بنا یه دلایلی برداشته شد ....................
بنا یه دلایلی برداشته شد ....................
Last edited by 55021; 10-09-2012 at 23:30.
چند تغییر بزرگی که احتمالا در کمودو ورژن 6 شاهد خواهیم بود و باعث میشه کمودو یه گام بلند به سوی بهتر شدن برداره اینها هستند
behaviour blocker شاهد تغییرات زیادی خواهد شد و بهتر از این خواهد شد
سندباکس در این ورژن خیلی واقعی تر از سندباکس موجود خواهد شدالبته منظور من اتوماتیک سندباکس هست, به نظر میرسه برنامه های خوبی برای اتو سندباکس خواهند داشت
یکی از ویژگی های که برای من خیلی جالب خواهد بود کمودو کلود آنتی ویروس همراه با valkyrie خواهد بود , علی در پست زیر توضیحاتی در مورد valkyrie داده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی دیگه از ویژگی های محصول جدید که من خیلی دوستش دارم Secure DNS همراه با Site Inspector خواهد بود که با چند موتور سایت های رو چک میکنه و به نوعی خلاء web filter رو پر خواهد کرد
ملیح قول comodo killswitch رو هم داده و یک آنالیزور قوی در ورژن 6 خواهیم داشت
همچنین گندزدایی ویروس سلیتی در این ورژن گنجانده شده است ولی در مورد بقیه ویروس ها اطلاعی ندارم
من که بی صبرانه منتظر کمودو ورژن 6 هستم ...
عکس های از ورژن6
![]()
من از ورژن 5 استفاده میکنم
وقتی پلیر کارت --- رو اجرا میکنم راحت باز میشه و پورت های پلاگینش هم کانکت است اما همین که میبندم و دوباره باز میکنم پورتهای پلاگین سیسیکم STOP میشه و باید ریستارت کنم
لطفا بفرمایید چطور میتونم پلاگینهای یک برنامه رو و پورتهاشو در اینترنت باز کنم برای دایمی
از firewall- network security policy
میتونید درسترسی برنامه ها رو هر طور که دوست داشتین تنظیم کنید
اگر مشکل حل نشد از تنظیمات برنامه در فایروال عکس بذارید تا بیشتر راهنمایی کنیم
سلام
من الان از NIS 2013 استفاده میکنم و خیلی به قدرتش اعتماد دارم ولی ایا COMODO از نورتون هم قوی تره؟یعنی من برم کومودور رو نصب کنم؟!بسته کاملش یا نه در کنار یک انتی ویروس؟>!
اگر میشه از یکی از سایت ها معتبر انتی ویروس نتایج تستش با دیگر انتی ویروس ها اگر باشه رو بگذارید ببینیم چطوریه!
با تشکر
خیلی جالبه!
من الان رفتم داخل سایتش ولی سایت یک انتی ویروس مثل این گواهی SSL نداره!در صورتی که نورتون داره!؟!!؟!؟!؟!
ولی گواهی SSL رایگان میده!
به هر حال این چیزیه که بیشتر سایت های شرکت های بزرگ و معروف دنیا دارن انجام میدن و همشون روی SLL هستند برای افزایش امنیت ولی از یک شرکت انتی ویروسه بعیده که این کار رو نکنه!(google,microsoft,norton...)
عزیز من اول شما یکم تحقیق کنید بد نیست
شرکت کمودو خودش یکی از بزرگترین شرکت های صادرکننده SSL هست و همین سایت هایی که گفتین بعضی هاشون از کمودو استفاده میکنند
ضمناً شما از آدرس زیر وارد شوید تا SSL این سایت رو مشاهده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک چیز دیگه هم بگم وقتی برای دانلود یا مرور سایت وارد سایتی میشین نیاز به SSl نیست SSL باید موقع ثبت نام یا کارهای بانکی استفاده بشه
به زودی خبرهای خوبی میشنویم
بله حرف شما درسته ولی به نظر من باید اتوماتیک بره روی ssl مثل گوگل!(بیخیال!)
اگر میشه سوال اولم رو هم با مدرک جواب بدید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)