ماشینم ۱۱۰۰۰ تا کار کرده فقط تعویض روغن و چند تا فیلتر رو انجام دادم.
این فیلرگیری کی باید انجام بشه؟
ماشینم ۱۱۰۰۰ تا کار کرده فقط تعویض روغن و چند تا فیلتر رو انجام دادم.
این فیلرگیری کی باید انجام بشه؟
سلام آقا من دیشب یه مورد عجیبی دیدم! 206 تیپ 5 مدل 90 ...... وقتی ماشین رو بادکمه سوئیچ قفل کردم و اومدم تست کنم ببینم واقعا قفل شده یا نه.... دستگیره در عقب سمت راننده رو باز کردم (قاعدتا نباید باز میشد) ولی ماشین راهنما هاش چشمک زد.... (مثل زمانی که دکمه باز کردن در ها رو سوئیبچ رو می زنیم) و در هم باز شد.... و دوباره در رو بستم و دوباره قفل کردم و همه در ها رو تست کردم ولی مشکلی نبود. به نظرتون جریان چی بوده؟
کسی نظری نداره؟
یه سوال هم داشتم
زیر این زیر پایی سمت راننده خیلی زود آت آشغال به خودش میگیره (منظورم همون کف ماشینه که مثل موکته)
و خیلی هم خورده ریز ها سخت در میاد یعنی من جارو برقی با تمام قدرت میگیرم روش بازم یه سری خورده ریزا تو اون لایه ی موکت مانند میمونه.
اینارو چطور میشه تمیزکرد؟ یا راهی داره جلوی کثیف شدنشون رو بگیریم؟ من هفته ای یبار تمیز می کنم.
چند وقت پیش هم که داشتم ماشینو میشستم سر برف پاک کن عقب رو دراوردم نیمدونم کجا گذاشتم گم شد کسی خبرداره قیمتش چجوریاست؟ جنس خوب و بد داره؟
من بردمش کل کف ماشین رو برام یه کف انداخت که خیلی راحت تمیز میشه.
برف پاک کن های جلو فکر کنم نوزده تومن باشه. تا ۵۰۰۰ تا گارانتی تعویض داره.
سلام
باطری 206 رو عوض کردم و الان ضبط ماشین کد میخواد و من کد رو ندارم...چطوری باید به کار بندازمش؟؟
باید کدش رو داشته باشی اگه 3 بار رمزش رو اشتباه وارد کنی فک کنم یک آیسی یا همچین چیزی میسوزه.
كد پيش فرض معمولا 1111 يا 1234 هستش( اگه تغييرش نداده باشي). اگه سه بار كد اشتباه وارد كني، خاموش ميشه و تا يك ساعت بايد صبر كني تا دوباره كد بگيره
سلام دوست عزیز...بله همینطوره که شما گفتید...درست شد .
باز هم ممنون
نه ایسی چیزی نمیسوزه ولی ضبط بلاک میشه..
برای تمیز کردن چسب این کاغذ روی شیشه (که ایران خودرو٬ شماره بدنه رو روش با یه چسب خفن می زنه) باید چیکار کرد؟ هر کاری کردیم تمیز نشد. همین طور اون چسب زیر ضربه گیر که کنار دستگیره های درها هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)