تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 425 از 1291 اولاول ... 325375415421422423424425426427428429435475525925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,241 به 4,250 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه reza_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مدل BM632W از همه بهتره به این دلایل:
    برندش معتبره و ساخت Huawei چین هست
    از استاندارد WiFi802.11n پشتیبانی میکنه
    قابل اتصال به آنتن خارجی هست
    ابعاد و ظاهرش هم مناسبه
    اما به هیچ عنوان FBR-105 رو پیشنهاد میکنم که خودم دارم و میدونم چه چیز مزخرفیه
    سلام
    برای مناطقی که از مودم داخلی پشتیبانی نمیکنه هم میشه از این مودمها استفاده کرد . آنتش رو خود ایرانسل داره یا اینکه باید از جای دیکه ای تهیه کرد . دو تا کوچه بالاتر از ما رو مودم داخلی پشتیبانی میکنه ولی توی کوچه ما ظاهرا پشتیبانی نمیشه (البته توی نقشش که اینطوره البته یه 1 سالی هست که نقشه مناطق تحت پوشش رو جداقل سمت ما آپدیت نکرده )

با تشکر

2. این کاربر از reza_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان این حساب ویژه که "باقي مانده ترافيک رايگان -ماهيانه" رو می زنه اون عدد رو به روش برحسب چیه ؟ ریاله ؟ کیلوبایته ؟ .... ؟

با عرض معذرت واقعا" ر.ی.د.ن با این سیستم ecareشون .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    برای مناطقی که از مودم داخلی پشتیبانی نمیکنه هم میشه از این مودمها استفاده کرد . آنتش رو خود ایرانسل داره یا اینکه باید از جای دیکه ای تهیه کرد . دو تا کوچه بالاتر از ما رو مودم داخلی پشتیبانی میکنه ولی توی کوچه ما ظاهرا پشتیبانی نمیشه (البته توی نقشش که اینطوره البته یه 1 سالی هست که نقشه مناطق تحت پوشش رو جداقل سمت ما آپدیت نکرده )

با تشکر
    به نقشه زیاد اعتماد نکن
    بهترین کار تست کردن یک مودم اینکه در منزل خودتونه. من حساب قبلی ام رو دادم به یکی از بستگان که تو منطقه زرد بود و الان میگه از 5 تا چراغ 4 تاش روشنه.
    در مورد آنتن هم ایرانسل نمیده ، سوکتش شبیه ----- ماهواره است و احتمالا به یک آنتن خازنی وصل میشه.
    دوستان این حساب ویژه که "باقي مانده ترافيک رايگان -ماهيانه" رو می زنه اون عدد رو به روش برحسب چیه ؟ ریاله ؟ کیلوبایته ؟ .... ؟

با عرض معذرت واقعا" ر.ی.د.ن با این سیستم ecareشون .
    اون بر حسب ریاله . یعنی نرخ مصرف آزاد از اون کم میشه. برای اینکه بفهمی چند مگابایت داری دو رقم آخر سمت راست رو نادیده بگیر ، همونقدر مگابایت داری

---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------

بی سوادی کسایی که تو مخابرات کار میکنن رو همه میدونن در ضمن محض اطلاعتون این کار رو من عملی تجربش رو دارم تو خونه خودمون مشکل سرعت ندارم و cinr هم همیشه حدود 20 22 هست ولی خونه مادربزرگم حدود 13 14 هست و به شدت نوسان افت سرعت دارم حالا شما هی حرف خودت رو بزن
    این بیچاره توی انجمن IR-Tci یک کاربر معمولیه و تو مخابرات کار نمیکنه
    شما برو توی تنظیمات مودم همونجایی که CINR داره رو Help اش رو بخون ببین چی نوشته

5. 2 کاربر از Imanhjp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

انجام دادم کاری رو که گفتین ولی باز همون مشکل وجود داره.نکته جالبش اینه که سیستم و مودم رو بردم طبقه سوم و connect شد.مشکل فقط تو خونه ماست که طبقه اوله.چرا؟

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

انجام دادم کاری رو که گفتین ولی باز همون مشکل وجود داره.نکته جالبش اینه که سیستم و مودم رو بردم طبقه سوم و connect شد.مشکل فقط تو خونه ماست که طبقه اوله.چرا؟
    امواج وایمکس از جنس ماکرویو هست و مانع مثل دیوار یا ساختمان شدیدا روش تاثیر منفی میذاره. احتمالا یک ساختمون بین شما و دکل قرار داره که امواج به طبقه سوم میرسه اما به شما نمیرسه
    مودم رو نزدیک پنجره قرار بدید ببینید تاثیری داره؟

داره خودمونی میشه rezazadeh65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

خوب همینه دیگه طبقه بالا همیشه آنتن قوی تره ، من فکر کردم روی لپتاپ کانکت میشه ولی رو پی سی نمیشه ( یعنی هر دو کنار هم هستن ) بگردید تو خونتون جایی رو پیدا کنید که آنتن قوی باشه

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    TEHRAN---kamranie

پيش فرض

خوب دوستان من تصمیم رو گرفتم که 2 مگ بگیرم مودم هم bm623w رو بگیرم

برای خونه جطوری راحت بگیرم که به مشکل نخورم؟؟

دوستان راهنمایی کنن برای ثبت نام

آخر فروم باز BioHazard's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    cmd| echo tehran

پيش فرض

بچه ها اکه ممکنه یک نمونه پینگ از اروپا(مثلا آلمان) از speedtest بزارید ، ممنون میشم!!!

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب دوستان من تصمیم رو گرفتم که 2 مگ بگیرم مودم هم bm623w رو بگیرم

برای خونه جطوری راحت بگیرم که به مشکل نخورم؟؟

دوستان راهنمایی کنن برای ثبت نام
    موقع ثبت نام نوع رو بزنید شرکتی (حقیقی)
    بعدش بقیه چیزا رو کامل پر کنید و موقع نصب هم یک نامه سربرگ دار و مهر و امضا دار از یک شرکت ، موسسه یا ... با ذکر سرعت بهشون تحویل بدین.
    بچه ها اکه ممکنه یک نمونه پینگ از اروپا(مثلا آلمان) از speedtest بزارید ، ممنون میشم!!!

البته برای همه این مقدار نیست
    قبلا برای من 500 بود

12. این کاربر از Imanhjp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این پینگ منه که همین 2 دقیقه پیش گرفتمش!ساعت و تارخیش روی خود تست درست نیست،در حال حاضر پینگ بدی نسبت به تست های قبلیم نیست.اما خب در کل افتضاحه!سرویسم 512 پایه هست.مودمم bm632w وای فای

14. این کاربر از MITAJOON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •