تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 425 از 1178 اولاول ... 325375415421422423424425426427428429435475525925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,241 به 4,250 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

Operating system Genuine Windows Vista Home Premium with Service Pack 1 (32-bit)[/URL][
    ]Processor Intel(R) Core(TM)2 Duo Processor T9400 (2.53 GHz)][
    Display 15.4" diagonal WXGA High-Definition HP BrightView Infinity Widescreen Display (1280 x 800)
    [/Memory[ 3GB DDR2 System Memory (2 Dimm)
    (]Graphics card 512MB NVIDIA GeForce 9600M GT
    (]Hard drive 250GB 5400RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection
    ]Networking ]Intel Next-Gen Wireless-N Mini-card with Bluetooth
    Primary DVD/CD drive LightScribe SuperMulti 8X DVD+/-RW with Double Layer Support
    ]Primary battery High Capacity 6 Cell Lithium Ion Batter

Hi, sorry for writing English I am in the US. What is your Idea about a laptop with the above config.?
    it is HP pavilion entertainment dv5t, and I should pay 1080$ for it.
    Thanks
    Last edited by doityourselfir; 30-09-2008 at 05:00.

آخر فروم باز behnam_tr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    T@BRIZ

پيش فرض

چشم آقا بهنام بروی چشم ... !
    دونه به دونه مثل خودت جوابتو میدم :

1-تقریبا بله ، البته اگه برنامه ها به سخت افزار خاصب احتیاج نداشته باشن که رو لپ تاپ نشه نصب کرد . اینو هم باید در نظر داشته باشی که لپ تاپ یه وسیله ایه که برای حمل و نقل ساخته شده و انتظار معجزه نداشته باشی !!
    2-معمولا پیشنهاد میشه که 6-8 ساعت و اصلا توصیه نمیشه در این مدت مداوم لپ تاپ زیر فشار سنگین پردازش بره و امکان صدمه دیدن وجود داره
    3-معمولا با یک بار شارژ بین 2-5 ساعت مفید و بقیه که میزنن 9 ساعت کار با لپ تاپ حرف دروغه مگه اینکه لپ تاپ رو بزاری Stand BY !!!!
    4-ویندوز و لینوکس براحتی قابل نصب کنار هم هستن ، من که خودم XP دارم و کنارش Linux Ubuntu که اصلا مشکلی پیش نیومده و هر کدوم کار خودشونو انجام میدن .
    5-جواب این سوالتو بعدا میدم چون مفصله !!!
    6-لپ تاپ هم مثل کامپیوتر رومیزی ( Desktop ) مودم Dial-UP داره و همچنین کارت شبکه و کارت بیسیم ( Wireless ) و همچنین بلوتوث و بعضی ها هم سیم کارت میخوره که به درد ماها تو ایران نمیخوره . با هر کدوم اون بالایی ها میتونی به اینترنت وصل شی و البته مودمADSL که با USB وصل بشه هم هست و با بلوتوث و گوشی موبایلت هم میشه ( من تمام راه ها رو بهت گفتم )
    7-اینکارو توصیه نمیکنم چون اولا سیستم عاملی که رو لپ تاپ نصبه براش پول خرج شده ( از جیب خودت !! ) که License اون مختص به شما هستش و یه دلیل دیگه اینکه سیستم عامل Orginal که شما با لپ تاپ میخری از 1000 تای اینایی که تو بازار میبینی به اسم ویندوز فارسی و فلان امکان و .... بهتره و اصلا طرف اونا نرو .
    8-در لپ تاپ شما میتونین این چیزا رو ارتقا بدین : RAM - HARD - DVD+RW و امکان ارتقا CPU و کارت گرافیک وجود نداره چون بصورت On Board روی Main Board نصب شده .
    9-برای برنامه نویسی احتیاجی به سخت افزار خاصی نیست اما یه سری چیزا هست مثل کی بورد و تاچ پد و ال سی دی و ... که ترو هنگام کار خسته نکنه .
    10-خیر ، سخت افزارهایی که برای یه دسکتاپ معرفی شدن تا یه لپ تاپ خیلی فرق دارن و گفتم از لپ تاپ انتظار معجزه نداشته باش ، اما این حرف من هم به این معنی نیست که لپ تاپ به درد نمیخوره ، چرا اگه بخوای برای هر کار و هدفی یه مدل مخصوص هست که بتونه از پسش بر بیاد .
    11-بله ، با پورت USB و همینطور با بلوتوث ماوس بی سیم رو میشه وصل کرد ( این چه سوالی بود دیگه !! )
    12-هر باتری قابل شارژ یه عمر مفید برای استقاده رو داره که معمولا بین 300 تا 600 چرخه کاری هست به این معنی که شما مثلا میتونی 400 بار باتری رو شارژ کنی و استفاده کنی و بعد از 400 بار به تدریج زمان نگه داشتن شارژ کم میشه و کم کم دیگه نمیشه شارژش کرد و عمرش تموم میشه .
    13- بعضی وقتها مستقیم و بعضی وقتها عکس !!! در مورد سایز بالاتر از 15.4 مثل 17 مستقیم و برای زیر 13.3 مثل 11 و 10.1 عکس داره و بالا میره قیمت !!
    14-باید مثال بزنی ، خیلی کارا هست میشه و کارایی هم هست که نمیشه .
    15-بستگی به برند و مدل دستگاه داره ، در بعضی مدلها میشه اینکار رو کرد .
    16-بعضب ها شارژر و باتری رو هم گارانتی میکنن و بعضی شرکت ها نه ، معمولا خود دستگاه غیر از کیبورد و تاچ پد و بلندگوها ...
    17-جعبه باز نشده باشه ، دستگاه خاک خورده نباشه و زیرش جای پیچ خوردگی نباشه ، جعبه سالم باشه و یه سری فوت و فن های دیگه ف معمولا با گارانتی رسمی بخری از این مشکلا پیش نمیاد ...
    18-به نظر من سونی با گارانتی ایران رهجو بهترین خدمات رو داره ( 3 سال ضمانت رسمی سونی ) که در صورت تعمیر نشدن تعویض میکنه .
    19-نه بابا اگه اینطوری بود که خیلی خوب میشد ، معمولا لپ تاپ های IBM کیبورد و تاچ پدش در برابر مایعات و آب مقاوم هستن و بقیه مدلها رو درست نمیدونم ...
    20-بستگی به مدل داره ، معمولا Latitude دل و Tecra توشیبا و Hardbook جونیپر و لپ تاپ های پاناسونیک به استحکام بدنه مشهورن ...

تا جایی که تونستم جواب سوالاتو دادم ، امیدوارم کمکی کرده باشم ...
    دوست واقعا دستت درد نکنه امروز که اینا رو دیدم وافعا خیلی خوشحال شدم چون برام خیلی مهم بودن ...واقعا ممنون

فقط یه شوال مودنده که اگه اونم جواب بدید دیگه عالی میشه .... چه توصیه هایی برای یه تازه کار دارید ؟؟

داره خودمونی میشه Shahnam7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهرانستان

پيش فرض

این آمارا مال هفته آخر ماه سپتامبر 2008 هستش و کاملا بروزه .
    به نظر من معتبر ترین سایت ها برای رتبه دادن اینا هستن و فقط مختص به لپ تاپ نیست و برای بقیه چیزا هم مطالبی رو داره ...

شما که انقدر زحمت می کشی و به سوال های همه جواب کامل می دی یه زحمتی بکش و ما رو هم یه راهنمایی کن!

من 900 تومن برا خرید نوت بوک کنار گذاشتم، دانشجوی برق هم هستم. اهل بازی و گیم و ... این حرف ها هم نیستم.
    فقط می خوام یه چیزی بگیرم که بی درد سر باشه جون سخت باشه؟
    چی بخرم؟ از کجا بخرم؟

خیلی ممنونت می شم اگه رهنماییم کنی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام به همه بچه های فروم
    من میخوا یه لب تاب حدود ا (حالا 100 بالا پایین) بگیرم.تاحالا هم با سرچی که کردم dell v, بهتر دیدم.ولی کلی سوال دارم.هر کی کمکم کنه ازش ممنون میشم
    1.فول پورت یعنی چی؟ و تو این رنج قیمت dell آیا داره؟ اگه نه پورتهایی که کم داره چیه و کاراییش چیه؟ اگه خیلی مهم باشه یا نمیگیرم یا میزارم پولم جمع شه چیزی که داشته باشه میگیرم
    2.تو این رنج قیمت کارتهای گرافیک که هست delicate هست یا نه؟ و اگه داره چنده؟ من تو لیستهایی که دیدم مدل کارت بعضا هست ولی از کجا میشه فهمید حافظه delicate چقدره؟ تو لستی که صفحه اول هست پیدا نکردم.کجا میشه با توجه به مدل این مشخصاتو فهمید؟
    3.ر م 1 vista با نرم افزارهای سنگین رو جوابگو هست یا 2 نیاز داره؟ این وسظ نقش cash چیه؟ فکر کنم cpu core2 cash 4 با رم 2 و گرافیک 256 (delicate) حداقل چیزی باشه که آدم 6 ماه بعد پشیمون نشه با توجه به اینکه VGA و CPU قابل آپگرید نیست.درسته؟

پیشاپیش اطز راهنماییتون ممنونم

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همه بچه های فروم
    من میخوا یه لب تاب حدود ا (حالا 100 بالا پایین) بگیرم.تاحالا هم با سرچی که کردم dell v, بهتر دیدم.ولی کلی سوال دارم.هر کی کمکم کنه ازش ممنون میشم
    1.فول پورت یعنی چی؟ و تو این رنج قیمت dell آیا داره؟ اگه نه پورتهایی که کم داره چیه و کاراییش چیه؟ اگه خیلی مهم باشه یا نمیگیرم یا میزارم پولم جمع شه چیزی که داشته باشه میگیرم
    2.تو این رنج قیمت کارتهای گرافیک که هست delicate هست یا نه؟ و اگه داره چنده؟ من تو لیستهایی که دیدم مدل کارت بعضا هست ولی از کجا میشه فهمید حافظه delicate چقدره؟ تو لستی که صفحه اول هست پیدا نکردم.کجا میشه با توجه به مدل این مشخصاتو فهمید؟
    3.ر م 1 vista با نرم افزارهای سنگین رو جوابگو هست یا 2 نیاز داره؟ این وسظ نقش cash چیه؟ فکر کنم cpu core2 cash 4 با رم 2 و گرافیک 256 (delicate) حداقل چیزی باشه که آدم 6 ماه بعد پشیمون نشه با توجه به اینکه VGA و CPU قابل آپگرید نیست.درسته؟

پیشاپیش اطز راهنماییتون ممنونم
    بروی چشم ، جواب سوال اولت : Full Port اصطلاحا به لپ تاپی میگن که پورت های Serial و Paralel و DVI و در بعضی مدلها مثل HP دارای پورت Expansion هستن و منظور لپ تاپیه که احتیاج به تبدیل و آداپتور برای پورت نداشته باشه و بیشتر به درد افرادی میخوره که استفاده حرفه ای و صنعتی دارن ... بله دل داره سری Latitude مثل D820
    2- درست رنج قیمتتو نگفتی اما میشه با 1 میلیون و 200 یه لپ تاپ خوب با کارت گرافیک Delicate تهیه کرد مثل دستگاه های Vostro از دل یا Satellite از توشیبا و این رو هم بهت بگم که روی حرفهای تبلیغاتی فروشنده نباید اعتماد کنی و ممکنه بهت بگه فلان دستگاه 1 گیگ گرافیک Delicate شده داره که دروغ میگن بیشتر وقتها ...
    بهترین راه اینه که بری سایت سازنده خودت دنبال اطلاعات بگردی یا از سایت های معتبر آمار بگیری ...
    3- بستگی به ورژن ویستا داره و اینکه بخوای از Aero استفاده کنی و چندین مورد دیگه ... اما معمولا 1 گیگ رم برای کار با برنامه هایی مثل Office و اینترنت و گوش دادن به آهنگ و این چبزا کافیه ...
    کش رو هم تو پستهای قبلی توضیح دادم و یکی از مهمترین نکته ها برای خرید دستگاهه که باید دقت کنی ...
    البته CPU Core2Duo با 4 مگ کش زیاد هست و یه چیز دیگه که باید دقت کنی FSB سی پی یو هست که سعی کن 800 یا بالاتر بگیری ( بستگی به مدل )

آخر فروم باز behnam_tr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    T@BRIZ

پيش فرض

قیمت این دو مدل چنده ؟؟

Vostro 1510

# CPU: Intel Core 2 Duo T7250(2.0 GHz, 2MB)
    # RAM: 1 GB
    # H.D.D: 160+ GB
    # LCD: 15.4" WXGA
    # VGA: Intel X3100
    # OS: DOS
    ===========================
    Inspiron 1525

# CPU: Intel Celeron M 450 (2.0 GHz, 1MB)
    # H.D.D: 120+ GB
    # LCD: 15.4" WXGA True Bright

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

شما که انقدر زحمت می کشی و به سوال های همه جواب کامل می دی یه زحمتی بکش و ما رو هم یه راهنمایی کن!

من 900 تومن برا خرید نوت بوک کنار گذاشتم، دانشجوی برق هم هستم. اهل بازی و گیم و ... این حرف ها هم نیستم.
    فقط می خوام یه چیزی بگیرم که بی درد سر باشه جون سخت باشه؟
    چی بخرم؟ از کجا بخرم؟

خیلی ممنونت می شم اگه رهنماییم کنی

شما اگه کار خاصی برای استفاده نداری میتونی روی برند های زیادی حساب کنی ، سونی رو البته نمیگم ! با 900 تومن باید سری NR بخری که مشخصات پایینی داره . اما میتونی دل توشیبا ایسر فوجیتسو زیمنس و اچ پی و خیلی های دیگه رو بخری که بعضا هرکدوم برای خودشون مزایا و معایبی دارن .
    اما چون گفتی جون سخت به نظر من برو سراغ دل مثلا مدل : Vostro 1310 که دستگاه خوب و شیکیه با صفحه 13 اینچی رم 1 گیگ و هارد 160 و سی پی یو 1.8 دو هسته ای 2 مگ کش و دی وی دی رایتر و از همه مهمتر ساخت ایرلند با قیمت 890 هزار تومان ...

8. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

قیمت این دو مدل چنده ؟؟

Vostro 1510

# CPU: Intel Core 2 Duo T7250(2.0 GHz, 2MB)
    # H.D.D: 160+ GB
    # LCD: 15.4" WXGA
    ===========================
    Inspiron 1525

# CPU: Intel Celeron M 450 (2.0 GHz, 1MB)
    # H.D.D: 120+ GB
    # LCD: 15.4" WXGA True Bright
    1510 = 1 میلیون و بیست هزار تومان ( 1.020.000 )
    1525 = حدودا 900 هزار تومان ( 900.000 )

10. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان

من قصد خرید لپ تاپ تا 1.450 بین اچ پی و سونی رو دارم که دو گزینه اصلی من FW 139 E/H و DV5 1060 هستن . ولی شرایی که خدمتتون می گم یه خورده منو دچار مشکل کرده :
    1- اصلی ترین کاری که انجام می دم برنامه نویسیه و می خوام موقع کار با برناهایی که سی پی یو و رم بالا احتیاج دارن مثل visual stodio 2005 , delphi 2007 , adobe audition 2.0 , FL studio 8 , ..
    2- برای برنامه نویسی صفحه نمایش عریض مناسب تره ولی با توجه به اینکه باعث افزایش وزن و ابعاد لپ تاپ می شه منو به تردید انداخته ( 15.4" از 16.4" )
    3- می خوام بازی ها رو تا حد خوب و نه لزوما عالی اجرا کنه که خودش یه مشکل بزرگه . چون کارت گرافیک بالا باعث افزایش قیمت و گرمای دستگاه و مصرف باطری می شه و همچنین بازی هدف اصلیه من نیست .
    در ضمن دو روز درهفته مسافرت می کنم که در صورتی که کارت گرافیک بالا باعث افزایش مصرف انرژی و تو لید گرمای زیاد بشه ، دچار مشکل می شم (DV5 1060)
    4- با توجه با اینکه دو روز در هفته مسافرم و 5 روز دیگه باید لپ تاپ رو با خودم ببرم سر کار ، وزن 2.8 تا 3 کیلو منو دچار مشکل می کنه ؟
    5- با توجه به اینکه حالا حالا ها بعد از خرید لپ تاپ نمی تونم لپ تاپ دیگه ای بخرم آیا بهتر نیست که به جای اینکه 1.450 هزینه کنم بهتر نیس با کمی فشار مضاعف دنبال خرید تا 1.600 باشم .. یا اینکه تو همین قیمت می تونم نیازم رو بر طرف کنم ؟
    6- آیا بهتر نیست به جای خرید با گارانتی متوسط پول بیشتری خرج کنم و از کارانتی معتبر تری استفاده کنم ؟
    یا اینکه با این کار فقط پول بیشتری خرج کردم و توی این جور شرکت ها هم احتمال تعمیری یا استوک بودن و یا خدمات گارانتی نامناسب وجود داره ؟
    ..
    در مجموع پاک گیج شدم .. ولی یه چیز رو خوب می دونم . اگه 16" بودن FW 139 E/H سونی برای برنامه نویسی زیاد مهم نباشه و کارت گرافیک HP 1060 مشکل ساز نباشه ، HP 1060 برام مناسب تره ..
    ..
    لطفا راهنمایی کنید .. البته بصورت کامل ..
    ممنون
    بین دو مدلی که شما گفتی به نظر سونی FW 139 بهتر از اچ پی هستش ، در ضمن شاید 16.4 از 15.4 یک اینچ بزرگتر باشه اما مطمئنا اونقدر افزایش وزن نداره و دستگاه های سونی به سبکی معروفن .
    بعدش هم من مشخصات FW139 رو در آوردم ، مگه کارت گرافیکش چشه که HP بهتر از اونه ؟؟؟
    سی پی یو عالی 3 مگ کش اینتل با باس 1066 و سرعت 2.26 گیگاهرتز
    رم 3 گیگ و هارد 250 و دی وی دی رایتر و گرافیک ATI 3470 بلوتوث و وب کم هم داره و طراحی فوق العاده ...
    البته این رو هم بگم که با این قیمت بهترین گزینه با صفحه 16.4 اینچی همین FW 139 هستش ...
    به نظر من سونی رو انتخاب کن پشیمون نمیشی ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

دوستان اگر پست لینک دار بدید حاوی لینک ایرانی و فارسی مرتبط با لپ تاپ ، متسفانه هم پستتون پاک میشه هم اخطار میگیرید ...

قوانین رو قبل از پست دادن بخونید خواهشا ... چقدر بگیم !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •