تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 425 از 1138 اولاول ... 325375415421422423424425426427428429435475525925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,241 به 4,250 از 11377

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام به همگی دوستان.خوبید؟
    یادتونه که گفته بودم استارت ماشینم یکسره کرده بود و موقع اتصال سر باطری ها به باطری جرقه و اتصالی داشتم؟؟؟
    امروز رفتم استارتو باز کردم که دیدم سر یک اتفاق بسیار بسیار ساده استارتم به فنا رفته.
    سیم استارتم خورده به اگزوز و لخت شده و به بدنه و اگزوز میخورده و ...سر همین استارت گیر پاژ کرده و کلا به فنا رفت.شانس آوردم باطری نترکید.استارت سالمم سر لخت شدن یه سیم نابود شد.
    اتفاقا اين مورد رو هم ميخواستم توضيح بدم اما گذاشتم چك كني و ببيني جريان چيه.
    در مورد اين قضيه بايد بگم كه يك بار هم اين مسئله براي من رخ داد و كل سيم كشي كه از سمت راست موتور و نزديك مانيفولد اگزوز عبور ميكرد به دليل حرارت زياد اگزوز سوخت و اتصالي بدي ايجاد كرد.
    خود شركت براي جلوگيري از اين مسئله يك لوله فلزي كه با پايه به سيلندر موتور وصل ميشه را تعبيه كرده و كليه دسته سيم كشي كه از اون محل ميگذره را از داخل اين لوله عبور داده و مشكلي پيش نمياد. اما مثل اكثر موارد معمولا مكانيكهاي ناشي در اولين تعمير موتور اين قطعه رو فراموش ميكنن سر جاي خودش ببندند و اينجوري سيمها در معرض حرارت شديد اگزوز قرار ميگيره.
    كاري كه من انجام دادم اين بود كه براي هر كدام از رشته هاي سيم از يك غلاف نسوز مناسب كه در بازار هست استفاده كردم و اون سيم رو كامل در برابر حرارت عايق بندي كردم و در نهايت كل اون دسته سيمها را هم از يك غلاف نسوز بزرگتر عبور دادم و اينجوري ديگه خيالم از بابت حرارت اگزوز و سوختن سيمها و اتصالي راحت شد.
    اگر به يك فروشگاه لوازم الكتريكي مراجعه كنين ميتونين اينجور غلافهاي نسوز را در اندازه هاي مختلف بخريد.
    اگر هم توانستيد لوله فابريك خودش رو پيدا كنيد كه خيلي بهتره .اما من خيلي گشتم و نديدم..
    Last edited by camaro lt; 20-07-2011 at 22:16.

2. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام
    بله از این موردها زیاد پیش میاد
    کلآ هر چند هفته یه بار در کاپوت رو بزن بالا و وضعیت لوله ها سیمها آب و روغن ماشین رو چک کن
    مثلآ جنتهای آب رو چک کن اگر پاره بشه و متوجه نشی آب ماشین تموم میشه و موتور ماشین میسوزه

4. 2 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

دقیقا باید بازدید ماهانه بشه و حتما جلوگیری بشه.پیشنهاد علی آقا هم خوبه برای عایق کردن.اسم این عایق ها همون "غلاف نسوز"هست؟لوازم الکتریکی دارن؟؟
    فردا میخوام آب رادیاتور تخلیه کنم مجرای داخلی رو شستشو بدم.

دوستانا کسی کمپرسور کولر ساندن سراغ نداره؟؟قیمتش چند وامیسته.خدایی بدون کولر نمیشه توو ماشین نشت.اونم تووو رطوبت شمال.
    استارت استوک هم خریدارم.

6. 2 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

توی این عکس این طور که پیداست یکم سر کاپوت طرف شاگرد نسبت به دماغه بالاتره درسته؟
    اگه آره یکم پیچ تنظیم کاپوت که روی سینی جلوی ماشینه رو بتابون تا کاپوت بره پایین و موازی با دماغه بشه

8. 2 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

محمد جان دلیل اینطوری بودن کاپوت جک لولای کاپوتم که مرخص هستن.یه طرف لولا که جوشی شده و لنگر انداخته.دلیل نامیزون بودن کاپوت هم همینه.
    از شوش یه جفت گرفتم که یکیش رسیده دستم در حد نوووووووووووو خدا کنه اون یکی هم نو باشه تا پرونده این مبحثو ببندم و خیالمو راحت کنم.
    الان تو فکر کولر و فن برقی هستم.باید ببینم چقدر هزینه داره و چه جوابی میگیرم.البه اگر رادیاتور هم نو بشه که عالیه.

10. این کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

واقعا پونتياك زيباييه..اين عكس خيلي خوب و با كيفيت گرفته شده انگار توي خود آمريكاست..
    در مورد كولر دقيقا چه چيزهايي روي ماشين هست؟
    در مورد لوله ها كه هزينه زيادي نداره و بر اساس نوع كمپرسور و راديات كولر ( در قسمت جلوي ماشين) نوع سري لوله ها هم مشخص ميشه و با پرس شلنگ بهترين نوع را ميتونين درست كنين..موردي كه مهم هست اواپراتور داخل اتاق ( همان رادياتي كه سرما در اون ايجاد شده و باد فن كولر خنكي را داخل اتاق مياره) هست كه بايد سالم باشه و اگر خراب باشه بايد تعويض بشه.معمولا كپسول رطوبت گير هم متصل به خودش هست. در مورد كمپرسور اين رو بايد از يك كولر ساز وارد سوال كنين تا بر اساس تجربه خودش توصيه بكنه كه از چه مدلي استفاده كني و البته نوع پولي تسمه اون و پايه هاي اتصال به بدنه موتور را هم براش بسازند.
    قيمت كمپرسور احتمالا الان چيزي بين 170 تا 250 تومان( بستگي به سايز و اندازه و مارك اون داره) باشه..اما فراموش نكن كه دو نكته رو حتما به خاطر داشته باشي. براي گرم نكردن ماشين موقع كولر زدن حتما بايد دوتا فن 12 اينچ در جلوي اون ببندي كه حدودا 17 تومان هر كدام قيمت دارن و به تعداد زيادي وارد بازار ايران شده و هر يدك فروشي داره..
    و مورد بعدي اينكه چون اين فنها و البته خود مگنت كمپرسور توان الكتريكي زيادي رو نياز دارن حتما بايد دينام قوي باشه و از 85 آمپر كمتر نباشه.
    Last edited by camaro lt; 20-07-2011 at 23:18.

12. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

چشات زیبا میبینه علی اقا.قابل شمارو نداره.متعلق به خودتونه.خدا کنه همین طور کم کم و اروم آروم هم که شده بتونم ایراد های ماشینو رفع کنم تا حداقل کمترین عیب و نقصو داشته باشه.
    آخ آخ آخ اوندفعه هم از من پرسیدید اما یادم رفت برم ببینم کولر ماشین چی داره و چی نداره.البته ماشین تقریبا بعد از تقریبا 1 ماه روشن شد و به خونه برگشت(صداش بهترین لذتهای دنیا بود برام).فردا میرم یه بازدید میکنم ببینم چی داره و چی نداره.دینامو هم چک میکنم ببینم داستانش چطوریاست.امیدوارم هزینه دینام دیگه رو سرم خراب نشه.
    ظاهرا در هر شرایطی حداقل باید 350 برای کولر کنار بزارم.

راستی امشب موفق شدم پدرمو راضی کنم پرایدو بفروشه و یه امریکایی براش بگیرم.امیدوارم تا فردا باز پشیمون نشه.تو ذهن خودم بیوک و کاپریس در نظر گرفتم براش.مورد خوبی از این دو تا سراغ داشتید بگید که من مطرح کنم.اگر کاپریس باشه که بتونم امکاناتشو بکوبم تو سر پراید که خیلی بهتره.این حرکت جواب میده

14. 2 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

کاش پدر من هم کمی به امریکایی و کلا کلاسیک علاقه داشت یعنی حتی یک اپسیلون هم اگر بود باز خوب بود !! البته احتمالا تلاش عظمایی کردی تا موفق شدی . . .

16. این کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

چشات زیبا میبینه علی اقا.قابل شمارو نداره.متعلق به خودتونه.خدا کنه همین طور کم کم و اروم آروم هم که شده بتونم ایراد های ماشینو رفع کنم تا حداقل کمترین عیب و نقصو داشته باشه.
    آخ آخ آخ اوندفعه هم از من پرسیدید اما یادم رفت برم ببینم کولر ماشین چی داره و چی نداره.البته ماشین تقریبا بعد از تقریبا 1 ماه روشن شد و به خونه برگشت(صداش بهترین لذتهای دنیا بود برام).فردا میرم یه بازدید میکنم ببینم چی داره و چی نداره.دینامو هم چک میکنم ببینم داستانش چطوریاست.امیدوارم هزینه دینام دیگه رو سرم خراب نشه.
    ظاهرا در هر شرایطی حداقل باید 350 برای کولر کنار بزارم.

راستی امشب موفق شدم پدرمو راضی کنم پرایدو بفروشه و یه امریکایی براش بگیرم.امیدوارم تا فردا باز پشیمون نشه.تو ذهن خودم بیوک و کاپریس در نظر گرفتم براش.مورد خوبی از این دو تا سراغ داشتید بگید که من مطرح کنم.اگر کاپریس باشه که بتونم امکاناتشو بکوبم تو سر پراید که خیلی بهتره.این حرکت جواب میده
    برای انتخاب ماشین برای پدر اول از همه باید ببینید پدرتون میتونه توی شهر ماشین بزرگ مثل کاپریس سوار بشه یا اینکه براشون سخته؟
    اگر بزرگی ماشین براشون مشکل نیست شک نکن کاپریس عالیه
    اگر براشون سخته بیوک یا نوا عالیه

اگر کاپریس میخواهید به نظر من 88 تا 90 کلاسش خیلی بالاتره مدل های دیگه کاپریسه
    کاپریس 77 هم که عالیه

18. 2 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ممنونم جناب diyukis
    اگر كسي را كه تمايلي به ماشين آمريكايي نداره به صورت موضعي ترغيب به خريدن بكنيم حتما بعدا پشمان ميشه و با اولين مشكل و دردسر بشدت خسته و نا اميد ميشه..بهتره بگذاريد با ميل و علاقه اين كار رو بكنن ..ميدونيد كه اين ماشينها رسيدگي ميخواد و اين رسيدگي هم متاسفانه خيلي بيشتر از ماشينهاي جديد به چشم مياد چون سني از اونها گذشته ..
    در مورد كولر يك مورد ديگه هم يادم آمد كه فن دمنده اون هست.
    اين فن داخل گلگير سمت راست و در فضاي مياني پوسته گلگير و بدنه اتاق قرار داره.دسترسي براي دسترسي به اون بايد چرخ سمت راست رو باز كنيد و تويي گلگير را هم باز كنيد( تا حدي كه بتونيد دست رو وارد فضاي بين دو سطح بكنيد.موتور فن رو آنجا ميبينيد.

يك سيم برق مثبت به اون وصل شده اون را در بياريد و فكر كنم حدود 5 يا 6 عدد پيچ هم داره كه اون رو روي يونيت كانال فن كه از جنس فايبر گلاس هست نگه ميداره. وقتي باز كرديد و بيرون آورديد مهره سر شافت اون رو باز كنيد و با ضربه هاي ملايم كم كم پروانه را آزاد كنيد.زير پروانه يك بوش قرار داره كه اون رو روغنكاري كنيد. يك بوش هم انتهاي موتور هست كه براي روغنكاري اون بايد موتور باز بشه..مراقب ذغال و جاذغالي اون هم باشيد تا نشكنه.
    تمام اين مراحل رو برعكس انجام بديد تا سر جاي خودش بسته بشه. اگر موقع روشن شدن فن سر و صداي زيادي كرد نشان ميده كه بوشها خشك هستند و يا فرسوده شده كه بايد عوض بشه. يك لوله لاستيكي كوچك كه هوا رو از سمت كانال خروجي فن به سمت موتور هدايت ميكنه هست كه مثل يه زانويي هوا رو براي خنك كردن موتور به اون ميرسونه اگر نبود حتما با يه لوله معمولي براش درست كنيد تا عمر فن زياد بشه.
    سيم كشي برق اون رو هم چك كنيد .اين فن هم براي كولر و هم بخاري كار ميده.مثل ماشينهاي ديگه..
    اين تصوير پروانه اون هست.

تنظيم سرعت گردش فن توسط دكمه كنترل هست و اين كار با ايجاد مقاومت در مدار بوجود مياد .اين قطعه كه سر راه برق ورودي به فن هست اين كار رو انجام ميده و معمولا روي خود يونيت فن بسته شده و يك سوكت سه ياچهار كانكت به اون وصل شده كه نشون ميده موتور فن چند حالت و سرعت چرخش داره.اين رو هم باز كنيد و اگر خاكي شده تميزش كنيد.اگر قطعي داشت ميتويند يه دست دوم سالم اون رو هم جاش بگذاريد و حتما نياز نيست نو باشه. توي ماشينهاي آمريكايي مثل بيوك .نوا.كاپريس.كامارو..اينها همه يه جور هستند و تشابه زيادي دارند..
    Last edited by camaro lt; 21-07-2011 at 20:05.

20. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •