آره خوبه
از شاتل گرفتی؟
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
آره خوبه
از شاتل گرفتی؟
farzan311 وضعیت شبکیه چطوریه؟ من اشتباه کردم رفتم از پارس آنلاین گرفتم افتضاحه! شبی 1.5 گیگ بیشتر دان نمیده! مرکز تلفن ما هم انگار برای شبکیه جای خالی داره، چکار کنم؟
بله
البته دو سه روزه
ولی شبا سرعت دانلودش خیلی پایینه
من شاتل دارم میخوام برم اسیاتک پیشنهاد میشه؟ لطفا دوستان کمک نظر بدن؟
من از شاتل بهتر ندیدم
چرا می خوای بری آسیا تک؟
---------- Post added at 09:54 AM ---------- Previous post was at 09:53 AM ----------
خب طبیعیه به خاطر دانلود رایگان
سلام
از دوستان کسی از رنگین کمان سرویس داره ؟ میشه بفرمایید سرعت و پینگش چطوره؟ ممنون میشم
وضعیت ثابته شبی 2.5 راحت میگیری
آقا شما کدوم منطقه ای که میگه شاتل بهتر هست؟
من 2 سال پیش منطقه ولیعصر بودم سرویس اکو 512 داشتم سرعتش تا 59 بود شبانش هم که افتضاح.
الان وضعیت شاتل را که شنیدم خیلی افتضاح هست.
من الان ردانی پور هست که پارس دارم روزانش خوبه ولی شبانه![]()
کاملا تائید میکنم! من از چاله شاتل در اومدم افتادم توی چاه پارس آنلاین!
اگر بخواد به همین منوال باشه شک نکنید سر 1 ماه سرویس رو قطع میکنم!
دوست عزیز متاسفانه چند روز دیگه 1 ماه میشه که وضعیت پارس آنلاین اسف باره قبل از این کمتر از 2.5 گیگ شبی دانلود نداشتیم-میانگین 3 گیگ بود حتی تا 3.5 هم پیش اومده بود که دان کنه
اینکه میگی شبی 1.5 گیگ بازم خوبه چون من 1 گیگ نهایت الان دانلود دارم و میانگین 600-700 مگ و حتی بعضی وقتها 300-400 مگ
در مورد اینکه میگید از چاله شاتل در اومدید و توی چاه پارس افتادید من فکر نمیکنم شاتل شبی 1.5 گیگ به شما دانلود میداده باشه
سرعت روزانه هم باید الان 200 باشه اگه نیست با پشتیبانی تماس بگیرد
در ضمن شما اگه سرویس 128 یا 256 دارید واقعا 1.5 گیگ عاااالیه یعنی دارید با سرعت 70 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکید که این سرعت روزانه هم باشه خیلی خوبه (پیشگامان و شاتل روزانشون همین سرعته)شما که داری میگی شبانه پس همینم انتظار نمیره
داداش فرزان و سعید هم سرویس 512 و 1 مگ دارند اونم با 66هزار تومان- من این اطمینان رو به شما میدم که اگه سرویس 1 مگ پارس رو بگیرید شبی 3.5 گیگ دانلود خواهی داشت-هم دوستم داشت و هم پریروز واسه دوستم گرفتم اونم همین قدر دانلود داره
امیدوارم این پست من رو جانبداری یا وابستگی به پارس ندونید من فقط حقو گفتم حالا هم اگه میبینید سرویستون 1 مگه باید بررسی شه و مشکلتون حل شه اگه 128 یا 256 دارید نا شکر نباشید و تا 900 مگ خداییش نباید شاکی شد
اما خداییش مایی که یه روز تا این حد دانلود داشتیم واقعا ظلمه حالا به این روز بیفتیم-اما بهتر میشه انشاالله فعلا پارس مشکلات زیادی پیدا کرده که حل کردنش به این آسونیا نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)