نمیشه اعتراضی کرد به سیاست جدید داتک؟
نمیشه اعتراضی کرد به سیاست جدید داتک؟
وایمکسی کسی نبود؟؟؟
دوستان مشترک داتک توجه کنند ...
داتک در ماه اخیر مصرف شبانه را که رایگان بوده به ده درصد مصرفی تغییر داده
با توجه به پیگری ها متوجه شدم اگر کاربرها به سامانه 195 شکایت بکنند احتمال برگشت سرویس به حالت قبل وجود دارد
دوستان لطفا یک وقتی بزارید و شکایت کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تازه از این شرکت سرویس گرفتم؛مطمئنی این کار جواب میده؟!
سلام.
دوستان درخواست جمع آوری بدم چند روز طول میکشه ؟ 2،3 روز بیشتره ؟!
72 ساعته باید تخلیه کنه؛ اگه دیدی 3روز شد تخلیه نکرد،تو سایت 195 شکایت کن،فرداش تخلیه میکنن واست...
حالا چرا میخوای تخلیه کنی؟!
آها . مرسی .
والا 6،7 سالی میشه 128 نامحدوده سرویسمون ... خیلی دیگه سرعت داغونه ! یکی دو سالی میشه میخوام عوض کنم تنبلی میکنم !
دیگه ولی به خودم اومدم![]()
حالا میخام مخابرات بگیرم ! :| 512 نامحدود . دور و برمون چن نفری دارن راضی ان ... ولی تو همین تاپیک مخابرات چرخیدم خیلی مینالیدن همه ... ولی خوب بازم میگم هرچی باشه از اینی که دارم بهتره که !!
چون نامحدود میخوام حتما باشه ... قیمت مخابرات خوب قابل مقایسه نیست با بقیه شرکتا ..
شما نظرتون چیه ؟
آره درست میگی ، تو نامحدود مخابرات از همه بهتره...
128 نامحدود داتک قیمتش چنده؟! سرعتو رو چند میبنده؟! حداقل تبادل ترافیک داره؟!
والا من تازه از داتک سرویس گرفتم؛10 مگ ماهانه، سرعتم شب و روز 10 عه و از پینگمم خیلی راضیم خیلی stable عه و تا حالا که خدا رو شکر مشکلی نداشتم...
مرکز شهید باهنر تهران هستم؛ شما کدوم مرکزی؟!
والا ما از سال 86 اشتراک داریم .الان ماهیانه 18 و خورده ای میدم . یه بار چند ماه پیش زنگ زده بودم اطلاعات بگیرم برای تغییر سرویس ... میگفت شما کاربر قدیمی هستید و از این صحبتا ...اگه تغییر بدی سرویس رو بعد پشیمون بشی بخای برگردی به همین 128 باید تعرفه الانو بدیا ! یادم نیست دقیق ولی فک کنم گفت 37-8 تومن !!! نمیدونم گرفته بود مارو ! یا چی! آخه کی میاد واسه این عتیقه 40 تومن بده ؟!؟! سرعت دانلودم فیکس روو 16 ئه !!![]()
تهرانپارسم .. مرکز شهدای گمنام.
عججججججببببب!!!!!!!!!! 40 تومن بدی واسه سرعته 16کیلو!!!!!!!!!!!!عجیبه که مثه بقیه شرکتا نامحدوداش هدیه ی سرعته بالاتر نداره!!!!
خوبه شما میتونی با سرعته 64کیلو سر کنی؛من که دیگه سرعته زیر 200کیلو اعصابمو خورد میکنه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)