کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
![]()
Last edited by mahfa2236; 27-05-2011 at 02:33.
سلام
1. اوبونتو 11.04 تازه 1 ماهه اومده (همین نسخه ای که شما دارید)... اون حتما نسخه 11.10 Beta هست...
2. زمان آپگرید حدود 700 مگ باید دانلود بشه! سرعت اینترنـتت هم باید خوب باشه...
برای پیغام هم اینو ببین: (آموزش آپگرید)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.چهطوری میتونم توی اوبونتو فلش داشته باشم؟ چون Adobe که تحریم کرده ایران رو و من هم الان به چیز \ی ان دسترسی ندارم.
اقا دستون درد نکنه اما من که خدمت شما عرض کردم که وسط دانلود کردنش پیغام میده!!!!!
با توجه به راهنمایی که در بالا لطف کردید و گذاشتید بنده متوجه شدم که اشکالی تداره یغام بالا اما پیغامی که در عکس پایین هست همه چیزو به هم میریزه!!!!
![]()
Last edited by mahfa2236; 27-05-2011 at 21:55.
از طریق راهنمای اوبونتو نصبش کن:
این پیغام بیانگر مشکل در دانلود بسته هایی مورد نیاز برای آپگرید سیستم هست، حالا یا اینترنت شما مشکل داره و یا سروری که بسته ها روی آنها هستند، چون آدرس بسته های کامل در عکس نیست، نمی شود چک کرد که آیا سرور مشکل داره و یا اینترنت شما
توی صفحه زیر هر کی مشکلش با یه چیز حل شده:
شما این رو انجام بدید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از مسیر زیر بهترین سرور رو برای دانلود بسته ها انتخاب کنید شاید درست بشه...
نياز به اون نداري
از طريق synaptics نصبش كن مشكلي نيست
اوبونتو ورژن جدیدش برای دانلود هست؟
اگه هست لطفا پی ام کنید
مرسی
آخرین ورژنش همون 11.04 هست. هر شش ماه هم version رسمی ش رو بیرون میده که 11.04 برای برج ۴ میلادی(حدود ۱ ماه \یش هست)و ورژن جدیدش میشه 11.10 که برج ۱۰ میاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)