سلام
دوستان خوب (به ویژه گوگل بوی عزیز) می خواستم راهنمایی کنید کدوم پچ ها رو دانلود کنم که دیگه نیازی به چیزی نباشه؟
ممنون.
سلام
دوستان خوب (به ویژه گوگل بوی عزیز) می خواستم راهنمایی کنید کدوم پچ ها رو دانلود کنم که دیگه نیازی به چیزی نباشه؟
ممنون.
از دوستان می خوام پچی به من معرفی کنند که لباس و لوگوی تیمای لالیگا و جزیره رو درست کرده باشه و حجمشم از 8 مگ بیشتر نباشه ... چون اکثر این پچ هایی رو که من دیدم حجم بالایی دارند و دانلودش برای من مقدور نیست!
من تا حالا 10 بار در مورد موضوعات مختلف سوال کردم. ولی کسی جوال من نداد.لطفا این دفعه جواب بدید. من تو قسمت system setting یک گزینه به نام install پیدا کردم.بعد از اینکه نصبش کردم هیچ تغییری در بازی داده نشد.میشه بگید این چی بود و چه تغییری در بازی انجام میده.در ضمن من نسخه ps3 بازی را دارم.
آقا کسی نیست جواب مارو بده که آیا این پچ 70 مگی رو دانلود کنیم یا نه
لباس تیم ها رو کامل درست میکنه به همراه چهره بازیکنان
اگر کسی دانلود کرده و نصب کرده اولا طریقه نصب پچ بعد از دانلود و خاصییت این پچ رو شرح بده
در قسمتی از بازی راجب حرکات بازی توضیح داده ولی چون من زیاد انگلیسی خوب بلد نیستم متوجه نشدم
لطفا در مورد تکینیکها و حرکات نمایشی از قبیل کشیدن پیراهن و انداختن بازیکن در محوطه جریمه (داوینگ)برای گول زدن داور و کلا هرچی تکینیک و حرکت داره با شرح دکمه توضیح دهید
لطفا به صورت دکمهای پلی استیشن توضیح دهید . دایره . ضربدر . مربع . L1 . R1 و .......
با تشکر
دوستان این مود ها که شما میگید چجوری میشه بازی کرد مثلا مود Bal رو مود دیگه هم هست از کجا باید مود بازی رو تنظیم کرد
دوستان راهی نیست در bal پیشرفت بازیکن سریع تر شه ؟
شما می تونید پچ burgum رو دانلود کنید فکر کنم حدود 40 مگه
دوست من پچ های خوب حجم بالای هم دارند اگه پیدا کردم برات می زارم
دوست من واسه من همچین چیزی نداره وگرنه کمکت می کردم
![]()
اقا من یک سوال دارم این ویرایشها که میکنند و لباسها را درست میکنن چطور اینکار را میکنن با کدام نرم افزار و چه چیزهایی!!!لطفا بگین به من!!
بعد ایا میتوان با ان تور دروازه و حاشیه زمین را درست کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
200 safe bargrd aghab
hamun jahaei ke bacheha az shoghe zohe omadane bazi to iran migand yani postaei ke taze bade omadane bazie(sharmande safeye daghighesho nemidunam)
ye option file hast ke kolan 2mb hast
ham lebasaye laliga ham engliso ba esmeshono tablighato hameye tarnsferaro dorst karde
be hameye pach ha ham miarze
vali age download kardi ye file hast tosh ke nemikhad beirzish esmesham ine
PES2009_OPTION01
chon age ino berizi amaro etelaate khodet pak mishe
pas joz in ye file hamaro copy paste kon to foldere save bazit toye documentet
sharmande farsi type nakardam ajalei bud
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)