعنی در یک زمان 6 فایل)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)