شرمنده؛ فکر کردم تاپیک عمومی لب تاپ هاست تا الان.
بازم معذرت![]()
شرمنده؛ فکر کردم تاپیک عمومی لب تاپ هاست تا الان.
بازم معذرت![]()
ببخشید یه کم تند حرف زدم حالا اگه مختصات و قیمتشو بگی شاید بتونم یه کم راهنمایی کنم
ممنونم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
از بابت این ممنوم، میدونم!
اما شما پیشنهاد میدین که MC724 رو بخرم در حالی که بغیر از سی پی یو هیچ تفاوت عمده ای ازنظر کارای با MC700 نداره و دوستمم که MC700 داشت، امروز ازش میپرشم میگه که سی پی یو هیچ وقت بیشتر از ده درصد استفاده نمیشه و بهم میگه همون MC700 رو بخر و بجای این 300 تومنی که باید بیشتر بدی واسه مدل بالایش، بده روش 4گیگ رم بنداز یا مثلا هاردشو SSD بکن که سرعتتو ببره بالاتر!
حالا من واقعا نمیدونم کدوم کار درست تره!
میشه یه نفر تخصصی و دقیق بهم بگه!
خب من میخوام یه هزینه ی بالایی (لااقل برای من!) بکنم و نمیخوام که اشتباه بکنم که بعدا پشیمون بشم.
خیلی خیلی ممنون میشم از همه ی دوستانی که کمک می کنند.
میشه اگه ممکنه به این سوال من جواب بدید که مک بوک پروهای 15 اینچ باطریشون مثل لپ تاپ های دیگه جدا میشه؟ خواهش میکنم جواب بدید.
پست قبلیمو که جواب ندادید![]()
بفرما، سوال قبلیتم خواستی باز بپرس، بدونم جواب میدم!
عزیز عوض میشه اما نه از بیرون و مثل بقیه لپ تاپ ها!
باید پشتش باز بشه تا بشه عوضش کرد!
pvmagician عزیز حرفت درسته، اما من به شخصه سی پی یو قوی تر رو به هارد سریع تر ترجیح می دم
فردای روز ممکنه یه نرم افزاری بیاد که با سی پی یو پایین تر کار نکنه، ولی هارد هرچی باشه مانع کارکرد یه نرم افزار نمی شه
و مهم تر از اون اینه که هارد رو هروقت بخوای از همینجا حتی خودت می تونی عوض کنی. ولی سی پی یو تا آخرش همونه و به هیچ شکل قابل ارتقا نیست
اگه بتونی تا 1500 هزینه کنی و مک بوک پرو مدل ام اس 700 بگیری از همه اونا بهتره
------
یه توضیحی راجب سی پی یو کور آی 5 بدم که بیشتر از این دسته کم گرفته نشه
سیستم خونگیم سی پی یو کور آی 5 داره با 4 گیگ رم دی دی ار 2 که با ویندوز 32 بیتی 3 گیگش بیشتر شناخته نمی شه
مستر والیوم بازه، برنامه ی کارت تی وی با تلویزیون روشن بازه، مرورگر سفری که سنگین ترین مرورگره با 5 تا تب که هرکدوم یه سایت خیلی سنگین و پر محتوی ست بازه، آن اسکرین کیبرد بازه، آی دی ام و تورنت هردو در حال دانلود بازه یاهو مسنجرمم بازه و می رم کال آف دیوتی بلک آپس با حداکثر تنظیمات رو به راحتی بازی می کنم و جمعا 70 درصد سی پی یو هم استفاده نمی شه
واسه اثباتش هرکی لپ تاپ اپل حالا با هر مختصات، یا تو خونه سی پی یوی کور آی 5 داره می تونه تست کنه تا با چشم خودش ببینه
با سلام خسته نباشید خدمت تمامی دوستان . واقعا تاپیک مفیدی دارید دستون درد نکنه
من میخواستم تا حدود 1500-1600 خرج کنم بابت لپتاپ و نظر خودم روی مدل MC700 هست کسی پیشنهاد دیگه ای هم داره؟
برنامه های autocad , 3d max ,ETABS روش نصب میشن و آفیس فارسی میخونه دیگه؟ مدل 13 ایتچ میخوام
مرسی از همتون منتظر راهنماییاتونم![]()
با سلام
یه مدتیه به سرم زده به خاطر ارادتی که به کمپانی اپل دارم یه macbook بخرم ولی هیچ و هیچ اطلاعاتی در مورد اون ندارم
اگه بتونین اطلاعاتی از معشوقم رو به من بدین ازتون ممنون میشم
1.در ضمن میشه سیستم عامل ویندوز روش نصب کرد؟
2.نرم افزارهایی مثل 3dmax و autocad رو برای سیستم عام مک وجود داره؟
3.از بازیهاش چه خبر:43؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)