منظورم با کیفیت همارا بود برادر سو ء تفاهم نشه منن خودم باهاش مشکل داشتم که بعد 2 سال تمدید نکردم باهاشون![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
منظورم با کیفیت همارا بود برادر سو ء تفاهم نشه منن خودم باهاش مشکل داشتم که بعد 2 سال تمدید نکردم باهاشون![]()
سلام. یه مدت فقط خواننده ی این تاپیک بودم و بیشتر ناظر شما عزیزان بودم.
در ابتدا پاسخم به دوست خوبم پریناز و سایر عزیزانی که گله از سرعت دارند.
سرعت اینترنت دقیقا از روز 12 فروردین تا به این لحظه نزدیک 10 - 20 کیلوبایت اومده پایین واما دلیل !!!!!
مسئولان خوشگل!!!مخابرات و در راس اونها مدیر عامل بخش زیرساخت فرمودند:
"بخشی از ارتباطات شبکه اینترنت کشور که از کابل دریایی (smw4 (sea-me-we4 گرفته میشود با مشکل قطعی مواجه شده که این مشکل داخلی نبوده بلکه منشا آن در کشور ایتالیاست."
حالا این کابل خوشگل چیه !!!!که اصلا خود این مسئول حالیش نیست و فکر می کنه ملت عوامن!!!
یه کم بگردین پیداش می کنین. : >>اینم تصویر نقاطی که از اونها می گذره و جالب اینکه حتی یه سرش به ته ایران نچسبید!!!!!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا جای بحث بسیاره. مثلا اینکه کل ساختار فیل....ترینگ داره شدیدتر میشه و تمامی سایتهای لیست قرمز "مثل فیس بوک ، بالاترین و.... " به همین دلیل سرعت فوق العاده دستخوش کاهش شده. فایلهایی هم که از آپلودسنترهای اصلی و مشهور در حال دانلود هستن ابتدا از یه سیستم فیلتریگ فوق العاده قوی رد میشه. که این باعث شده از راپید با سرعتی کمتر از حد معمول دانلود داشته باشیم و ...
و اما در جواب دوست خوبم "parinaz571" :
کل اینترنت ایران از یه کابل تامین نمیشه. و به صورت پهنا از طریق چندین کابل به کل شبکه ی دیتای ایران تزریق میشه. مثلا حالا اگه این مسئوا خوشگلمون راس گفته باشن نزدیک 25 تا 30 درصد پهنای ایران فلج میشه و سرعت به نسبت ترافیک پایین میاد.
من یه لحظه میرم شام میامیهو احضار شدم.
بقیه نقل و قولها رو بعد انجام میدم.
![]()
خوب بازم سلام. اومدم.
در ادامه سلامی می کنم به پزشک این فروم.
دوست من ، من سه دوره همارا رو تمدید کرم و این آخری خیلی دودل بودم...
چون مشکلاتش بیشتر شده واین رو خودم هم قبول دارم.
ولی شما رو یادمه از اول مهر تا الان از همارا گله داری.
شیون یه بار مرگ یه بار. شمارو زور نکردن که همارا استفاده کنی. دوره ی بعد منم شاید رفتم سمت پارس آنلاین
شما یکم توقعت از شرکتهای ایرانی زیاده.
من الان خودم دارم با سرعت 50 تا 65 کیلوبایت دانلود می کنم. شبا هم این سرعت میشه 45- 50 کیلو.
قبلا این سرعت اینجوری بود
روزا 65 - 90 کیلو
شبا 50 - 70 کیلو
اما این تفاوت سرعت به چی برمیگرده.
1- کاربرای همارا (به دلیل مشهور بودنش در تبریز) روز به روز داره بیشتر میشه. سیستمها و سرویسی که همارا می ده همونه متاسفانه ولی کاربرا دارن زیاد میشن و مسئولین دست روی دست گذاشتن و دارن از پول لذت میبرن و نمی دونن که اگه این روند ادامه پیدا کنه دیگه کسی نمیره سراغشون....
باید به ازای تقاضا ، عرضه انجام بدن.
2- سرعت کل دیتای ایران دسخوش تغییراتی شده که قبلا هم توضیح دادم.
3- ما واقعا از اینترنت کیلوبایتی چی میخوایم!!!! همین افغانستان داره با20 مگ بر ثانیه می ره جلو
مجبوریم بسازیم.!!!!
و در آخر یه توصیه به شما دوست گلم.
شما از اول همیشه مشکلات رو بیان می کردین و این حق شما و منه چون پول میدیم که یه چیزه سالم داشته باشیم. ولی شما توقعت از اینترنت ایران یکم بالاست.
اگه گذرت به ترکیه افتاد اینترنت ایران از چشمت میفته...
شما بهتره برای دوره جدید یه سطح کاربری برای خودت تعریف کنی که واقعا از نت چی می خوای.
مثلا کارتون فقط دانلوده؟ (که پهنا و سرعت مهمه)
یا بازی آنلاین؟ (که پینگ مهمه)
یا وبگردی (که هم پینگ و هم سرعت قابل قبول مهمه)
اونوقت می تونی سرویس مورد دلخواهتو انتخاب کنی و ما هم کمکت می کنیم.
تا بعد موفق باشید.![]()
و اونوخ شما ؟اونوقت می تونی سرویس مورد دلخواهتو انتخاب کنی و ما هم کمکت می کنیم.![]()
نمایندگی کدوم isp رو دارین ؟
و سرعت دانلود هم در این لحظه 5 تا 20 که قبلا بین 50 و 90 متغیر بود![]()
خدایا بنده را از بندگان دان!!!!
دوست عزیز من اسم از شرکتی آوردم!!!!!
من خودم استفاده کننده هستم نه فروشنده.
گفتم ما کمکت می کنیم یعنی به ایشون مشاوره و راهنمایی (در وسعمون) می دیم.
همین و بس.
بنده هم سرعت دانلود خودم رو اعلام کردم !! تبلیغ که نکردم.
امشب اعصاب ندارم. زدن softpedia رو هم فیلتر کردن
حالم از اینترنت ایران و هر چی عوام تو سازمان فیلترینکه بهم می خوره.![]()
با سلام
جلسه چند روزه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تموم شده حالا اونجا چه خبر بود چند تاشو بگم
اول که کابلی قطع نشده اینا همش حرفه
اینترنت ملی و زیاد دور از اجرا نبینین
فیلترینگ و شنود 100%
همین
Last edited by arashrasa; 27-04-2010 at 19:01.
زیاد دووم نمیارهاینترنت ملی و زیاد دور از اجرا نبینین
شنود ؟فیلترینگ و شنود 100%
شنود چی ؟
منظورت که میل و اینا نیست ؟![]()
عجب داستانی داریم
حالا باز این اینترنت ملی رو بتونن درست پیاده کنن فکر نکنم چیز بدی باشه , راستی فکر کنم اطلاعات شما در مورد اینترنت ملی و این چیزا بیشتر از ما باشه لطف میکنین یه توضیحی در موردش بدین؟چطوریاس؟
سلام
میگم برای همه سرعت دانلود از رپیدشر پایین اومده؟
از 5 بالاتر نمیره جالب اینجاست که وقتی با نرم افزار u*l*t*r*a* s*u*r*f دانلود میکنم سرعت تا حدود 20 میره و اونجا می اییسته![]()
برای منم این طوری شده فقط با ultra می تونم از 4shared دانلود کنم!!!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)