تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 425 از 737 اولاول ... 325375415421422423424425426427428429435475525 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,241 به 4,250 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

نمیدونم اصلا از آرم کیا خوشم نمیاد! نمیگم ماشینای خوبی نیستن ولی خوب هیچ وقت حال نمیکردم از همون قدیما که پراید کیا اومده بود. حالا از ویژگی های سراتو میگین؟ قیمت i30 هم اگه ممکنه بگید مرسی
    راستی نظرتون با هیوندای کوپه چیه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

11

نمیدونم اصلا از آرم کیا خوشم نمیاد! نمیگم ماشینای خوبی نیستن ولی خوب هیچ وقت حال نمیکردم از همون قدیما که پراید کیا اومده بود. حالا از ویژگی های سراتو میگین؟ قیمت i30 هم اگه ممکنه بگید مرسی
    يكي از دوستام سراتو داره.....شماين خوبيه! خيـــلي خوب گاز ميخوره و واقعا كم مصرفه!

تو مسافرت اصلا اذيت نشديم.....ايننقدر كه جا دار و نرمه!

حدود 35 هم خريدش پارسال!گارانتي هم داره!

i30 قيمت ندارم من.

كوپه رو اصلا طرفش نرو! صاحب اول و آخرش خودت ميشي!

3. این کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوست من سراتو 3 مدل داریم 2009 2010 و سراتو کوپه. شما کدوم و میگید؟

آخر فروم باز AmiRreZA_RAcEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

این کیا سراتویی که دوستمون گفت 1 سال پیش خریده طبیعتا مدل قدیمیش بوده
    کیا فورته یا کیا سراتو 2010 امکانات خوب و ظاهر بسیار زیبا تری نسبت به قبلی داره
    قیمت هیوندای آی سی هم 389,000,000 + 11,028,610 مالیات بر ارزش افزوده که نسبت به این قیمت اصلا امکانات قابل قبولی نداره این ماشین
    هیوندای کوپه خوب قدیمی شده دیگه و همون کیا فورته کوپ از هر لحاظ خیلی بهتر از هیوندای کوپه است ....

6. این کاربر از AmiRreZA_RAcEr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

میشه قیمت های کیا فورته را هم بگید ؟ مرسی
    نظرتون راجع به ویتارا و همینطور مزدا 3 جدید چیه؟ من یک مزدا 3 هاچ پک هم دیده بودم اونو هم اگه نظری دارید بگید بازم ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

11

[QUOTE=hoomi_gta;5250556]دوست من سراتو 3 مدل داریم 2009 2010 و سراتو کوپه. شما کدوم و میگید؟[/
    QUOTE]

2010

این کیا سراتویی که دوستمون گفت 1 سال پیش خریده طبیعتا مدل قدیمیش بوده
    کیا فورته یا کیا سراتو 2010 امکانات خوب و ظاهر بسیار زیبا تری نسبت به قبلی داره
    قیمت هیوندای آی سی هم 389,000,000 + 11,028,610 مالیات بر ارزش افزوده که نسبت به این قیمت اصلا امکانات قابل قبولی نداره این ماشین
    هیوندای کوپه خوب قدیمی شده دیگه و همون کیا فورته کوپ از هر لحاظ خیلی بهتر از هیوندای کوپه است ....

تقريبا 1 سال پيش خريد!

نظرتون راجع به ویتارا و همینطور مزدا 3 جدید چیه؟ من یک مزدا 3 هاچ پک هم دیده بودم اونو هم اگه نظری دارید بگید بازم ممنون
    من قيمت دقيق ندارم متاسفانه!

مزدا3 جديد از نظر ظاهري عالـــيه! آشنايي چنداني باهاش ندارم....بايد صبر كنم يكي بخره ازش بپرسم!

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

یه 206 دست دوم میخوام. ( سفید )
    برای یه نفر که تازه گواهی نامه گرفته و قرار نیست با ماشین کارهای عجیب و غریب بکنه و نهایت قراره در حالت مستی 90 تا بره ولی در حالت نرمال عمرا بالای 70 تا بره.
    آیا 206 تیپ دو برای همچین آدمی خوبه؟ ( آخه اینقدر توی همه تاپیک ها از تیپ 2 بد گفتن، آدم شک میکنه که اصلا تیپ 2 راه میره یا نه! )
    بعد از 6 ماه ( دیگه حد اکثر تا عید نوروز ) طرف میخواد ماشین رو بفروشه یه ماشین تر و تمیز بخره.
    با چند تومن میتونم یه همچین ماشینی گیر بیارم که تا اون موقع هیچ خرجی رو دستش نگذاره؟ یه ماشین پکیده نمیخوام که طرف تو خیابون به ملت التماس کنه که بیان هلش بدن تا روشن بشه و یا شونصد جاش رنگ خوردگی داشته باشه و هم آدم رو ببره و هم آبروش رو.
    دلیل خرید ماشین دست دوم اینه که بعد از چند ماه که میخواد بفروشتش افت قیمت نداشته باشه.
    یه چیز تر و تمیز و سر پا میخواد که داخلش بوی گوسفند نده و تا 6-9 ماه آینده یه ریال هم نندازتش تو خرج و بعد هم بتونه به قیمتی که خریدتش ردش کنه بره.
    حالا برای خریدن یه همچین چیزی چقدر باید خرج کرد؟
    فروش یه همچین چیزی چقدر وقت میبره؟ آیا مشتری براش زیاد هست یا...؟
    اول براش 206 بهترین گزینه بود حتی تیپ 2!
    اما چون میخواد چند ماه بعد بفروشه باید بگم 206 کمی دیر فروش میره و افت قیمتش زیاده!
    به نظر من پراید بهترین گزینست! یعنی از پراید بهتر برای دوستمون وجود نداره...

قیمت های 30 تا 40 میلیون چی پیشنهاد می کنید؟ خودم به هیوندای i30 خیلی علاقه دارم ولی با انتخاب های زیادی که تو این قیمت ها هست موندم چی و انتخاب کنم. میشه راهنمایی کنید؟ مرسی
    لطفا قوانین بخش مشاوره رو مطالعه کنید
    قوانین بخش مشاوره:

• برای درخواست مشاوره خرید اتومبیل در حالت کلی از تاپیک مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل استفاده کنید.
    • اگر میخواهید در مورد انتخاب ها و معیار ها و انتظاراتتون و ... بحث و مقایسه انجام بشه تاپیک جدا بزنید.
    • مهم: برای درخواست مشاوره حتما قیمت ، معیار ها، و انتظاراتتون رو ذکر کنید. (مثلا: زیر X تومن، ایمنی، جادار، نو، دست دوم، برای خانواده، برای اسپرت بازی ، پر قدرت، شتاب بالا، فراوان و ارزان بودن قطعات، بازار فروش خوب، خارجی، داخلی، کم مصرف، برای جاده، برای شهر، رحتی، لذت سواری و ... )
    • دوستانی که میخواهند خریدار را مشاوره کنن تا حد ممکن دلایل خودشون رو هم ذکر کنن)
    • در مشاوره جداً از تعصب و علاقه شخصی و ... دوری کنید. حرف شما میتونه مرز بین یک انتخاب صحیح و اشتباه باشه. پس در مشاوره دقت کنید .
    همون کیا فورته کوپ از هر لحاظ خیلی بهتر از هیوندای کوپه است ....
    از هر لحاز نه! تا حدودی ماشین خوبیه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه madanchi11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من در مورد گراند ویتار سوزوکی ماشین شاسی بلند عکس قیمت در مورد آیا ماشین خوبی کارت سوخت داره ؟؟؟؟

آخر فروم باز AmiRreZA_RAcEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام
    من در مورد گراند ویتار سوزوکی ماشین شاسی بلند عکس قیمت در مورد آیا ماشین خوبی کارت سوخت داره ؟؟؟؟
    عکس که بگرد پیدا میکنی اینجا نمیشه عکس گذاشت
    یعنی چی ماشین خوبیه ؟! نمیشه که گفت طبیعتا ایراداتی داره مثل همه ماشینا
    کارت سوخت داره

12. این کاربر از AmiRreZA_RAcEr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه madanchi11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    میتونی ماشین شاسی بلند تو ایران هستن قیمت و اسم ها شون بذاری با کمپانی که وارد و مونتاژ می کنند

با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •