تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 425 از 1174 اولاول ... 325375415421422423424425426427428429435475525925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,241 به 4,250 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

پروفشنال iammahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اگه نباشه جاش خالی می مونه realmadrid-alireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran&madrid

پيش فرض

داش احمد ای ول - بعد از مرگ آیدین نیکخواه بهرامی مرگ استاد شکیبایی منو بدجور ناراحت کرد

بالاخزه این فرگی سر عقل اومد....
    در ضمن راموس این دیگه چه عکسایی بود گذاشتی....
    یارو رو دیدار راه می ره....
    شرمنده این جاذیه زمین پس این جا هویجه.....
    شایدم یارو سرعتش از یوس پلنگ زیاد تره ...مثل این موتورا که رو صفحه چوبی ره میرن ها...
    شایدم به کمرشون طناب بستن بعد با فتو شاپ پاکش کردن...در هر صورت یه کاری کردن...
    وگرنه کی رو دیدی رو دیوار راه بره..؟؟؟؟؟؟
    سلام داش کریس-- بابا اینا یه متر یا دو متر میرن در ضمن من فیلماشو دارم اینا که چیزی نیست شما برو فیلم b13 رو بگیر همه حرکاتش واقعی هستو بدلی در کار نیست چون تو پشت صحنش نشون میده

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

مادريد آنخل ماريا بيا رييس فدراسيون فوتبال اسپانيا اعلام كرد كه كشورش قصد برگزاري جام جهاني فوتبال در سال ‪ ۲۰۱۸‬ميلادي را دارد.

رييس فدراسيون فوتبال اسپانيا روز گذشته در اجلاس اين فدراسيون ضمن بيان اين مطلب تصريح كرد كه تماسهايي بر برگزاري جام جهاني سال ‪ ۲۰۱۸‬ميلادي برقرار كرده است .

بيا افزود: از طريق حايمه ليساوتزكي وزير مشاور امور ورزشي، دولت اسپانيا را در جريان اين موضوع قرار داده و در تماسي با فيفا خواستار ميزباني جام جهاني شده است .

وي اظهار داشت: اگر با ميزباني اسپانيا موافقت شود، اسپانيا پس از ميزباني جام جهاني توسط آفريقاي جنوبي در سال ‪ ۲۰۱۰‬و برزيل در سال ‪،۲۰۱۴‬ برگزاركننده جام جهاني خواهد بود.

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام داش کریس-- بابا اینا یه متر یا دو متر میرن در ضمن من فیلماشو دارم اینا که چیزی نیست شما برو فیلم b13 رو بگیر همه حرکاتش واقعی هستو بدلی در کار نیست چون تو پشت صحنش نشون میده
    سلام...
    من پشت صحنشو دیدم تو یه پرده آبی به بازیگرا طناب می بندن بعد با چرثتقیل می برن هوا ...بهد اونام هی دست پا می زنن......در هر حال با عقل جور در نمی یاد چند متر باسرعت حالا آخرش 10 یا 15 کیلومتر در ساعت دوید...جاذبه طرفو می ندازه زمین...مگه این سرعت بره بالا ...الان دوچرخم این جوریه اگه سرعت کم شه جاذبه زمین آونو می ندازه زمین....
    نمی دنم از این آدم دوپا هیچی بعید نیست ...
    اما سخته باورش مگه اینکه از علم استفاده کنه....

البته تو عکس بالا فکر کنم طرف به صورت هلالی اونم یه کوچولو با استفاده از سرعت بالاش رو دیوار راه رفته که فکر کنم شدنیه...اما اگه این کارو کرده خیلی تمرین داشته.......

ولی کلا" از این بشر هیچی بعید نیست....

Last edited by iammahdi; 18-07-2008 at 17:06.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

سلام به همه.........منم به خانواده هنر درگذست استاد خسرو شکیبایی رو تسلیت میگم...
    اما بیایم سر اخبار تیم........
    عکس هایی از یه کنسرت تویه ورزشگاه خودمون رو براتون میزارم....
    بروس اسپرینگستین و گروه (E Street) دیشب در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو حضور داشتند و شبی فراموش نشدنی را رقم زدند.بروس و گروه E برای دومین بار به اسپانیا می آیند و در این تور آنها به ورزشگاه اختصاصی رئال مادرید هم رفتند.در این شب هزاران نفر از مردم اسپانیا در ورزشگاه حضور داشتند.مدتها بود که این ورزشگاه میزبان چنین مراسمی نبود و از زمان حضور U2 و خولیو اگلسیاس سالها می گذرد.این یک شب عالی بود که از بچه های کوچک گرفته تا پیرمردان و پیر زنان 60 ساله در آن حضور داشتند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

اینم چند تا عکس دیگه از تیم در آلگاروه...........

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

اینم چند تا عکس از بابتیستا-دودک.........
    همونطور که میبینید دارن گلف بازی میکنند....البته گواتی هم باهاشون بوده......ولی عمسی ازشون نبود....سایت مطلب رو به اسپانیایی نوشته و من نفهمیدم کی برده........ولی به نظر میاد که دوک برده.....

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

به تازگی فاش شده است که رونالدو و فرگوسن و سران رئال مادرید در پرتغال در روز دوشنبه ملاقاتی پنهانی داشته اند .
    در یان ملاقات طرفین به هیچ توافقی نرسیده اند .
    خبرها حاکی از آن است که رونالدو در یک ملافات رو در رو رسما از تمایلش به پیوستن به رئال مادرید پرده برداشته است اما خبرهای دقیقی از این ملاقات دریافت نشده است .
    بنابر گزارشهای رسیده مرد اسکاتلندی گفته است که اگر او به جدایی رونالدو از اولدترافورد رضایت دهد باشگاه های دیگر نیز مشابه رفتار رئالی ها را در هفته های اینده انجام می دهند .
    سپس بازیکن قولهایی را مربی به او داده است مبنی بر اجازه دادن به او در صورتی که من یو جام ها را ببرد می تواند باشگاه را ترک کند به یادش آورد .
    فرگوسن صبورانه به این حرفها گوش داد و مقابله ای با ستاره ی تیمش نکرد و همین موجب می شود که کار انتقال این بازیکن به برنابئو آسان تر به نظر برسد.
    پس از این ملاقات در پرتغال رونالدو به دوستان نزدیکش گفت که به اولدترافورد بر می گردد تا با دوستانش خداحافظی کند و دیگر برای من یو توپ نخواهد زد .
    به نظر می رسد که تز جدید کالدرون برای به خدمت گرفتن بازیکنان با سر و صدای جدید در حال جواب دادن است . در زمانی که کالدرون در هیئت مدیره بود پرز توانسته بود زیدان و رونالدو را بدون صدا به خدمت بگیرد .

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

سرمربي جديد تيم ملي اسپانيا، بازگشت رائول گونسالس به تيم ملي اين كشور را شدني خواند.
    "ويسنته دل‌بوسكه" در مراسم معرفي‌اش به عنوان سرمربي جديد تيم ملي اسپانيا درباره بازگشت كاپيتان رئال مادريد گفت: «درها براي هر بازيكني كه شايسته باشند، باز هستند.»
    او در عين حال تاكيد كرد كه مي‌خواهد به مجموعه لوئيس آراگونس وفادار بماند.
    سرمربي سال‌هاي پيش رئال مادريد گفت: «دوست دارم سبكي را كه اسپانيا را به يكي از بزرگترين پيروزي در تاريخش رساند، حفظ كنم.»
    دل بوسكه برخلاف آراگونس درك خوبي از رائول 31 ساله دارد، چرا كه زماني هدايت او را در رئال مادريد برعهده داشت.
    كنار گذاشتن رائول انتقادهاي زيادي را از آراگونس در پي داشت. اما، همه مخالفان با قهرماني ماتادورها آرام گرفتند.
    دل بوسكه قراردادي دو ساله با فدراسيون فوتبال اسپانيا دارد و قرار است تيم ملي فوتبال اين كشور را به جام جهاني 2010 برساند. 20 اوت قهرمان جديد اروپا با هدايت سرمربي جديدش برابر دانمارك به ميدان خواهد رفت

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

اینو بخونیدو فقط بخندید...........................
    روی کین بازیکن سابق منچستر یونایتد به شدت با فرگوسن مخالفت کرد و از رونالدو خواست که هر طور شده به خواسته اش برای پیوستن به رئال مادرید برسد .
    او گفت که بهتر است که سپ بلاتر بهتر بود به جای این که بگوید که منچستری ها برده داری می کنند بگوید که آنها با بازیکن مانند یک " تکه گوشت " بخورد می کنند !
    کین به روزنامه ی سان گفت : اگز بازیکنی می خواهد برود تلاش برای نگه داشتن یک بازیکن اشتباه است و اگر این کار را انجام دهید ثابت می کنید که به هر مربی ای "ریده اید" !! بازیکنان وفادار در فوتبال کم اند . باشگاه با من خیلی بد برخورد کرد بعضی وقتها آنها بازیکنان را مانند یک تکه گوشت می فروشند اگر بازیکنی می خواهد برود باید برود . اگر شانس بهتری داری باید برود من وفادار بودم و با من این طور برخورد شد . وفاداری برای تیمها فقط یک تجارت است . آنها می خواهند با این حربه بازیکنان را حفظ کنند . اگر آنها تو را نخواهند 10 دقیقه ای اخراجت می کنند ، این تجربه ی من است باشگاه ها به فکر خوشان هستند نه به فکر بازیکن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •