نمیدونم اصلا از آرم کیا خوشم نمیاد! نمیگم ماشینای خوبی نیستن ولی خوب هیچ وقت حال نمیکردم از همون قدیما که پراید کیا اومده بود. حالا از ویژگی های سراتو میگین؟ قیمت i30 هم اگه ممکنه بگید مرسی
راستی نظرتون با هیوندای کوپه چیه؟
نمیدونم اصلا از آرم کیا خوشم نمیاد! نمیگم ماشینای خوبی نیستن ولی خوب هیچ وقت حال نمیکردم از همون قدیما که پراید کیا اومده بود. حالا از ویژگی های سراتو میگین؟ قیمت i30 هم اگه ممکنه بگید مرسی
راستی نظرتون با هیوندای کوپه چیه؟
يكي از دوستام سراتو داره.....شماين خوبيه! خيـــلي خوب گاز ميخوره و واقعا كم مصرفه!
تو مسافرت اصلا اذيت نشديم.....ايننقدر كه جا دار و نرمه!
حدود 35 هم خريدش پارسال!گارانتي هم داره!
i30 قيمت ندارم من.
كوپه رو اصلا طرفش نرو! صاحب اول و آخرش خودت ميشي!
دوست من سراتو 3 مدل داریم 2009 2010 و سراتو کوپه. شما کدوم و میگید؟
این کیا سراتویی که دوستمون گفت 1 سال پیش خریده طبیعتا مدل قدیمیش بوده
کیا فورته یا کیا سراتو 2010 امکانات خوب و ظاهر بسیار زیبا تری نسبت به قبلی داره
قیمت هیوندای آی سی هم 389,000,000 + 11,028,610 مالیات بر ارزش افزوده که نسبت به این قیمت اصلا امکانات قابل قبولی نداره این ماشین
هیوندای کوپه خوب قدیمی شده دیگه و همون کیا فورته کوپ از هر لحاظ خیلی بهتر از هیوندای کوپه است ....
میشه قیمت های کیا فورته را هم بگید ؟ مرسی
نظرتون راجع به ویتارا و همینطور مزدا 3 جدید چیه؟ من یک مزدا 3 هاچ پک هم دیده بودم اونو هم اگه نظری دارید بگید بازم ممنون
[QUOTE=hoomi_gta;5250556]دوست من سراتو 3 مدل داریم 2009 2010 و سراتو کوپه. شما کدوم و میگید؟[/
QUOTE]
2010
تقريبا 1 سال پيش خريد!
من قيمت دقيق ندارم متاسفانه!
مزدا3 جديد از نظر ظاهري عالـــيه! آشنايي چنداني باهاش ندارم....بايد صبر كنم يكي بخره ازش بپرسم!
اول براش 206 بهترین گزینه بود حتی تیپ 2!یه 206 دست دوم میخوام. ( سفید )
برای یه نفر که تازه گواهی نامه گرفته و قرار نیست با ماشین کارهای عجیب و غریب بکنه و نهایت قراره در حالت مستی 90 تا بره ولی در حالت نرمال عمرا بالای 70 تا بره.
آیا 206 تیپ دو برای همچین آدمی خوبه؟ ( آخه اینقدر توی همه تاپیک ها از تیپ 2 بد گفتن، آدم شک میکنه که اصلا تیپ 2 راه میره یا نه! )
بعد از 6 ماه ( دیگه حد اکثر تا عید نوروز ) طرف میخواد ماشین رو بفروشه یه ماشین تر و تمیز بخره.
با چند تومن میتونم یه همچین ماشینی گیر بیارم که تا اون موقع هیچ خرجی رو دستش نگذاره؟ یه ماشین پکیده نمیخوام که طرف تو خیابون به ملت التماس کنه که بیان هلش بدن تا روشن بشه و یا شونصد جاش رنگ خوردگی داشته باشه و هم آدم رو ببره و هم آبروش رو.
دلیل خرید ماشین دست دوم اینه که بعد از چند ماه که میخواد بفروشتش افت قیمت نداشته باشه.
یه چیز تر و تمیز و سر پا میخواد که داخلش بوی گوسفند نده و تا 6-9 ماه آینده یه ریال هم نندازتش تو خرج و بعد هم بتونه به قیمتی که خریدتش ردش کنه بره.
حالا برای خریدن یه همچین چیزی چقدر باید خرج کرد؟
فروش یه همچین چیزی چقدر وقت میبره؟ آیا مشتری براش زیاد هست یا...؟
اما چون میخواد چند ماه بعد بفروشه باید بگم 206 کمی دیر فروش میره و افت قیمتش زیاده!
به نظر من پراید بهترین گزینست! یعنی از پراید بهتر برای دوستمون وجود نداره...
قیمت های 30 تا 40 میلیون چی پیشنهاد می کنید؟ خودم به هیوندای i30 خیلی علاقه دارم ولی با انتخاب های زیادی که تو این قیمت ها هست موندم چی و انتخاب کنم. میشه راهنمایی کنید؟ مرسیلطفا قوانین بخش مشاوره رو مطالعه کنیدمیشه قیمت های کیا فورته را هم بگید ؟ مرسی
نظرتون راجع به ویتارا و همینطور مزدا 3 جدید چیه؟ من یک مزدا 3 هاچ پک هم دیده بودم اونو هم اگه نظری دارید بگید بازم ممنون
قوانین بخش مشاوره:
- برای درخواست مشاوره خرید اتومبیل در حالت کلی از تاپیک مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل استفاده کنید.
- اگر میخواهید در مورد انتخاب ها و معیار ها و انتظاراتتون و ... بحث و مقایسه انجام بشه تاپیک جدا بزنید.
- مهم: برای درخواست مشاوره حتما قیمت ، معیار ها، و انتظاراتتون رو ذکر کنید. (مثلا: زیر X تومن، ایمنی، جادار، نو، دست دوم، برای خانواده، برای اسپرت بازی ، پر قدرت، شتاب بالا، فراوان و ارزان بودن قطعات، بازار فروش خوب، خارجی، داخلی، کم مصرف، برای جاده، برای شهر، رحتی، لذت سواری و ... )
- دوستانی که میخواهند خریدار را مشاوره کنن تا حد ممکن دلایل خودشون رو هم ذکر کنن)
- در مشاوره جداً از تعصب و علاقه شخصی و ... دوری کنید. حرف شما میتونه مرز بین یک انتخاب صحیح و اشتباه باشه. پس در مشاوره دقت کنید .
از هر لحاز نه! تا حدودی ماشین خوبیه.همون کیا فورته کوپ از هر لحاظ خیلی بهتر از هیوندای کوپه است ....
سلام
من در مورد گراند ویتار سوزوکی ماشین شاسی بلند عکس قیمت در مورد آیا ماشین خوبی کارت سوخت داره ؟؟؟؟
عکس که بگرد پیدا میکنی اینجا نمیشه عکس گذاشت
یعنی چی ماشین خوبیه ؟! نمیشه که گفت طبیعتا ایراداتی داره مثل همه ماشینا
کارت سوخت داره
سلام
میتونی ماشین شاسی بلند تو ایران هستن قیمت و اسم ها شون بذاری با کمپانی که وارد و مونتاژ می کنند
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)