تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 425 از 2403 اولاول ... 3253754154214224234244254264274284294354755259251425 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,241 به 4,250 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

...
    birak جان قبلا 6 تایی تورنت میذاشتی الان 3 تایی میذاری دلیل خاصی داره؟
    نه دوست عزیز دلیل خاصی نداره ... بعضی وقتا هم از 3 تا فایل بیشتر میذارم ... اما با توجه به سرعت اگه خوب باشه معمولا بین 2 گیگ تا 2.5 گیگ دانلود میشه که معادل با 3 تا فایل 700 مگی فیلم هست ... ترجیح میدم 3 تا فایل 700 مگی %100 دانلود بشه تا اینکه 6 تا فایل تا صبح به %50 برسه ! ... البته این چند شب میزان دانلود حدود 1 تا 1.5 گیگ بوده .. به هر حال 3 تا فایل معمولا حداقله تا شبا به بیشترین پهنای باند برسین و اگه کمتر باشه معمولا سرعت کلی پایین میاد ... برعکسش هم هست ... یعنی مثلا اگه بجای 6 تا فایل 10 تا بذارین معمولا سرعت تغییری نمی کنه و فقط سرعتا بین تعداد فایلها سرشکن میشه ... نه افراط نه تفریط !

انگار وضعیت تورنت بهتر از لینک مستقیمه؟ چرا؟
    من یه تورنت داشتم که راحت دانلود شد اما لینک مستقیم نه...
    به دلایل مختلف فعلا سرعت دانلود مستقیم چنگی به دل نمیزنه ... من دلیل اصلیش رو هم محدود کردن سایتای دانلود توسط مخابرات ( یا احیانا خود شرکتا ) می دونم و از همه مهمتر ترافیک بالای سایتها بخصوص سایتای ایرانی ... سرورها بخصوص برا کسانی که بدون اکانت و مجانی دانلود میکنن همیشه یه سری محدودیت تو پهنای باند ایجاد میکنن ... برا همینه که شبا چون همه ملت به همون 10-20 تا سایت خاص هجوم میارن معلومه سرعت دانلود پایین میاد بخصوص اگه سرور بزرگی نباشه ... اما تورنت اساس کارش با لینک مستقیم زمین تا آسمان فرق میکنه و در اصل شما دارین اطلاعات رو از کامپیوترهای مردم میگیرین ! به قول bios چون آی پی های بیشماری وجود داره همه رو که نمیتونن ببندن یا محدود کنن ! مثل یه شبکه تار عنکبوتی که به هم وصل میشن ! هر مسیری سرعتش کم بشه یا محدود بشه شما اطلاعات رو از بقیه مسیرها میگیری ... اما لینک مستقیم اینطور نیست .. در ضمن سرعت لینکای مستقیم هم خیلی با هم متفاوته .. مثلا من دیروز تو ساعت کم ترافیک روز 1 فایل برا دانلود از 4shared گذاشتم سرعت از 10 بیشتر نشد . بعدش همزمان 8 تا فایل گذاشتم !!! دیدم بازم سرعت هر کدوم از 10-12 بیشتر نشد اما سرعت کلی راحت به حدود 100 رسید ! که نشون میده خود سایت عمدا ( یا به علت ترافیک بالا ) سرعت دانلود من رو برای تک فایل محدود میکنه . و جالبه همون لحظه همزمان از سایت hotfile.com هم یه دانلود گذاشتم که خیلی راحت سرعتش رو 80 رفت !!! یعنی سرعت کلی دانلودم حدود 180 کیلو بایت شد ... این نکته رو هم بگم از هیچ دانلود منیجری هم استفاده نکردم ... خب چه نتیجه ای میشه گرفت ؟!!!
    1) ISP سرعت کلی من رو محدود نکرده چون مجموع سرعت 180 داشت بهم میداد .
    2) بعضی سایتها خودشون سرعت دانلود رو عمدا ( بخاطر استفاده از حالت مجانی یا .. ) و یا سهوا ( به دلیل ترافیک بالا ) محدود میکنن .

اگه تنظیمات معمولی تورنت رو انجام بدین سرعت تورنت هم بیشتر به خود فایل تورنت انتخاب شده و میزان سید و پیر بستگی داره ... یعنی این طور نیست که تورنت بر خلاف لینک مستقیم فقط از %20 پهنای باند استفاده کنه ...
    اتفاقا تورنت اگه فایلش درست انتخاب شده باشه تو روزا حتی برا تک فایل از بیشتر پهنای باند موجود استفاده میکنه و برا من خیلی راحت به 150 میرسه ... شبها هم اگه چند تا فایل همزمان باشه معمولا سرعت بالای 100 هست و نزدیکای صبح اگه به نمودار سرعت تورنت نگاه کنم میبینم تقریبا یه خط مستقیم ( با حدود 10 کیلو بایت نوسان ) بین 145 تا 155 کیلو بایت نوسان داره می کنه یعنی تقریبا از 100% پهنای باندم داره استفاده میکنه ! برا شما هم که میگید سرعت تورنت به 110 میرسه اگه فرض کنیم حداکثر سرعت 150 باشه شما دارین از %70 پهنای باندتون استفاده می کنین ...
    روش port forwarding هم که bios عزیز زحمت کشیدن کامل توضیح دادن تو افزایش سرعت تورنت مطمئنا تاثیر مثبت میذاره . اما نه اینکه یه دفعه سرعت %80 زیاد بشه ! برا کسانی که مودمشون رو NAT تنظیم می کنن حتما امتحان کنن سرعت زیاد میشه . اما اگه %80 یا %50 زیاد نشد کسی رو فحش ندن !
    مثلا سرعت من که همینجوری به 150 میرسه فوقش 10-20 تا زیاد شه ! دیگه 250 نمیشه !! البته همونطوری که ایشون توضیح دادن مودم باید حتما در حالت NAT باشه و اتوماتیک خودش به اینترنت وصل شه وگرنه با تغییر دائم IP اون روش جواب نمیده ... اما خودم شخصا چون ترجیح میدم به دلایلی همیشه در زمان عدم استفاده از کامپیوتر خودم دستی دیسکانکت کنم از این روش استفاده نمیکنم . با این وجود سرعت تورنتم خوبه .
    ببخشيد انديشه بجز رشت تو چه شهرهاي ديگه ي گيلان سرويس ميده
    رشت - فومن - رودبار - لوشان - منجيل - رضوانشهر - سياهکل - خمام - لاهيجان - انزلي - لنگرود- شفت - رودسر - ماسال - املش - صومعه سرا - آستانه ... + شهرهای دیگه در آینده نزدیک .
    Last edited by birak; 21-05-2010 at 23:43.

2. 3 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

birak توضیحاتتون عالی بود من یه مشکلی با تورنت دارم وقتی برنامه باشه همش لن ارور میده یه فایل هم دارم که 37 سید داره اما سرعتش از 10 بیشتر نمیشه لینک مستقیمم هم از سایتهای ایرانی نیست عادت ندارم از اینها دانلود کنم منظورتم خوب متوجه شدم تا چند روز پیش همه چیز خوب بود اما الان...

داره خودمونی میشه maxmania's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

براي اينكه ببينم مشكل از كجاست من اين كار رو كردم و نتيجه اين شد.
    1.يه لينك كه تو شب كند بود (دانلود شبانه انديشه)رو تو روز تست كردم ديدم سرعت بالاست ؟
    2.همون لينك رو تو شب پشت پراكسي دانلود كردم و ديدم سرعت خيلي بهتر شد.
    3.باز هم همون لينك رو دادم تو شب تا يكي از دوستان كه از پارس وي استفاده مي كنه دانلود كنه ، سرعت بالا بود

پس نتيجه اين شد كه پهناي باند بصورت عمدي توسط ISP پايين اومده بود ؟ . ولي نمي دونم چه احتياجي كه اينكار رو بكنن . ما ز ياران چشم ياري داشتيم

به دلایل مختلف فعلا سرعت دانلود مستقیم چنگی به دل نمیزنه ... من دلیل اصلیش رو هم محدود کردن سایتای دانلود توسط مخابرات ( یا احیانا خود شرکتا ) می دونم و از همه مهمتر ترافیک بالای سایتها بخصوص سایتای ایرانی ... سرورها بخصوص برا کسانی که بدون اکانت و مجانی دانلود میکنن همیشه یه سری محدودیت تو پهنای باند ایجاد میکنن ... برا همینه که شبا چون همه ملت به همون 10-20 تا سایت خاص هجوم میارن معلومه سرعت دانلود پایین میاد بخصوص اگه سرور بزرگی نباشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

@mtx
    البته بهتره در مورد تورنت اینجا بیش ار حد بحث نکنیم چون به هر حال این تاپیک تورنت نیست .
    تو همین فروم برا تورنت تاپیک مفصل هست که از شیر مرغ تا جان آدمیزاد رو اساتید توضیح دادن !
    اما اینکه میگی فقط با برنامه تورنت ارور لن میده ...
    دقیقا باید دید ارورش چیه . اگه از هر نوع برنامه فایروال ( زون آلارم - اوت پوست - اینترنت سکوریتی - کسپر و ... ) استفاده می کنی نگاه کن تو اون برنامه ها تورنت بلوکه نشده باشه یا بعضی وقتا خود فایر وال ویندوز مشکل ساز میشه ... یه بار غیر فعالش کن ببین چطور میشه .
    تو خود برنامه utorrent تو مسیر option>preferences>connection گزینه add windows firewall exeption
    حتما باید تیک خورده باشه . این گزینه باعث میشه فایروال ویندوز برا پورتی که تورنت باهاش کار میکنه استثنا قایل بشه و مسدودش نکنه ..
    ممکنه خود برنامت هم مشکل داشته باشه ... بد نیست اخرین ورژن برنامه رو دوباره از سایتش بگیری و نصب کنی .
    باید ببینی دقیقا از همون چند روز پیش که این مشکل پیدا شده چه بلایی سر کامپیوترت آوردی که یه دفه اینطور شد ...
    اگه بازم حل نشد مشکلت رو تو تاپیک تورنت با ذکر دقیق نوع ارور مطرح کن اساتید اونجا 3 سوته حلش میکنن .
    در مورد اینکه با 37 تا سید سرعت خیلی پایینه ... معمولا سید زیر 50 تا سرعت خوبی نداره و خیلی کم پیش میاد سرعت حداکثر بشه چون از همین 37 تا هم که میگی معمولا نصف بیشترشون بی خاصیت هستن خون به پشه نمیدن ! مثلا دارن با سرعت 1 کیلو بایت یا حتی کمتر ( مثل ما ایرانیا ) سید میدن !
    احتمالا تعداد پیر اون فایل هم زیاده ... بگرد یه فایل مشابه دیگه پیدا کن . اگه هم فایلت از اون چیزای کمیابه چاره ای نیست سرعت پایین رو تحمل کنی .
    یه وقت هم میبینی از بین همون 37 تا مثلا یه آی پی پیدا میشه که یک تنه با سرعت 80 تا سید میده !!
    برا اینکه ببینی کیا دارن بهت سید میدن ... اول از لیست تورنت فایلت رو انتخاب کن بعد کلید peers وسط صفحه رو بزن .. حالا کلید down speed .. سید دهنده ها به ترتیب سرعت مرتب میشن . می بینی از همون 37 تا سیدر مثلا فقط 7-8 تاشون دارن واقعا سید میدن و سرعتشونم معلومه . و بقیه کسانی که الکی IP شون تو لیست سیدر هست یعنی اونایی که تو قسمت down speed هیچ عددی جلو شون ثبت نشده عملا هیچی ازشون نمیگیری . یا فقط یه لحظه سید میدن و فوری قطع می کنن .
    هیجوقت هم یادت نره تو برنامه utorrent گزینه Bittorrent>outgoing رو forced تنظیم کنین . این رو چندین بار گفتم چون واقعا تاثیر داره و تو همون قسمت down speed می بینید تعداد افرادی که دارن سید میدن افزایش پیدا میکنه .
    موفق باشی

6. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه SASAN_MC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

تقي‌پور وزير ارتباطات: سرعت اينترنت كافي است
    وزير ارتباطات همچنين در باره حذف محدوديت سرعت 128كيلوبايت اينترنت و اينكه آيا برنامه‌اي براي حذف اين محدوديت وجود دارد گفت: ما اين محدوديت را همين الان هم در بسياري از جاها مثل مراكز تحقيقاتي، دانشگاه‌ها، مراكز تجاري، بانك‌ها و جاهايي شبيه به اين نداريم. آن چيزي كه نهادهاي فرهنگي مقرر كردند اين سرعت در حال حاضر پاسخگوست.
    او تاكيد كرد: طبيعتا اين سرعت براي بسياري از كاربران خانگي پاسخگو است و زماني كه كاربرد‌هاي جديد ديگري از طرف نهادهاي فرهنگي تعريف شود، ما به تناسب آن از نظر زيرساخت‌هاي فني اين آمادگي را داريم كه ارتقاء دهيم.

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

براي اينكه ببينم مشكل از كجاست من اين كار رو كردم و نتيجه اين شد.
    1.يه لينك كه تو شب كند بود (دانلود شبانه انديشه)رو تو روز تست كردم ديدم سرعت بالاست ؟
    2.همون لينك رو تو شب پشت پراكسي دانلود كردم و ديدم سرعت خيلي بهتر شد.
    3.باز هم همون لينك رو دادم تو شب تا يكي از دوستان كه از پارس وي استفاده مي كنه دانلود كنه ، سرعت بالا بود

پس نتيجه اين شد كه پهناي باند بصورت عمدي توسط ISP پايين اومده بود ؟ . ولي نمي دونم چه احتياجي كه اينكار رو بكنن . ما ز ياران چشم ياري داشتيم
    موافقم فکر کنم اندیشه به خاطر زیاد شدن مشتریهاش اینکارو کرده

کـاربـر بـاسـابـقـه dizgah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    8PAR

پيش فرض

شت - فومن - رودبار - لوشان - منجيل - رضوانشهر - سياهکل - خمام - لاهيجان - انزلي - لنگرود- شفت - رودسر - ماسال - املش - صومعه سرا - آستانه ... + شهرهای دیگه در آینده نزدیک .
    ممنون فعلا شهر ما تو ليست نيست ولي 1 چيزي برام خيلي عجيبه من 2 سال پيش از يه isp تو شهر خودمون adsl گرفته بودم وقتي ميرفتم تو اين سايتها كه مشخصات ارتباط رو نشون ميدن اسم شركت سرويس دهنده رو انديشه زده بود در حالي كه شركتي كه من از سرويس گرفته بودم به اسم خودش و چند برابر قيمت انديشه اين سرويس رو بهم داده بود به هرحال بگذريم
    راستي كسي اطلاع داره خود شركت مخابرات گيلان هم مثل بقيه استانها سرويس Adsl ميده يا نه ؟

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان یک سایت تورنت معرفی کنید لطفا .
    بیراک یکی گفته بود اون خوب بود هر چی صفحه ها رو گشتم نتونستم پیداش کنم

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

pirate bay و isohunt الان معروف ترین ها هستن

12. این کاربر از mehdihamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه maxmania's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اين سايت ها هم از بهترين ها هستند

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 2 کاربر از maxmania بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •