تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 425 از 1635 اولاول ... 3253754154214224234244254264274284294354755259251425 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,241 به 4,250 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

مژده مژده
    دوستان مقايسه اين دوربينها Canon PowerShot SX20 IS vs Panasonic Lumix FZ38 / FZ35 دراين سايت انجام شده است:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ميشه دوستان نظرشونو بگن كه ايا FZ38بهتره يا SX20.‌با تشكر چون من درانتخابم موندم.
    (فقط از لحاظ كيفيت عكس و فيلمبرداري)

باید بیخیال cameralabs شد عشق Canon
    باید اسمش رو Canon labsبزارند

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    اینا بهترین ها هستند

2. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

یعنی حداکثر 10 دقیقه پشت سرهم میشه فیلم برداری کرد؟
    این که خیلی بده
    کجاش بده ؟
    افتضاحه

اما مثکه چاره ای نیست . من عاشق سری ixus هستم و دوست دارم دوربین توو جیب جا بشه و اینا همشون مثل هم هستن .

البته به فروشگاه کانن که زنگ بزنید ، می گن پیوسته فیلمبرداری می کنه تا وقتی مموری پر بشه ولی توو سایت کانن یه چیز دیگه نوشته ! البته بصورت vga پیوسته هستا . hd ش 10 دقیقه هست !
    جالب اینه که iuxs 100 که که چند مدل پایین تره مثل اینکه 30 دقیقه hd پیوسته فیلمبرداری می کنه . یکم شیر توو شیره ! هیچکسم دقیقا نمی دونه چی به چیه

پ.ن :
    آقایونه اساتید فن
    این مموری ترنسند sd سری 6 به ظرفیت 8 گیگ برای فیلمبرداری hd کم نمیاره ؟

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

معیاره من برا ی خریده دوربین فقط و فقط کیفیت عکس هست و نه فیلم برداری اچ دی و یا زوم بیشتر و یا وزن کمتر...
    در مورده کیفیت ساخت بی زحمت یکم بیشتر توضیح بدید که دقیقا" منظورتون چیه و از کجا مطمئن هستید که کیفیت ساخت فوجی از پاناسونیک بیشتر هست؟!
    و در ضمن تا کی باید منتظر بمونم تا این دو رو با هم مقایسه کنند؟
    مرسی.
    منظورم از کیفیت ساخت کیفیت مونتاژ نبود. من که خودم FZ28 دارم از روی عکس های S200 اینطوری برداشت کردم که جنس بدنه ی S200 بهتر باشه. البته جایی این مطلب رو نخوندم. شاید در عمل این طور نباشه.
    در هر صورت به نظر من FZ35 به طور کلی یه مجموعه ی هماهنگ تری رو ارائه داده. در حالی که S200 یه سری نقطه ی قوت داره و یه سری نقطه ضعف. باز هم اگه کیفیت عکس براتون بیشتر مهمه همون فوجی به نظر من بهتره.
    سایت های اینترنتی معمولا زیاد از دوربین های فوجی ریویو نمیذارن (نه که بد باشه). در حالی که کنان هر چی بده بیرون 20 تا سایت ریویو میذارن ازش. شاید ریویوی درست حسابی کلا نیاد ازش.
    سلام

ممنون از راهنماییتون اما ixus ها مثکه همین 8 گیگ رو هم با من بمیرم تو بمیری ساپورت می کنن و 4 گیگ رم اصلیشونه
    من از آفومار پرسیدم گفتن 16 گیگ نذارید بهتره !!!

فکر کنم 8 گیگ هم کار منو راه بندازه چون مثکه ixus ها فقط کلیپهای 10 دقیقه ای hd فیلمبرداری می کنند

سوال اصلیم این بود

مموری 8 گیگ سری 6 ترنسند برای فیلمبرداری hd توصیه می شه یا باید از این اولترا اسپید ها بگیرم که قیمتش دو برابره ؟ کسی تجربه ای داره
    من که فکر نمیکنم با مموری 16 مشکلی داشته باشن. اگه خود سایت گفته ساپورت میکنه پس ساپورت میکنه.
    من گفتم. با مموری کلاس 4 من HD فیلمبرداری میکنم هیچ مشکلی هم تا حالا نداشتم. مطمئن باش هیچ مشکلی با کلاس 6 نخواهی داشت. من تضمین میکنم. اولترا اسپید (همون sandisk منظورته؟) برای کسایی پیشنهاد میشه که با دوربین SLR مثلا 5D بخوان به صورت burst عکس بگیرن. من با کلاس 4 رو حالت burst هم گذاشتم دوربینمو سرعتش خیلی بالا بود.
    یعنی حداکثر 10 دقیقه پشت سرهم میشه فیلم برداری کرد؟
    این که خیلی بده
    چیز عجیبی نیست. خیلی از دوربینا الان این محدودیت رو دارند. به خاطر پر شدن بافر هست. هر چقدر حجم بالاتر باشه بافر زودتر پر میشه. دوربین های پاناسونیک هم بافرشون تا 8 دقیقه جواب میده. البته اونایی که با فرمت AVCHD فیلمبرداری میکنن بافرشون نامحدوده در این حالت.
    البته من خودم تا حالا بیشترین مدت زمانی که به طور پیوسته با دوربینم فیلمبرداری کردم 5 دقیقه بوده.

5. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

من تو شهرستان اینجا Canon SD880 میگن قدیمیه بعد تازه میگن SD880 نیست به ایران که میاد مشه اگزوز 880 یا همچین چیزی..تلفظشو میدونم درست گفتم یا نه
    بعد گفت SD890بگیر..آره؟
    نظر شما چیه؟ کدوم بهتره SD880 یا SD890
    ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

من که فکر نمیکنم با مموری 16 مشکلی داشته باشن. اگه خود سایت گفته ساپورت میکنه پس ساپورت میکنه.
    من گفتم. با مموری کلاس 4 من HD فیلمبرداری میکنم هیچ مشکلی هم تا حالا نداشتم. مطمئن باش هیچ مشکلی با کلاس 6 نخواهی داشت. من تضمین میکنم. اولترا اسپید (همون sandisk منظورته؟) برای کسایی پیشنهاد میشه که با دوربین SLR مثلا 5D بخوان به صورت burst عکس بگیرن. من با کلاس 4 رو حالت burst هم گذاشتم دوربینمو سرعتش خیلی بالا بود.
    .
    مرسی .
    خب آخه شما گفتید مموریتون پاناسونیکه . گفتم احتمالا کیفیتش بهتر از ترنسند باشه به همین خاطر کم نمیاره
    ممنون از راهنماییتون

جالبیش اینه که در این دنیای مجازی مثکه فقط من یکی توی ایران دنبال ixus بودم . یعنی 600 تا فاروم سر زدم ، یکنفر نگفت مثلا من اکسوس فلان رو دارم و اینجوریه و ...
    احتمالا خیلی چیز بی خودی باید باشه اما چه کنم که من آدم ظاهر بینی هستم

ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

من تو شهرستان اینجا Canon SD880 میگن قدیمیه بعد تازه میگن SD880 نیست به ایران که میاد مشه اگزوز 880 یا همچین چیزی..تلفظشو میدونم درست گفتم یا نه
    بعد گفت SD890بگیر..آره؟
    ممنون
    سلام
    من هیچی از اینایی که شما می گی رو نمی دونم
    فقط وقتی ریویو ها رو می خوندم دیدم از کیفیت عکس sd880 تعریف شده . چندین جای مختلف
    بنظر من زیاد به اینکه می گن قدیمی شده و دیگه نمیاد و اینا گوش نده . فروشنده ها ( با احترام ) یا چیزی نمی دونن یا اگر می دونن راستشو نمی گن

بنظر من بیشتر کنجکاوی کن ، ببین چیزی که شنیدی واقعا درسته یا نه ؟ خدا رو چه دیدی ، شاید یکبارم شده راست گفته باشن

زنگ بزن فروشگاه کانن تهران
    شماره هاشونم می تونی از 118 بگیری
    021-33333333
    بگو نمایندگی دوربین کانن رو می خوام
    اصلا توی نت هم بگردی کلی پیدا می کنی

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بچه ها الان قیمت fz-38 چنده؟

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

بعد گفت SD890بگیر..آره؟
    ممنون
    در مورد SD890 همین قدر بگم که وایدش فاجعه س. اصلا واید نداره.
    فلاشش از 880 ضعیفتره.
    LCDش هم کوچکتره.
    مرسی .
    خب آخه شما گفتید مموریتون پاناسونیکه . گفتم احتمالا کیفیتش بهتر از ترنسند باشه به همین خاطر کم نمیاره
    ممنون از راهنماییتون

جالبیش اینه که در این دنیای مجازی مثکه فقط من یکی توی ایران دنبال ixus بودم . یعنی 600 تا فاروم سر زدم ، یکنفر نگفت مثلا من اکسوس فلان رو دارم و اینجوریه و ...
    احتمالا خیلی چیز بی خودی باید باشه اما چه کنم که من آدم ظاهر بینی هستم

ممنون
    اتفاقا دوست من همین دوربین من رو خرید و مموری کلاس 6 ترنسند روش گذاشت و رو فیلمبرداری هم هیچ مشکلی نداشت.
    اتفاقا دوربین های کامپکت کنان خیلی پرفروش هستند. قاعدتا باید پرفروش ترین باشند توی کل کامپکت ها. از نظر کیفیت عکس هم همیشه کنان عالی بوده. اکثر مواقع بهترین کیفیت عکس رو دارند دوربین های کنان.

بچه ها الان قیمت fz-38 چنده؟
    آخرین قیمتی که ازش داشتم حدود 450 بود.

11. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه habib mahvare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ابهر

پيش فرض

من ديگه تصميم گرفتم كه برم fz-38بخرم فقط دوستان لطف كنند بگن كه حالا كه اين دوربين ساپورت رمهاي SDHC / SD
    رو داره بهترين رم كه ميوتونم براش بخرم از نظر سايز و مارك و نوع چي ميتونه باشه و ايا رو خودش رم داره كه بتونم اونو با فروشنده تعويض كنم؟ اصلا ارزش تعويض داره؟ ازنظر كيف چطور ؟كيف هم بايد جداگانه براش بخرم يا روخودش داره؟
    و ترجيحا از كجاي جمهوري بخرم؟نمايندگي هاي بانيان يا جا هاي ديگه؟
    ممنون از اطلاع رساني دوستان فقط اگه ميشه دوستان زودتر جواب بدن
    با تشكر

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

امیدوارم هیچوخ نخواید دوربین بخرید :(
    یعنی من اینهمه ریوویو خوندم و توی همشون گفته شده بود کیفیت عکس sd980 بهتره ! اونوخ رفتم توی سایت کانن ببین چی پیدا کردم !

محاسن دوربین sd980

easy to use(8) Simple controls/menu(7) Nice features/settings(6) Bright LCD(5) Lightweight/Portable(5)

یعنی عملا فقط خوشگله !!!

معایت دوربین sd980

Cons
    Poor image quality(4) Poor Low-Light Performance(4) Missing features/settings(3) is stinks(1) lack of superfine compression mode(1)

رویت منبع
    کد:
    --------------------------------------------------------------------------------

محاسن دوربین sd940

excellent image quality(5) Lightweight/Portable(5) Nice features/settings(5) Bright LCD(4) easy to use(4)

معایب sd940

Cons
    Missing features/settings(3) Difficult to use(2) flat buttons(2) Complicated controls/menu(1) no detailed paper instruction booklet.(1)

منبع
    کد:
    خداییش من آخرشم نفهمیدم چی شد و بلاخره کدومش بهتره !!!!

بهرحال

.....................

دوستان
    می دونن کجا و توی کدوم سایت می تونم سریال دوربین کانن رو چک کنم که بفهمم واقعا ساخت ژاپن هست یا نه ؟
    هرچی توی سایت کانن رو گشتم پیدا نکردم کجاش میشه اینکار رو کرد
    چینی بهم نندازن یه وخ !

ممنون
    Last edited by pmax; 03-12-2009 at 22:38.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •