من بازی کردم بده بهش زیاد گرافیکش ب 09 فزق نداره (البته 5 دقیقه بازی کردم رو یه سیستم داغون روون بود ولی وقتی چهره هارو نشون میداد به ترتر میوفتاد)
من بازی کردم بده بهش زیاد گرافیکش ب 09 فزق نداره (البته 5 دقیقه بازی کردم رو یه سیستم داغون روون بود ولی وقتی چهره هارو نشون میداد به ترتر میوفتاد)
تاریخ عرضه بازی کی هست ؟
دوستان من یه نقد از بازی نوشتم تو بازیسنتر موتونید بیرید بخونید :
1 آبان ماه
دوست من با این سی پیو رو high بازی کردی شما؟؟؟؟؟؟ چهره رو نشون میداد به ترتر میفتاد که فکر کنم واسه کارت گرافیک پایینه !!!!!!
بیژن جان برای اجرای یک بازی ما یک حداقل ( MINIMUM )داریم و یک توصیه ( RECOMMENDED )که از طرف شرکتهای سازنده بازی ارائه میشن . اما برای اجرای ایده آل بازی احتیاج به سخت افزاری قوی تر از سیستم پیشنهادی داریم درسته که پردازنده شما دو هسته ای با فرکانس هسته 2.33Ghz هست اما برای اجرای ایده آل بازی احتیاج به پردازنده قویتری داریم .
سلام
تکمیل می کنم که سیستم بعد ی که مدنظرته Optimal هست مشکل فرکانس پایین راحت با اورکلاک حل میشه...
یه جا تو نمایشگاه بود !
حالا نرفتم توشو ببینم چیه قطعات![]()
(device manager یادم رفت برم !)
در همون حدود بود در ضمن مگه حتما باید High بازی کنه ؟
چون روی سیستم های متوسط 09 که روون بود اینم که من بازی کردم زیاد با 09 فرق نداشت !
![]()
میشه لینک این مطلب رو بذارین....تا ببینیم تاریخ عرضه بازی بالاخره کی هست...!
فقط fifa 10. چشم همه ی pes ها بسوزه ایشالاه چشمتون از کاسه بزنه بیرون.بازی fifa 10 کولاک کرده میفهمید کولاک.
Last edited by shahabprince; 05-10-2009 at 00:14. دليل: دوست داشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق گزارش این لینک انتشار بازی برای پلتفرم PCبه 31/12/2009 موکول شد![]()
Last edited by Hirad HRD; 05-10-2009 at 00:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)