سلام
این اولین عکس من از آسمونه که نیمه شب با fz100 گرفتم ، البته با کمی ادیت .
اگزیف هم داخل عکس موجود هست ، نمیدونم دیگه چطور شده ...
![]()
سلام
این اولین عکس من از آسمونه که نیمه شب با fz100 گرفتم ، البته با کمی ادیت .
اگزیف هم داخل عکس موجود هست ، نمیدونم دیگه چطور شده ...
![]()
Last edited by saeed-21; 22-02-2011 at 15:11.
مادر و فرزند ... !
دوستان نظر یادتون نره که نظرات شما باعث پیشرفتم میشه . ممنون
![]()
Last edited by far2009; 22-02-2011 at 20:52.
اوهــ اوهــ ! نبودیمـ یه مدتا !!!
...
دیگه شرمنده تونیم دیگه ! نمیرسیم اینور اونور بریم چه برسه به اینکه عسک بندازیم !
اینم یه عکس از تانک خرچنگ هام که شاهد صحنه خونینی بود !
::.. قاتل حرفه ای ..::
![]()
سلام
ببخشید ، سوالم به این تاپیک چندان مربوط نیست ولی چون به احتمال زیاد بچه های این تاپیک جوابش رو میدونند اینجا می پرسم:
دوربین من fujifilm s1500 هست و با هر برنامه ریکاوری سعی می کنم حافظه داخلیش رو ریکاوری کنم ، متاسفانه اصلا نرم افزار دوربین رو نمی شناسه. کلا حافظه دوربین 30 مگابایتم نمیشه.
سلام
با تشکر از همه دوستانی که عکسایی که گرفتن رو میذارن فقط یک خواهش داشتم اونم اینه که لطفا مدل دوربیناتون رو هم بنویسید تا راهنمایی خوبی باشه برایه کسایی که دنباله خریده دوربین عکاسی هستن.
سلام
هرچند عکسها اگزایف داره ولی حق با دوسنمونه بهتر نوشته بشه که احتیاجی به ذخیره عکس نباشه . البته چندین بار گفته شده.
سلام
جسارت نباشه اما چون یه عکس ضد نور هست بهتر بود زاویه رو طوری تنظیم میکردی که مادر و بچه هر دو کامل یا حداقل سرشون توی زمینه روشن میفتاد نه تو سایه.
مازندران - بهشهر - کاخ صفی آباد - ایستگاه هواشناسی
H20
F 4.4
Iso-160
1/160
![]()
دوست عزيز اكثر نرم افزارهاي ريكاوري نمي تونن حافظه داخلي دوربين رو تشخيص بدن . به خاطر همين پيشنهاد مي كنم از اين نرم افزار استفاده كن شايد مشكل حل شد .نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[Undelete 360 v2.1.9]
اين هم لينك دانلود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
یه مدته خیلی سرم شلوغه ازروزی که اومدم دانشگاه اصلا وقت نکردم برم سراغ عکاسی .ان شاءالله ازاین به بعد حداقل پنج شنبه ها می تونم عکس بذارم
این عکس مربوط به دهه فجر هست بچه ها افرادی که پیش از پیروزی انقلاب تو شهرمون جزء مبارین انقلابی بودن رو پیدا کردن و باهاشون تاریخ شفاهی ضبطمیکنن تو دهه فجر پنج شب شبی دو نفر یا یک نفر از مبارزارو تو یه مسجد نزدیک به محل زندیگیشون تو اون دوران دعوت میکردیم و واسه مردم خاطراتشون رو تعریف میکردن منم طبق معمول عکاس گروه بودم
این عکس هم ماله همون مراسماس البته این آقا جزو مردم بود نه مبارزا
اگه نظر بدید خیلی ممنون میشم
FZ40
iso1600
F5.2
sec1/20
![]()
Last edited by pm505; 24-02-2011 at 16:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)