این سری که به خیر گذشت ولی روی هم رفته, دیگه سلاح هاتون رو نفروشید چون تو این بازی تمام چیزها رو با 1/10 قیمت فروش از شما میخرند (راکت لانچر 10.000 تایی رو 1.000) که این پولها هم دردی رو دوا نمیکنهیه چمدون اسلحه پیدا کردم و مرحله رو ردش کردم
این سری که به خیر گذشت ولی روی هم رفته, دیگه سلاح هاتون رو نفروشید چون تو این بازی تمام چیزها رو با 1/10 قیمت فروش از شما میخرند (راکت لانچر 10.000 تایی رو 1.000) که این پولها هم دردی رو دوا نمیکنهیه چمدون اسلحه پیدا کردم و مرحله رو ردش کردم
درستهاین سری که به خیر گذشت ولی روی هم رفته, دیگه سلاح هاتون رو نفروشید چون تو این بازی تمام چیزها رو با 1/10 قیمت فروش از شما میخرند (راکت لانچر 10.000 تایی رو 1.000) که این پولها هم دردی رو دوا نمیکنه
اما بعضیا چجوری 10000 دلار گیر میارن؟ما که هرچی عتیقه و الماس و پول داریم رو هم 3000 دلار هم نمیشه.
دوست عزیز, شما تمام منطقه ها رو خوب میگردید؟ به عنوان مثال, تو مراحل مربوط به اشعه های سوزان تو هر چپترش بالای 15.000 هزار تا گیر میاریددرسته
اما بعضیا چجوری 10000 دلار گیر میارن؟ما که هرچی عتیقه و الماس و پول داریم رو هم 3000 دلار هم نمیشه.
اشعه های سوزان کجاست؟همونجایی که با یه آیینه راهرو ها رو آتیش میزنن؟من تازه وارد اونجا شدم،پول ها کجاست؟
سلام دوستانببخشید دو تا مشکل داشتم لطفا کمکم کنید
1- توی بازی Resident چجور باید مراحل رو ذخیره کرد (متاسفانه من مرد اره ی رو هم کشتم با مکافات اما ذخیره نشده بود )
2- اگه امکانش هست ذخیره ی مرحله ای که مرد اره ای رو با ترانس از بین می بری رو واسم بزارین . (2.2)ممنونتون میشم
پس مشکل من چیه توی MY Document هم فایل ذخیرش نیست
من همون روز تا مرد اره ای اولی رفتم اما هنگام بازی مجدد فقط new game فعاله ؟؟
آرهاشعه های سوزان کجاست؟همونجایی که با یه آیینه راهرو ها رو آتیش میزنن؟من تازه وارد اونجا شدم،پول ها کجاست؟
آخرش, یکسری معمای هدایت اشعه با اینه هست که تو آخرین بخشش یک مجسه هم هست که اگه اشعه رو بسمت اون هدایت کنی, 2 تا در باز میشه که کلی پول و ایتم میده (مراقب مارهای تو کوزه ها باش- جعبه وسط محوطه اصلی هم, چیزی بجز کلی عنکبوت که بهت حمله می کنند, نمیده). البته فکر کنم مرحله قبلش هم صندوقهای بزرگ و سنگی داشت که با کمک شوا باید باز میکردید که تو اونها هم مقادیر زیادی پول و ایتم بود (چون این بازی رو خیلی وقت پیش رفته بودم نمیتونم تو اینجور موارد دقیق تر توضیح بدم)
همونطور که دوستمون grand theft auto عزیز, گفت, این بازی بصورت خودکار سیو میکنه, فقط باید در ابتدای کار یک پروفایل برای خودتون بسازید1- توی بازی Resident چجور باید مراحل رو ذخیره کرد (متاسفانه من مرد اره ی رو هم کشتم با مکافات اما ذخیره نشده بود )
Last edited by G.D.ragon.Ir; 06-12-2009 at 11:25.
دوست عزیز من پرو فایل درست نکرده بودم چون یه رمز همچین چیزی می خواست منم توجه نکردم و فکر می کردم پروفایل توی سایت
حالا اگه کسی سیو مرحله ی اون ادم اره ای رو داره برام بزاره دیگه حوصله از نو بازی کردنو ندارم![]()
از من میشنوید, پروفایل بسازید و از اول برید (چیز زیادی هم که نرفته بودید)لطفا یکی کمکم کنه الان نزدیک به 1 ساعته انلاینم که جواب بگیرم ولی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)