تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 425 از 521 اولاول ... 325375415421422423424425426427428429435475 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,241 به 4,250 از 5208

نام تاپيک: کلوپ ا N82 ا

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خواهش می کنم.
    می دونم که عوض می شه کرد. مثلا می تونی تنظیمش کنی که یه راست بره توی پخش موسیقی یا این که یه راست بره توی اینترنت . ازونجایی که من الان این گوشی دستم نیست، نمی تونم درست راهنماییت کنم. توی تنظیمات بگردی پیداش می کنی
    نه عزیز نمیشه عوضشون کرد ! بدیش اینه، ولی میشه با برنامه magickey اینراو رو دکمه های دیگه ای که برای سیمبین گوشی تعریف شده مپ کرد .
    مثلا دکمه ی بقل دکمه ی شاتر رو اکثر بچه ها تبدیل به پلی و پاز موزیک پلیر کردن ، یا یه مدت من این دگمه ی مالتی مدیا رو نکست ترک کرده بودم ، اما نمیشه روشون برنامه تنظیم کرد : ( ، یعنی قتی میزنی مثلا بره دیکشنری ...

2. این کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام رو گوشي دو تا دكمه هستش كه يه كارو انجام ميده منظورم دكمه كوچك بالاي c و دكمه كنار دكمه دوربين ميشه كمي توضيح بدين كه اينا برا چي هستش هر كدومو ميزنم ميره تو گالري.

ای ! اینو الان خونئم ، ئکمه ی بالای c فقط کارش منوی مالتی مدیاست ، مطمئنی میره تو گالری ؟!!!!

4. این کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

نه عزیز نمیشه عوضشون کرد ! بدیش اینه، ولی میشه با برنامه magickey اینراو رو دکمه های دیگه ای که برای سیمبین گوشی تعریف شده مپ کرد .
    مثلا دکمه ی بقل دکمه ی شاتر رو اکثر بچه ها تبدیل به پلی و پاز موزیک پلیر کردن ، یا یه مدت من این دگمه ی مالتی مدیا رو نکست ترک کرده بودم ، اما نمیشه روشون برنامه تنظیم کرد : ( ، یعنی قتی میزنی مثلا بره دیکشنری ...
    غیر ممکنه! همه گوشی های سری N نوکیا، دگمه مالتی مدیاشون قابل تنظیم هست . حتی اون N70 ذغالی هم دگمه مالتی مدیاش قابل تنظیم بود...

ای ! اینو الان خونئم ، ئکمه ی بالای c فقط کارش منوی مالتی مدیاست ، مطمئنی میره تو گالری ؟!!!!
    منم دارم می گم! اگه جوری شده که با زدن دگمه مالتی مدیا می پره توی گالری، حتما تنظیمات داره که بهم خورده دیگه...

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

چرا نمیشه...
    فقط کافیه active standby رو خاموش کنی...بعد میتونی به چپ وراست یه برنامه اختصاص بدی...

آخر فروم باز dimah2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پا منقل

پيش فرض

البته اینجا زیاد جاش نیست ولی چون مقیاس ما 82 هست پس ....

برادر من چرا شما تعصب به خرج می دید آخه
    توی ایران سامونگ و ال جی که پرت اند(اطلاعات دقیق ندارم در موردشون ولی تدم از یه سوراخ دو بار نیش نمی خوره)، سونی ارکسون هم که اسباب بازیه(منظور اینه که همش داره جاوا می زنه)، میونه نوکیا و بقیه برند ها
    وچون بقیه شون یا به دلیل گرونی یا اینکه دولت ازشون خوششون نمی یاد می رن قاطی باقالی ها ، پس وقت نوکیا می مونه

اون موقع ها که همه گوشی ها گوش کوب تشریف داشتند و بعد از یه هفته کل بدنشون پوس پوستی می شد موتولا کوشی هاش ظریف + باریک + و بدنه مقاوم ، اونایی هم که 4 5 سال پیش موتورلا خریدن اگه عین ادم ازشون استفاده کرده باشن الان هنوز که هنوزه بدنشون سالمه

حالا نوکیا خودشو کشت یه 82 زد که به قول خودش ضد خش بود ، اونم فقط برا 6 ماه (البته از حق نگذریم پشت واقعا ضد خشه، ولی کی با پشتش کار داره)
    والا من اون موقع بین چند تاگوشی گیر کرده بودم ، می خواستم یه گوشی بخرم که قشک یه چند سالی برام بمونه از بین 81 82 ظد 8 ظد10
    پس 82 که تقریبا بهترین بازار بود رو گرفتم
    والا 81 و اونا تقریبا مثل هم بودن ولی رو پولم گذاشتم تا یه گوشی بهتر بخرم ، حالا بعد از یه سال به هنو هون کردن افتاده ، باتری که تعطیل شده از ریخت که افتاده از لحاظ نرم افزاری که رسما داغونه

والا دلم موتورلا می خواست ولی چون تازه وارد بازار ایران شده بود شدیدا از قیمتی که مناسبش بود بالاتر بود و امکاناتی چون جی پی اس دوربین 5 رو نداشتند

پ.ن: اون گوشیه نمی دنم چرا خیلی دیر به بازار اومد و خیلی دیرتر به بازار ایران ئر نتیجه خیلی عقب موند از مدل های جدید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

غیر ممکنه! همه گوشی های سری N نوکیا، دگمه مالتی مدیاشون قابل تنظیم هست . حتی اون N70 ذغالی هم دگمه مالتی مدیاش قابل تنظیم بود...
    ممکنه و منطقی ، چون با این منو به خیلی جاهای گوشی دسترسی پیدا میشه کرد ، لازم نبود نوکیا تنظیمشو بزاره !
    منم دارم می گم! اگه جوری شده که با زدن دگمه مالتی مدیا می پره توی گالری، حتما تنظیمات داره که بهم خورده دیگه...
    دیگه خیلی ضایس من بعد یک سال استفاده از این گوشی و دستکاری توی پریویت و کشف چیزایی که تا حالا کشف نکردن ( ) این قسمت رو ندیده باشم !!!!
    چرا نمیشه...
    فقط کافیه active standby رو خاموش کنی...بعد میتونی به چپ وراست یه برنامه اختصاص بدی..
    موضو یه چیز دیگست ، قضیه دکمه ی مالتی مدیاست .

9. این کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Antonio Andolini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هر آن جا که یاری خوش است

پيش فرض

سلام!
    .. این barcode reader چه جوری کار می کنه؟
    دوربین رو چه طوری می تونم در حالت close up مثل همون بارکدریدر از زاویه ی خیلی نزدیک بگیرم؟
    ممنون

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

توی ایران سامونگ و ال جی که پرت اند(اطلاعات دقیق ندارم در موردشون ولی تدم از یه سوراخ دو بار نیش نمی خوره)، سونی ارکسون هم که اسباب بازیه(منظور اینه که همش داره جاوا می زنه)، میونه نوکیا و بقیه برند ها
    وچون بقیه شون یا به دلیل گرونی یا اینکه دولت ازشون خوششون نمی یاد می رن قاطی باقالی ها ، پس وقت نوکیا می مونه
    دوست من HTC رو یادت رفت .... الان Htc یکی از بهترین برندهای بازاره ... و رقیبی سرسخت برای نوکیا ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام!
    .. این barcode reader چه جوری کار می کنه؟
    دوربین رو چه طوری می تونم در حالت close up مثل همون بارکدریدر از زاویه ی خیلی نزدیک بگیرم؟
    ممنون
    اون بارکد ریدر فقط برای یک نوع خاصی از بارکداست ، بارکد هاش مربعه .

در مورد دوربین هم باید بری توی قسمتی که مد های دوربین هست ، یه حالت داره عکس یه گله ، یا اسمش کلوزآپ یا میکرو ، با اون میتونی از فاصله 30 سانتیم عکس بگیری
    Last edited by e.khafan!; 20-08-2009 at 08:20.

13. این کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    ђiя@z$

پيش فرض

خدمت دوستانی که اطلاع ندارن عرض کنم دکمه مالتی مدیا این موارد رو داره :
    Gallery-Music-Games-Maps-Internet-Contacts
    و شما میتونید ترتیب اینارو عوض کنید، مثلا وقتی این دکمه رو میزنید اولین موردی که در دسترس باشه Games یا |Music یا هر کدوم از موارد بالا باشه.
    روش عوض کردن ترتیب هم اینجوریه:
    1.دکمه مالتی مدیا رو بزنید.
    2.Options رو انتخاب کنید.
    3.Arrange tiles رو انتخاب کنید.
    4.روی گزینه ای که میخواید جاش رو عوض کنید برید و Grab رو بزنید و وقتی ترتیب مورد نظرتون رو انتخاب کردید Drop رو بزنید.
    Last edited by soroush1362; 20-08-2009 at 11:03.

15. 4 کاربر از soroush1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •