اشتباه زدن رفتم گفتن اشتباه شده برنامه رو دادن بهم تربیت بدی همون ورزش خودمون دیگه فوتبال و والیبال خودمون دیگه
اشتباه زدن رفتم گفتن اشتباه شده برنامه رو دادن بهم تربیت بدی همون ورزش خودمون دیگه فوتبال و والیبال خودمون دیگه
من سال 89 وارد دانشگاه شدم یک ترم مانده به دانشگاه دیگه نرفتم تقریبا یه 16 واحدی برام مونده . میخوام دوباره برم ادامه بدم چکار باید بکنم راهی وجود داره.
- - - Updated - - -
من سال 89 وارد دانشگاه شدم یک ترم مانده به دانشگاه دیگه نرفتم تقریبا یه 16 واحدی برام مونده . میخوام دوباره برم ادامه بدم چکار باید بکنم راهی وجود داره.
سلام
دوستان میتونم دیپلمی که تحویل دانشگاه دادم رو دوباره بگیرم؟
یه ترم دیگه تموم میشه درسم میخواستم بدونم دانشگاه میتونه دیپلم رو بده بهم؟
مثلا بگم که میخوام کپی برابر اصلش کنم
یا اینکه باید فارغ التحصیل بشم تا مدارک رو بدن؟
سلام
فکر کنم اگه کارت ملی یا شناسنامتونو بدین میتونید برای چند روز دیپلمو بگیرین کارتونو انجام بدین و مجدد مدرک رو برگردونین.
یکی از دوستانم برای کارای مهاجرتش دیپلمشو میخواست اینکارو کرد.
سلام
این ترم ترم اخرم بود . دوستان من این ترم 20 واحد گرفته بودم . سر امتحانات دانشگاه نرفتم . و همه 0 ثبت شد .
آیا انصراف از تحصیل برای من هزینه ای داره ؟
من کارشناسی ناپیوسته کامپیوتر هستم.
اگر انصراف ندیم و نیمه کاره رها کنیم چی میشه . یعنی دیگه به دانشگاه مراجعه نکنیم .
Last edited by استاد شیفو; 09-01-2016 at 11:35.
سلام. اگر کسی مجموع ترم های پاس کردش دقیقا 13 واحد باشه میتونه و ترم آخرش باشه، میتونه 2 درس 2 واحدی رو بعنوان معرفی به استاد برداره؟
همین سوال رو من دو هفته قبل از آموزش دانشگاه پرسیدم .
اگر فقط دو درس 2 واحدی داشته باشید . به شرطی که حتی 1 واحد عملی نداشته باشند . میتونید دو درس رو به صورت معرفی به استاد بگذرونید .
سلام
یکی از دوستانم همین جوری شد ترم اخر نرفت و دیگه به دانشگاه مراجعه نکرد نامه ای هم برای دلیل انصراف به دانشگاه نداد،الان 5 سال میشه بیخیالش شده و به دانشگاه مراجعه نکرده.مشکلی پیش نیمده،اغلب تا 3 ماه برای شما غیبت رد میکنن و بعدش انصراف و اینجور چیزا،دانشگاه ازاد هزینه داره برای انصرافی ولی علمی کاربردی رو نمیدونم. برین از ایین نامه اموزشی بخونید
سلام دارم خدمت p30worldهای گرامی خواهشا راهنمایی کنین
سوال منه اینه که با دیپلم انسانی میشه در علمی کاربردی فناوری اطلاعات خوند امکانش هست ...ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
بله میشه....
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)