تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 425 از 649 اولاول ... 325375415421422423424425426427428429435475525 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,241 به 4,250 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

اگه ورژن رامتون R3 نیست حتما آپدیت کنید که در نسخه های قدیمی مشکل هنگ وجود داره .
    اگه از رام رسمی R3 استفاده می کنید و باز هم مشکل دارید برنامه های نصب شده رو چک کنید که احتمالا مشکل از اونهاست .

2. این کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

مشکل من برعکس مشکل شماست,ولی از وقطی آپ دیت کردم دیگه چنین مشکلی ندارم
    از کجا بفهمم که باید آپدیت کنم؟ یا نه

آخر فروم باز hussain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جزیره قشم

پيش فرض

آخرین آپ دیت منتشر شده مال 1ماه قبل هست.
    شما توی این ماه آپ دیت کردی؟؟؟
    منم هندز فری شما رو دارم و فقط اد کردم...کاره دیگه ای نکردم...از اون به بعدم هندزفری رو که روشن میکنی وصل میشه
    من میخوام اد کنم ولی پیدا نمی کنه.
    می گم شاید قبلا با یک گوشی دیگه اد شده!!!
    چطور درستش کنم؟؟؟

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

شما ورژن نرم افزار گوشیتون رو در قسمت Device Info چک کنید ، متوجه میشید که باید آپدیت کنید یا نه

پروفشنال asextor1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست من گوشیت مبارک باشه

چند گرفتی؟؟؟

در مورد active sync که اولش منم مشکل داشتم بعد یه خورده دستکاری pc خوب شد

ولی مشکل دومت رو تا حالا ندیدم کسی اینو بگه ؟ یه بار حذف و نصب کن شاید جواب بگیری در ضمن بهتره که از usb پشت کامپیوتر استفاده کنی

راسیتش علاقه ای به بازی ندارم و تا حالا فقط 2 بازی nfs و xtract رو ریختم روش که خیلی جالب به صورت تمام صفحه نمایش داد

دوستان سوال آخرش سوال منم هست گوشی منم چند وقتیه که هنگ میکنه اساسی نمیدونم داستانش چیه؟؟/
    باید بگم که من از رام original خود دستگاه استفاده میکنم
    کلا واسم 515 تومن آب خورد . البته قراره که کیف فابریک و یه رم 16 گیگ رو هم بگیرم
    والا من هر کاری کردم نشد . باز دوباره تست میکنم ببینم چی میشه
    از usb پشت هم استفاده میکنم . ممکنه لینک سالم از این پنل موبایل شل رو بزاری . البته اینی که من دارم رو از تاپیک نرم افزار های پاکت پی سی دانلود کردم . نمیدونم مشکل از گوشی منه یا از این ورژن پنل (v3.0.0_Build6362)
    بقیه مشکلات :
    توی پنل Media Xperience بعضی از اهنگ ها رو پخش نمیکنه . همون آهنگها توی مدیا پلیر و کر پلیر به خوبی پخش میشن . همه MP3 هستن . نمیشه موقع پخش آهنگ جای اون سی دی عکس خواننده بیاد . توی مدیا پلیر چطور ؟
    نمیشه توی این پنل عکس ها رو پوشه بندی کرد ؟ مثلا یه پوشه واسه عکسای خانوادگی . الان با عکسای خودم حدود 210 تا عکس رو با هم نشون میده که یکسری شون رو اصلا نمیدونم از کجا آورده . عکسهاش به نظر میاد مال خود ویندوز و نرم افزارا باشن
    رادیو رو نمیدونم چطوری راه بندازم . همش خش خش میکنه
    یکی از مشکلات جدید من اینه که هی D-Pad رو فعال میکنم ولی دوباره غیر فعال میشه . هیچ قاعده خاصی هم نداره که مثلا بگی با فلان کار یا بعد از چقدر زمان اینجوری میشه . یهو میبینی غیر فعال شد
    بلوتوثش هم هر بار که ویندوزش میاد بالا فعال میشه . فکر میکنم توی استارت آپ چیزی باشه
    نمیشه هم ساعت توی تسکبار باشه و هم باطری . من هر کاری میکنم یا ساعت میاد یا باطری
    عکسی که برای تودی انتخاب میکنم به صورت Tile میاد . نمیشه Center یا Stretch بیاد
    بقیش باشه چند ساعت دیگه که باهاش بیشتر ور رفتم
    فعلا بای

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

دوستان دوتا سوال برای آپدیت
    من آموزش رو توی پست اول خوندم... حالا اگه من آپدیت کنم تمام برنامه هایی که روی گوشی هست پاک میشه؟؟؟؟؟
    و توی سایت سونی اریکسون زده که برای بکاپ گرفتن میتونید وارد گوشی که توی مای کامپیوتر میاد بشید و هرچی میخواید کپی کنید این کار برای نرم افزار ها هم جواب میده؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    به امید روزی که ایران نباشم

پيش فرض

کلا واسم 515 تومن آب خورد . البته قراره که کیف فابریک و یه رم 16 گیگ رو هم بگیرم
    والا من هر کاری کردم نشد . باز دوباره تست میکنم ببینم چی میشه
    از usb پشت هم استفاده میکنم . ممکنه لینک سالم از این پنل موبایل شل رو بزاری . البته اینی که من دارم رو از تاپیک نرم افزار های پاکت پی سی دانلود کردم . نمیدونم مشکل از گوشی منه یا از این ورژن پنل (v3.0.0_Build6362)
    بقیه مشکلات :
    توی پنل Media Xperience بعضی از اهنگ ها رو پخش نمیکنه . همون آهنگها توی مدیا پلیر و کر پلیر به خوبی پخش میشن . همه MP3 هستن . نمیشه موقع پخش آهنگ جای اون سی دی عکس خواننده بیاد . توی مدیا پلیر چطور ؟
    نمیشه توی این پنل عکس ها رو پوشه بندی کرد ؟ مثلا یه پوشه واسه عکسای خانوادگی . الان با عکسای خودم حدود 210 تا عکس رو با هم نشون میده که یکسری شون رو اصلا نمیدونم از کجا آورده . عکسهاش به نظر میاد مال خود ویندوز و نرم افزارا باشن
    رادیو رو نمیدونم چطوری راه بندازم . همش خش خش میکنه
    یکی از مشکلات جدید من اینه که هی D-Pad رو فعال میکنم ولی دوباره غیر فعال میشه . هیچ قاعده خاصی هم نداره که مثلا بگی با فلان کار یا بعد از چقدر زمان اینجوری میشه . یهو میبینی غیر فعال شد
    بلوتوثش هم هر بار که ویندوزش میاد بالا فعال میشه . فکر میکنم توی استارت آپ چیزی باشه
    نمیشه هم ساعت توی تسکبار باشه و هم باطری . من هر کاری میکنم یا ساعت میاد یا باطری
    عکسی که برای تودی انتخاب میکنم به صورت Tile میاد . نمیشه Center یا Stretch بیاد
    بقیش باشه چند ساعت دیگه که باهاش بیشتر ور رفتم
    فعلا بای
    دوست من دقیقآ مشکلت باactive sync چیه؟

من همین الان پنل موبایل شل رو رو گوشیم دارم و بدون مشکل داره کار میکنه

مشکل سومت رو من هم دارم و از هر کسی پرسیدم جواب درست حسابی نگرفتم

اون عکسا که میگی نمیدونم از کجا اورده عکس هاییه که همراه برنامه هایی که نصب کردی وجود داره و اونم اونجا نشونش میده درست حدس زدی

این مشکل رو من نداشتم تا حالا

مشکل d_pad هم جدیده از بقیه ی دوستان کمک بگیر

ساعت و باطری با هم نه ولی اگه بخوای برنامه ای هست واسه اینکه باطری رو به صورت یه نوار رنگی باریک بالای start نشون میده

عکس today هم نمیشه به صورت stretch یا center بیاری فقط یه تنظیم داره واسه اینکه چه قسمت هایی از عکس رو نشون بده

9. این کاربر از amir_70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال asextor1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست من دقیقآ مشکلت باactive sync چیه؟

من همین الان پنل موبایل شل رو رو گوشیم دارم و بدون مشکل داره کار میکنه

مشکل سومت رو من هم دارم و از هر کسی پرسیدم جواب درست حسابی نگرفتم

اون عکسا که میگی نمیدونم از کجا اورده عکس هاییه که همراه برنامه هایی که نصب کردی وجود داره و اونم اونجا نشونش میده درست حدس زدی

این مشکل رو من نداشتم تا حالا

مشکل d_pad هم جدیده از بقیه ی دوستان کمک بگیر

ساعت و باطری با هم نه ولی اگه بخوای برنامه ای هست واسه اینکه باطری رو به صورت یه نوار رنگی باریک بالای start نشون میده

عکس today هم نمیشه به صورت stretch یا center بیاری فقط یه تنظیم داره واسه اینکه چه قسمت هایی از عکس رو نشون بده
    مشکل من با active sync اینه که نرم افزار هایی که به صورت exe هستن رو نمیتونم نصب کنم . اون پنجره Add/Remove که باز میشه یهو هنگ میکنه .
    پنل موبایل شل شما کدوم ورژنه . اگه ورژن 3 هست عکسی که مربوط به آیکون اینترنت هست درست نشون داده میشه . اگه ممکنه از اون صفحه که توش recent و program هست یه عکس بزار
    این مشکل d-pad هم هنوز ادامه داره . نمیدونم چکارش کنم . مثلا دارم با رسکو اکسپلورر کار میکنم یهو غیر فعال میشه
    اون برنامه که گفتی اسمش Tsowen Taskbar نیست . اگه اینه دارمش
    اون تنظیمات واسه عکس تودی رو از کجا بیارم

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

دوستان فکرکنم بدبخت شدم.....
    گوشی رو میخواستم آپگرید کنم با 162 مگ با خود نرم افزار آپدیت سونی دان کردم رفت برای نصب روی 45 درصد ارور داد حالا دوباره که میخوام برم برای آپدیت میزنه گوشی رو تشخیص نمیده ... روی اون صفحه 4 رنگ هم نوشته Upgrade ROM code error
    Please try again
    Last edited by Vahid67; 01-08-2009 at 22:21.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

دوباره بعد از چند دقیقه رفتم برای آپدیت , خوب شدش و رام کامل نصب شد....!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •