کتاب ایات روایات نشر الگو خوبه واسه ایه ها
برای تست و نکته هم ابی قلم چی
کتاب ایات روایات نشر الگو خوبه واسه ایه ها
برای تست و نکته هم ابی قلم چی
حالا بگو چه کتابایی داری خودت بیخودی نیاییم یه لیست از کتابا بنویسیم کرم خرید کتاب بیفته به جونت
من واسه دینی جامع انرژی اتمی رو گرفتم(با نشر الگو یکیه)
و همه ی سالا توش هست.دوم و سوم و پیش
اولشیه درسنامه ی کامل داره که از کتاب هم کامل تره(یعنی با خوندن اون لازم نیستکتابو بخونی)تو مقدمش هم نوشته که با خوندن این درسنامه لازم نیست کتابو بخونی.اندیشه و تحقیق و بررسی کنید و تطبیق و...کلا همه چیز توش هست.
قیمتش هم فکر کنم 9200تومان هست.
برای آیات و روایات هم انرژی اتمی(نشر الگو) رو گرفتم که فکر کنم از بقیه ی کتابا خیلی بهتره.
حالا اگه جامع انرژی اتمی رو نپسندیدی میتونی جامع دین و زندگی مهر و ماه رو هم یه نگاه بندازی که به نظر من مثل انرژی اتمی کامل نیست.
دوستان من یه سوال داشتم.شاید اینجا جاش نباشه ولی امیدوارم جوابمو بدین.
من کلاس سوم ریاضیم و نوبت اول معدلم 19.13 بوده.ولی الان تو امتحان نهایی معدل کتبیم 18.20 میشه.
و همه ی امتحانو رو هم بی دقتی کردم .مثلا حسابان راحت میتونستم 19.75 بگیرم ولی به خاطر بی دقتی 18.5 میگیرم.
کلا تو همه ی درسا به جز عربی و شیمی و زبان بی دقتی داشتم.و حساب کردم تقریبا هفتاد و چهار صدم معدلم به خاطر بی دقتی پایین اومده.
حالا ازتون میپرسم که با این معدل خیلی واسه کنکور عقب میفتم.مثلا نمره ی 20 حسابان با 18 حسابان چقدر فرق داره؟؟؟؟
من کلا این تراز رو متوجه نشدم.
با این معدل میتونم رتبه ی 3 رقمی بیارم؟؟؟؟
بیشتر از همه چیز به خاطر این بی دقتیام اعصابم خورده.لطفا کمکم کنید.و یه نفر بیاد این تراز رو توضیح بده.
با معدل 16 هم ميشه 3 رقمي آورد چه برسه به 18 و در كل زياد نگرانش نباش.
تراز:ببينيد شما ممكنه يه امتحان 19بگيريد بشيد شاگرد اول يا يكي ديگه رو با 16.اين يعني امتحان دوم سخت بوده.
تو امتحانات ميانگين نمرات دانش آموزان در ضرايب خاصي ضرب ميشه كه بهش تراز ميانگين ميگن.بعد نمره شمام تو همون ضرايب ضرب ميشه و ميشه تراز شما.
حالا اگه ميانگين كم باشه با نمره 16تراز شما از بقيه بالاتره اما اگه زياد باشه با نمره 19 تراز شما تفاوتي چنداني با ديگران نداره.
تو كنكور هم همينجوره.
بعد تراز كتبي با ضريب 15% + تراز كنكور با ضريب 85% ميشه و اون ميشه تراز كلي شما.
اميدوارم واضح گفته باشم!
سوالي بود در خدمتم.
فیزیک :گاج سفید پایه
ریاضی 2:گاج و مبتکران 2 جلدی
شیمی2و3:میدونم باید چی بگیرم.ولی فقط امسال آموزششو گرفتم شیمی3 مبتکران آموزش
ادبیات3:گاج سبز
عربی2و3:گاج سبز
دین و زندگی: گاج سفید پایه
حسابان:آموزش مبتکران عباس امیدوار.تست ندارما
جبر:
هندسه:
آمار:
ادبیات:2
زبان فارسی3:
زبان انگلیسی3:
یعنی اگه مثلا میانگین نمره ی حسابان 15 باشه منیکه 18.5 میگیرم با اونی که 20 میگیره زیاد فرق داره؟
جبر رو تو پیش دانشگاهی تو درس ریاضیات گسسته داریم و فکر نکنم نیازی باشه جداگانه یه کتاب واسش خرید.ولی من نفهمیدم وکتاب تستشو گرفتم.کتاب مبتکران(اندیشه سازان) که عتکس یه هندونه روش هست و مولفشم فرهاد ابولقاسمیه.
هندسه:هندسه هم مبتکران(اندیشه سازان)از همه بهتره که اینم مولفش فرهاد ابولقاسمیه.
آمار:واسه تست یه گاج سفید بگیر دو روزه حله
ادبیات2:من خودم گاج سبز رو از یکی از آشناهام گرفتم.ولی کلا ادبیات کتابهای مبحثی بگیری بهتره.
مثل تناسب مفهومی و قرابت معنایی هامون سبطی و آرایه های ادبی کلک معلم
زبان فارسی3:اینو دیگه همه میگن رمزینه واقعا عالیه
زبان انگلیسی:من خودم آبی قلمچی دارم که یکی از آشناهام بهم داده ولی زیاد نخوندمش و نمیدنم خوبه یا نه.
دوستان نظرتون راجع به هندسه پایه کم حجم و مقوی خیلی سبز ؟ ... چطور هست ؟!
pdf کتاب :
این مبتکران قسمتی از کتاب هاش رو نمیذاره ؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)