تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 425 از 502 اولاول ... 325375415421422423424425426427428429435475 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,241 به 4,250 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام دوستان خوبم
    توی فروم داشتم میچرخیدم و مطالبو میخوندم که دیدم گویا برخی دوستان هم لب تاپ 6170 اچ پی خریدند - من حدودا یک ماهی هست که 6170 خریدم - مشکل اصلیم اینه که در حالت عادی یعنی زمان وب گردی هم فن سیستم بی خود و الکی روی دور متوسط و تند میره ! میخواستم ببینم فقط من این مشکلو دارم یا شما هم همین مشکلو دارید ؟ در کل اگر مشکل داشته اید و رفع شده مشکلتون چطور حل شده ؟ من چند روزی ویندوز اصلی عوض کردم و جاش یک ویندوز کرک شده 64 بیتی نصب کردم - عجیب بود که کلا در طول روز یک بار بیشتر فنش کار نکرد ! فک میکنم شاید ایراد از نرم افزارهای دیفالت ورژن اصلی ویندوزش باشه - در کل درمانده شدیم - دیدی که چه صدای اعصاب خورد کنی داره این فنش !!! ممنون میشم راهنماییم کنید . راستی راضی هستید ازش ؟ممنونم از همه دوستان خوبم
    Last edited by per; 08-02-2012 at 23:56.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

14

از نظر سیستم خنک کنندش واقعا باید بگم حرف نداره
    من از ساعت 11 صبح لپ تاپم روشنه و همین الانم با دمای عادی داره کار میکنه. کولر پد هم باشه خوبه ولی باور کن کولر پد من فقط نقش میز رو واسم بازی میکنه و اصلا روشنش نمیکنم مگه وقتی که بازی کنم.
    نه. مودم dialup نداره.
    گارانتی تعویض بگیرین بهتره.

موفق باشید
    ببخشید من زیاد سوال می کنم. مشکل نداشتن مودمش چه طوری حل شه؟ این لپ تاپ خرابی نداره؟

تا 1100 هم می شه خرید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan ghobadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ببخشید من زیاد سوال می کنم. مشکل نداشتن مودمش چه طوری حل شه؟ این لپ تاپ خرابی نداره؟

تا 1100 هم می شه خرید؟
    خواهش میکنم . اینجا واسه سوال کردنه دیگه.
    فکر کنم بتونی بگیری. البته اگه نشد core i5 بگیری core i3 هم موجوده.
    خوبی این محصول اینه که کل سخت افزاراش قابل ارتقا هست به جز گرافیک که واقعا نیازی هم به ارتقا نداره.

پروفشنال babialex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

باتری لپ تاپ اچ پی از کجا میتونم بگیرم ؟ مدل 1390 به قیمت خوب و اصل

من اکثرا لپ تاپ خودم 6180 به برق وصل هستش و باتری هم توشه میخوام بدونم اینکه همیشه به برقه و باتری در حال شارژه ضرر نداره براش ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

باتری لپ تاپ اچ پی از کجا میتونم بگیرم ؟ مدل 1390 به قیمت خوب و اصل

من اکثرا لپ تاپ خودم 6180 به برق وصل هستش و باتری هم توشه میخوام بدونم اینکه همیشه به برقه و باتری در حال شارژه ضرر نداره براش ؟
    تمام وسایل جانبی لپ تاپ رو میتونی از نمایندگی رسمی با ضمانت نامه دریافت کنی.
    واسه ی شارژم مشکلی نداره که همیشه به برق وصل باشه. چون وقتی که عملیات شارژ تموم بشه ( full battery ) بشه، باتری اتوماتیک از مدار برق خارج میشه. اما حداقل هفته ای یک مرتبه از برق جدا کن و تا زمانی که شارژ به 15% میرسه با باتریش کار کن که طول عمر باتری بالاتر بره

راستی این رو هم بگم که زمانی که از باتری استفاده میکنی سعی کن از لوازم جانبی استفاده نکنی و همچنین نور اسکرین رو روی مینیمم قرار بدی.
    موفق باشید
    Last edited by erfan ghobadi; 09-02-2012 at 11:09.

6. این کاربر از erfan ghobadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال babialex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اچ پی نمایندگی رسمی و ضمانت نامه اش کجا بود تو ایران ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Farshid9920062006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تو آسمون ها

پيش فرض

سلام ایا روی مدل6050 میشه هارد ssd گذاشت

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

اچ پی نمایندگی رسمی و ضمانت نامه اش کجا بود تو ایران ؟
    منظورم همین نماینده های مشقیه دیگه

---------- Post added at 06:45 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------

سلام ایا روی مدل6050 میشه هارد ssd گذاشت
    سوالتون رو در این پست قرار بدین

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. این کاربر از erfan ghobadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوستان یعنی یکی نیست اینجا جواب منو بده ؟؟؟؟!!!!!! تا حالا دوباره پرسیدم
    میگن تا سه نشه بازی نشه !!!
    سلام دوستان خوبم
    توی فروم داشتم میچرخیدم و مطالبو میخوندم که دیدم گویا برخی دوستان هم لب تاپ 6170 اچ پی خریدند - من حدودا یک ماهی هست که 6170 خریدم - مشکل اصلیم اینه که در حالت عادی یعنی زمان وب گردی هم فن سیستم بی خود و الکی روی دور متوسط و تند میره ! میخواستم ببینم فقط من این مشکلو دارم یا شما هم همین مشکلو دارید ؟ در کل اگر مشکل داشته اید و رفع شده مشکلتون چطور حل شده ؟ من چند روزی ویندوز اصلی عوض کردم و جاش یک ویندوز کرک شده 64 بیتی نصب کردم - عجیب بود که کلا در طول روز یک بار بیشتر فنش کار نکرد ! فک میکنم شاید ایراد از نرم افزارهای دیفالت ورژن اصلی ویندوزش باشه - در کل درمانده شدیم - دیدی که چه صدای اعصاب خورد کنی داره این فنش !!! ممنون میشم راهنماییم کنید . راستی راضی هستید ازش ؟ممنونم از همه دوستان خوبم

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان یعنی یکی نیست اینجا جواب منو بده ؟؟؟؟!!!!!! تا حالا دوباره پرسیدم
    میگن تا سه نشه بازی نشه !!!
    سلام دوستان خوبم
    وقتی فن داره حرکت میکنه Task Manager رو باز کن و ببین کدوم پروسس داره از CPU بیش از اندازه استفاده میکنه.

من اوائل که گرفته بودم این مشکل رو Google Chrome واسم پیش اورده بود و کلا سیستم هنگ میکرد و فن هم رو دور تند میچرخید.

به msconfig برو و تو تب های Startup و Services هر کدوم از برنامه ها و سرویس های اضافه ای که نمیخوای بالا بیان رو تیکشونو بردار.

13. 2 کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •