سرعت خیلی افتضاحه اینکه نمیشه شبانه که نداره خیر سرش دلمون به سرعتش خوش بود که اینم یک ماه یه بار کم میشه اینم شد اینترنت
سرعت خیلی افتضاحه اینکه نمیشه شبانه که نداره خیر سرش دلمون به سرعتش خوش بود که اینم یک ماه یه بار کم میشه اینم شد اینترنت
من هنگام خريد ترافيك از بانك ملت به مشكل بر مي خورم و خطاي كارت نامعتر يا خطاي تاريخ انقضاي كارت گزاشته ...ولي كارت اعتبار داره...
براي ديگر دوستان چطويه ؟
والا من الان سر کار هستم
از شبکیه استفاده میکنیم
پینگمون روی 170 هستش بدون حتی یه قطعی
وقتی که برای یک موضوع حاضر نیستید برید شکایت کنید و از حق خودتون عقب نشینی می کنید وضعیتتون بهتر از این نمی شود! من توی این هفته میرم مخابرات تا اشتراکم را قطع کنم!
جناب adsltce سرعت اینترنت کی قراره درست بشه؟!!!
سلام دوستان!!!
من سه ماه پیش ثبت نام کردم و هفته بعدش هم اینترنتم وصل شد.
حدودا یک ماه و چند روز پیش رفتم تو یه سایتش و شارژ کردم,همون موقع هم رمزمو رو عوض کردم...
الآن که میخوام دوباره برم شارژ کنم ارور میده که نام کاربری یا رمز عبور اشتباهه!!
ایمیلم رو هم بهش قبلا داده بودم,الآن که میرم تو بخشه یاد آوری رمز عبور شناسه سرویس میخواد!کسی میدونه این شناسه چیه؟برای شماره مشتری باید شمارمو بدون صفر بنویسم؟!نام کاربری هم همون شماره کارت ملیه دیگه,نه؟!
اگه میشه یه نفر بهم توضیح بده!خیلی متشکر میشم...
![]()
یه اتقاق جدید هم برای من افتاد، الان 1 گیگ شارژ کردم نوشت پرداخت با موفقیت انجام شد از حسابم هم پول کم کرد ولی چیزی به حجمم اضافه نشد.
Last edited by zizigooloo2; 18-02-2012 at 14:33.
Last edited by mm2m; 18-02-2012 at 19:50.
مشکلی نیست.درست میشه
از منم هفته قبل همینطوری شد فرداش درست شد
سرعت دانلود من 30کیلو شده
این جریان دهه و ... هم که تموم شد
با سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که تست می زنی سرعت را همون 2مگ میزنه
این فایلم که برای تست دانلود می کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرعت 230 هست
تکلیف ما چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)