من این سوال قبلا پرسیدم ولی متوجه نشدم
من اگه بخوام تیم ها اپدیت بشه و بازیکن های جدیدشون داشته باشن باید چه کار کنم
میشه توضیح کامل بدین من اصلا وارد نیستم
من این سوال قبلا پرسیدم ولی متوجه نشدم
من اگه بخوام تیم ها اپدیت بشه و بازیکن های جدیدشون داشته باشن باید چه کار کنم
میشه توضیح کامل بدین من اصلا وارد نیستم
ترنسفر فریکونسی یعنی فرکانس نقل انتقالات که هرچی کمر باشه نقل و انتقال کمتر و خرید بازیکن هم سخت تر میشه
ممنون دوست عزيز...ولي ميشه بگي از كجا ميتونم اين دو فايل رو دانلود كنم؟؟؟
همین تاپیک بارها لینک گذاشته شده کافی جستجو در تاپیک استفاده کنی. به نظر من اگه از جایی خریدی برو پس بده چون بی انصافیه
سلام
من دیشب بازی کردم
الان اومدم بازی کنم می گه :
save data is corrupted
یعنی پرید سیو هام ؟؟
مشکل از چیه ؟؟؟
![]()
چجوری می شه به جای آهنگ های بازی آهنگ های دیگه ای گذاشت بدون استفاده از کیت سرور.؟
شما برید صفحه اول تاپیک پست شماره 2 بعد dlc 12 octobr را دانلود کن و بریز تو پوشه img بازی
دوست عزیز این قضیه فکر کنم واسه بازیکنایی که سنشون یکم بالا رفته و یا داره میره صادقه .
شما واسه بازیکنای مشهور که جوون ترن اگه نگاه کرده باشید فکر نکنم همینطور باشه .
در ضمن اگه چند فصل دیگه بازی کنید و اون بازیکنا بعد خداحافظی برگشتن میبینید که سریع پیشرفت میکنن و قیمتاشون هم بالاتر از دستمزدشونه .
پول مبلغ قرارداد رو به تیم میدی نه به بازیکن . بازیکن فقط حقوقش رو میگیره .
Last edited by soranstar; 21-10-2010 at 10:35.
آقا یکی بیاد یکی یکی این transfer fee و salary رو تفکیک کنه یکی یکی توضیح بده
من از ساکر 4 تا الان ایندوتا رو قاطی میکنم![]()
transfer fee که به معنی هزینه انتقال هست که در واقع قیمت بازیکن هست که با توجه به salary یعنی دستمزد اون تعیین میشود همچنین transfer fee به جوانی و مسن بودن بازیکن پیشرفت و پسرفت اون در تیم ذخیره یا فیکس بودن اون بستگی داره
salary هم دستمزد بازیکن در طول فصل هست که از جیب مبارک کم میشودکه با تمدید قرارداد بالاتر هم میرود
transfer fee همچنین به محبوبیت بازیکن در تیم هم بستگی داره که زیاد میشه طبعاو همچنین اگر تیم بازیکن خودشو توی لیست فروش بگذاره قیمت مطمئنا پایئن میاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)