دوستان هر نظری که درباره این خونه زیر دارین بهم بگین چون این خونه رو خودم ساختم(نمای جلو)
دوستان هر نظری که درباره این خونه زیر دارین بهم بگین چون این خونه رو خودم ساختم(نمای جلو)
عالیه
البته خیلی بهتر هم میشه ساخت
ولی من که میگم عالیه![]()
بچه ها دیدین اعتراض می کنن جلو در شهرداری؟ این چه تاثیری داره؟ کسی می دونه؟
اره من دیدم که بعضی از مردم میان و چند تا تابلو گرفتن دسشونو داد می زنن خیلی باحاله
البته هیچ تاثیری نداره
ولی اگه یکی از افرادت اونجا کار کنه کمی از درامدش کم میشه که خیلی بده
ولی این اتفاق کم پیش میاد و در ضمن شماهم نمی تونید با اونا همراه بشید
]چرا نشه؟؟؟؟؟ باید رو شهرداری کلیک کنین بعد بزنین PROTEST اون وقت میره اونم تظاهرات! الان فهمیدم خاصیتش چیه! تنها خاصیتش اینه که fun اش زیاد میشه!!
بله شما میتونید اعتراض کنید
اینا یه سری شورش هست
که همونطور که گفته شد درآمد رو فقط کم میکنه
مردم رو هم شاد میکنه
اونم منظورش اینه که شهرداری رو تو منگنه قرار دادن تا خواسته ی مردم رو اجرا کنه و اجرا میکنه
آمریکا آدم خوبست دیگه بابا=)))
بزار عکسارو خوشحال میشم![]()
ببخشید من این کارو نکردم که ببینم چه طور میشه
---------- Post added 06-08-2010 at 12:00 AM ---------- Previous post was 05-08-2010 at 11:55 PM ----------
بزار عکسارو خوشحال میشم
حتما میزارم منم خوشحال میشم عکسامو ببینین چون خیلی خفنن![]()
Last edited by camry; 05-08-2010 at 23:05.
رفقا همون جور که میدونین این بازی جز بازیهای ممنوع شده هستش
حالا من میخوام این بازی رو خریداری کنم (البته فکر کنم پچ جدید و مخلفات دیگه این بازی هست که دوستان اخیرا روش بحث میکردن) باید از کجا تهیه کنم؟ منظورم خرید اینترنتی هستش کدوم سایت معتبر این بازی رو بصورت Update میفروشه؟؟؟
ادرس سایت رو برات پیغام خصوصی میکنمرفقا همون جور که میدونین این بازی جز بازیهای ممنوع شده هستش
حالا من میخوام این بازی رو خریداری کنم (البته فکر کنم پچ جدید و مخلفات دیگه این بازی هست که دوستان اخیرا روش بحث میکردن) باید از کجا تهیه کنم؟ منظورم خرید اینترنتی هستش کدوم سایت معتبر این بازی رو بصورت Update میفروشه؟؟؟
عکوس جدید از sims medieval
منبع:همین پی سی ورلد خودمون!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
http://image.gamespotcdn.net/gamespot/images/2010/214/604342_20100803_790screen001.jpg
http://image.gamespotcdn.net/gamespot/images/2010/214/604342_20100803_790screen003.jpg
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)