پشتیبانی فقط برای دفاع الکی از شرکتشون است و اگر سرویس مشکلی داشته باشه اون رو به خودتون برمیگردونند.
پشتیبانی فقط برای دفاع الکی از شرکتشون است و اگر سرویس مشکلی داشته باشه اون رو به خودتون برمیگردونند.
این مبین نت به غیر از دانلود از لینک مستقیم و با تعداد کانکشن بالا به درد هیچ کاری نمیخوره.
- به خاطر اینکه سرعت دانلودش از یک کانکشن پایینه برای دیدن ویدیو به صورت آنلاین مناسب نیست.
- پینگش اغلب اوقات به نسبت ISPهای ایرانی دیگه بسیار بالاست و حتی در بازی آنلاین با افراد یا سرور های داخل کشور هم با مشکل مواجه میشید.
- به خاطر پینگ بالا حتی وبگردی هم بسیار سخته و در این مورد حتی بعضی مواقع دیال آپ هم کیفیت بهتری از مبین نت دارد.
من با همه نظرات شما موافقم ولی اینکه بعضی مواقع دایل آپ بهتره دیگه قبول ندارم چون از دایل آپ یزره فقط یزره بهتره. البته ناگفته نماند که قطعی دایل آپ هم کمتره!!!![]()
- وی پی n هم بعضی مواقع مثل این چند روز اخیر مشکل داره و به غیر از sstp آن هم با سرعت پایین هیچ نوع دیگه ای از آن کار نمیکند.
چند دقیقه تلاش میکردم سایت یک بانک رو باز کنم که باز نمیشد اما با وی P ان باز میشد. سایت ها به سختی و نصفه باز میشند.
بستگی به کیفیت دیال آپتون هم داره.
فکر نکنم شکایت نتیجه بده و اصلاً رسیدگی کنند اما اگر خواستید شکایت کنید یکی از مدارک محکمی که میتونید داشته باشید نصف بودن سرعت آپلود بدون اطلاع کاربر و درج در قرارداد یا سایتشون است و کلاً هیچ کجا این رو نگفته اند.
از این نظر هم مبین نت برای کاربرانی که نیاز به آپلود دارند مناسب نیست.
دوستان من چند روز پيش داشتم با پشتيباني در مورد پينگ حرف ميزديم گفتش مسعولان ما در تلاشند كه طي روز هاي اينده پينگ رو بين ١٢٠ تا ٢٠٠ برسونند
اميدوارم كه حرفش صحت داشته باشه و طي روز هاي اينده پينگ مبين نت هم درست شه....
31:
Last edited by and-roid2; 18-09-2011 at 16:46.
امروز من پینگ خیلی خوبی دارم ... امیدوارم کمتر دچار تغییر بشه
![]()
دیشب و امروز هم تالار افتخارات مبین نت ادامه داره. از دیشب یاهو مسنجر بعد از چند لحظه با ارور بسته میشه. سرعت آپلود داغونه. چت فیس بوک مشکل داره. و...
اینهم عکسی از دکل وایمکس مبین نت در قم
واقع در میدان امام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by zed2; 19-09-2011 at 22:34. دليل: سایز عکس نا مناسب
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)