سلام بر تمامی اساتید
کمک فوری!!!
یه جفت 6975 pioneer دارم که میخوام ساب و آمپی براش ست کنم با همین برند. درضمن 250 تا 300 تومن هزینه میکنم.
لطفا کمک کنید.
سلام بر تمامی اساتید
کمک فوری!!!
یه جفت 6975 pioneer دارم که میخوام ساب و آمپی براش ست کنم با همین برند. درضمن 250 تا 300 تومن هزینه میکنم.
لطفا کمک کنید.
شما باید اول ببینی بیشتر چه آهنگ هایی گوش میدی تا بعد.
قبلا هم توضیح دادم که ساب دارای یک صدا جلو هست و یک پشت.که بعضی ها جلوشون قویتره و بعضی ها عقب.
سلام..
با این مبلغ اگر از برند دیگه استفاده کنید بهتره.. چون برند پایونر قیمتی بالاتر از کارایی که اراعه میکنند دارند..
پیشنهاد من:
آمپ 2کاناله واسه باندا..stl2 قیمت80-90ت
یه آمپ مونو کنوود مثل 8104 یا8105 قیمت هول حوش 140
با یه ساب 3012 قیمت تک کویل 62 و قیمت 2کوییل 72ت
هزینه باکس و سیم و نصبم جداست..
از نظرات سایر دوستان هم میتونید استفاده کنید..
موفق باشید
Last edited by saman1367; 22-12-2010 at 12:47.
سلام ممنون از راهنماییت
دوست عزیز به علت دارا بودن کپسول گاز نمیتونم باکس بذارم ، اگه ممکنه سابی معرفی کن که روی تاغچه ی پراید جاشه.
در ضمن میخواستم در مورد برند Sound Stream و alpine اطلاعات داشته باشم شنیدم معرکست.
خواهش میکنم...
اگر ساب رو بخواید روی تاقچه بزارید..نبایدم انتظار زیادی هم ازش داشته باشید..
با این حساب که میخواید ساب روی تاقچه باشه..
یه آمپلی x41 کنوود به قیمت 230-240
با یه ساب 308F پایونر قیمت 70-80
هزینه پک 4گیج سیم 25ت
یه RCA اضافه هم میخواید واسه ساب..قیمت 4ت مارک کارینا..
اینارو پیشنهاد مکنم که انتخوابهای خوبیم هست..
در مورد اون 2برندم میتونید تو گوگل یه سرچیکنید اطلاعات خوبی دستتون میاد..
محصولات آلپاین محصولات با کیفیتی هستند ولی هزینه بالاییهم دارند که مشتریهای خاص خودش رو داره..
محصولات ساند استریم نسبت به پولی که میدید کارایی و کیفیت قابل قبولی دارند..
موفق باشید..
Last edited by saman1367; 23-12-2010 at 16:46.
خیلی خیلی ممنون از راهنماییت دوست عزیز. موفق و موید باشی.
بچه ها ميخوام stl4.500 سفارش بدم فقط رو كيفيتش موندم نميدونم چيكار كنم قيمتش مناسبه ولي نميخوام پشيمون بشم![]()
سلام
به نقل از یکی از دوستان:
ولي stealth تو رنكينگ خود ساند استریم اگه بعد از dtower باشه ولي تو واقعيت مثل سريهاي رابيكون جزو پايينترينها قرار ميگيره.اين باز بر ميگرده به همون داستان واردكننده اين محصول كه از محصولات اين سري درجه يك اون رو نمياره و درجات پايينتر اونرو مياره .
پیشنهاد میکنم مدل DTR 4.500 رو بگیرین که امتحانش رو پس داده . با تشکر
سلام به همه دوستان مخصوصا حميد جان كه واقعا تركونده........
من 4 تا سوال داشتم
1= كنوود 718 اي ايكس و كنوود x693 جفتشون 3اهم هستند.........پس چرا 718 اي ايكس 80وات rms ولي 693 130وات rms داره؟؟؟ تازه با اين وجود 718 400وات خروجي ولي 693 300 وات خروجي داره؟؟؟ اگه توضيح بديد ممنون ميشم.
2= من وقتي تمام قدرت ضبط رو سمت راست ميندازم باند سمت راست خيلي بيس ميزنه...... ولي وقتي سمت چپ ميندازم باند سمت چپ خيلي كم بيس ميزنه..... مشكل از سيم كشي هست به نظرتون؟؟؟يا ضبط ها اينجوريند؟؟سيم كشي من فابريك پرايد هست.
3= ضبط من صوني 570 هست ولي اصلا خروجي بيس خوبي نداره..... اصلا انگار اين ضبطه بدون بيس ساخته شده!!! ولي وقتي از aux به موبايلم وصل ميكنم در حالت مگابيس باندها مثل ساب صدا ميدن.... ضبطم بدرد نخوره؟؟؟ يا باند؟؟ تازه اين كار يك مشكلي داره وقتي صدا رو ميخواي زياد كني بلند گوها فورا به خز خز كردن ميوفتن...؟؟؟ اين مشكل از امپ خود ضبط هست؟يا باندها نميكشن يا باطري نميتونه برق رو تامين كنه؟؟؟ ممنون ميشم توضيح بديد.با امپ مشكلم حل ميشه؟
4= كسي تا به حال از باند من و يا ضبط من داشته؟؟؟ يا حتي تست كرده؟؟ ميخوام ببينم چطورياست. مخصوصا كيفيت باند رو ميخوام بدونم.اخه 70 تومن پول خورده ولي........
سعید جون به نظر منم اگه SoundStream DTR4.500 بخری خیلی بهتره اقا سامانه خودمون همینو خریده
و ازش راضیه چند تا دیگه ازبچه ها ساندم همین امپو خریدن و راضی هستن
حالا باز تصمیم گیرنده خودتی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)