من وقتي pc رو مي خوام خاموش كنم يك پيغامي مي ياد كه چند بر نامه در حال حاضر run هست آيا مي خواهيد اين برنامه ها بسته شود؟ چكار كنم كه ديگه در زمان shutdown اين سئوال رو نپرسه و مستقيم pc خاموش بشه؟
من وقتي pc رو مي خوام خاموش كنم يك پيغامي مي ياد كه چند بر نامه در حال حاضر run هست آيا مي خواهيد اين برنامه ها بسته شود؟ چكار كنم كه ديگه در زمان shutdown اين سئوال رو نپرسه و مستقيم pc خاموش بشه؟
سلام
اخیرا ن چه برنامه نصب کردین؟
ببین اسم برنامه چی هست؟
سلام دوستان عزیز ، من که چند وقتی است ویندوز 7 را نصب کردم ، برام یک مشکلی وجود دارد ، اینکه من چطور میتوانم صدایی را که از کامپیوتر در حال پخش است را ضبط کنم ؟؟ من صدای خودم را توسط هدست می توانم ضبط کنم اما صدای کامپیوتر را نمیتوانم ، چیکار کنم ، میخوام جفت آنها را با هم ضبط کنم . . راهنمایی کنید..
سلام
منظور از صدای کامپیتر چیه؟
بیشتر توضیح بده؟!
سلام
من یه برنامه واسه سرور گیم نت دارم که در ویندوز xp واسه نصبش هیچ مشکلی ندارم
ولی داخل ویندوز 7 که میخوام نصبش کنم این ایراد رو میگیره و وقتی ignore میکنم بازم حدود 10 تا فایل دیگه رو مثل این ایراد میگیره
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم ببینم مشکل از چیه؟
راستی یک سوال دیگه هم دارم
اونم اینه که وقتی رو هر چیزی کلیک میکنم تو یک پنجره جدید باز میشه باید چیکار کنم آخه میخوام تو همون پنجره باز بشه
مثلا وقتی از داخل پنجره my computer میخوام برم تو درایو d یا c یا ... تو یک پنجره جدید باز میشه نه داخل همون پنجره
پیشاپیش از راهنماییتون متشکرم
Last edited by 82686064; 12-03-2010 at 20:01.
jetaudio انجام میده
خیلی راحت
سلام دوستان یه مشکل داشتم
1- این که یاهو مسنجر دیگه برام باز نمی کنه هر آیدی که میزنم می گه سرور مشکل داره و از این جور حرف ها محتوای متنشو براتو عکس گرفتم
درزم با اینترنت اکسپلورر هم نم شه هیچ سایتی رو باز کرد باید یا با اپرا باز کنم یا فایر فاکس
مشکل از چی؟؟؟ یهو اینجوری شد!!!
--------------------
یک سوال هم داشتم اون عکس ماهی که توی ویندوز 7 ماکروسافت عکسشو گذاشته کجاست من که تا به حال ندیدم !
Last edited by starn; 12-03-2010 at 22:55.
بیا به این سایت و آموزش ضبط صدا رو بخون
برای ویندوز سون هم آموزش دادیم
اگه منظورتون همون والپیپر ماهی هست که از دهنش حباب اومده اون مال نسخه بتا بودش والان برداشته شده...
سلام
==================
سیستم من اینه:
CPU:AMD X4 620
RAM:2 GIG DDR3
VGA:1 GIG
HARD:500
======================
آیا درسته که ویندوز سون بیشتر از ایکس پی رم اشغال میکنه؟
با این وضع اگر این حرف درست باشه بازم می ارزه که من سون نصب کنم؟
الانم که بشتر بازی ها دو گیگ رم لازم دارن با نصب سون سیستم موقع بازی با کمبود رم دچار نمیشه؟
Last edited by H A M A S; 13-03-2010 at 12:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)