درسته اون بالا علامت E میاد . حالا چی هست ؟ چه قدر پول میوفته ؟
درسته اون بالا علامت E میاد . حالا چی هست ؟ چه قدر پول میوفته ؟
چه قدرش رو که نمیدونم ولی خب مثل GPRS هست فکر کنم
یه چیز تو مایه های همون GPRS هست دیگه...
برای اینکه غیر فعالش کنین دکمه ی پاور رو نگه دارین تا اون منو بیاد بعد DATA NETWORK MODE رو بزن ! من همیشه غیرفعالش میکنم چون بعضی برنامه ها ازش استفاده میکنن (همون طور که واسه شما هم اتفاق افتاد) هر وقتم بخوام برم نت فعالش میکنم...
مگه همراه اول هم EDGE داره...؟
فك كنم فقط GPRS داره اونم كه بايد علامت G بياد..
از اين برنامه استفاده كن:
ويجتش هم روي home screen بيار و با يه دكمه اينترنت گوشي رو قطع و وصل مي كنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله هم همراه اول هم ایرانسل Edge دارن....
این فایلی که دادین رو باید دستی به apk تبدیل کنیم درسته؟ اخه zip هست...
آره.
توي Folder Option توي تب View تو قسمت Advanced Setting تيك Hide extension for known file types رو بردارين و Ok بزنين بعد پسوند زيپ رو به apk تغيير بدين و توي گوشي بريزين و نصب كنين.
اين يه ويجته به خاطر همين بايد توي Home Screen توي يه جاي خالي واسه چند ثانيه انگشتتون رو نگه دارين و توي قسمت Android Widgets انتخابش كنيد APN Droid هست
آيكونش مياد و با يه كليك اينترنت رو فعال مي كنه (حالت سبز رنگ) و بايه كليك ديگه قطع مي كنه (حالت قرمز رنگ)
يادتون باشه واسه ارسال و دريافت MMS توي حالت سبز رنگ باشه وگرنه نميتونين MMS بگيرين يا بفرستين
باو دیگه این قدر گلابی نیستم که این چیزا رو ندونمولی دمت گرم مرسی تستش میکنم...
اي بابا.. جسارت نكرديم
شايد كسي باشه كه بلد نباشه
همه كه مثل شما وارد نيستن...
آدم يا يه چيزي رو توضيح نميده يا يا اگه خواست بگه كامل ميگه
_
حالا در مورد اون قضيه MMS اگه يه وقت براتون MMS اومد اينترنتتون غير فعال بود اگه سريعا فعالش كنيد كه ميرسه
اما اگه ديگه دانلود نشد ميتونين از طريق پانل مديريتش تو ايرانسل دوباره واسه خودتون بفرستينش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان واسه نصب برنامةهاي همراه بانك ( جاوا ) رو i9000 راهي هست ؟
فكر كنم بايد برنامه ي J2ME Explorer نصب كني به نظرم با اين برنامه بشه برنامه هاي جاوا نصب كرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)