تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 425 از 524 اولاول ... 325375415421422423424425426427428429435475 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,241 به 4,250 از 5234

نام تاپيک: ▓ Microsoft Excel سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یه سوال دارم.دو دسته عدد دارم، میخوام عددهایی که تو دسته ی اول هستن رو از عددهای دسته ی دوم حذف کنم.

میخوام عددهای تکراری این دو مجموعه از دسته ی اول حذف بشن.

با استفاده از اکسل و یا مطلب میشه این کارو کرد؟ چطوری !؟

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

سلام
    چطور میشه در اکسل دقیقا عدد یا کلمه ی مورد نظر رو جستجو کرد ؟
    به طور مثال میخام عدد 4 رو در یک ستون پیدا کنه ولی در حالت پیش فرض همه سلول هایی که شامل عدد 4 هست رو میاره مثل 124 یا 74 یا 456
    نمیخام اونا رو بیاره و یه راست بره سراغ خود 4
    حالا چطوری ؟

کاربر فعال انجمن آفیس ebibarati's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مالمير - MIR

پيش فرض

یه سوال دارم.دو دسته عدد دارم، میخوام عددهایی که تو دسته ی اول هستن رو از عددهای دسته ی دوم حذف کنم.

میخوام عددهای تکراری این دو مجموعه از دسته ی اول حذف بشن.

با استفاده از اکسل و یا مطلب میشه این کارو کرد؟ چطوری !؟

محدودتو انتخاب کن بعد :
    Conditional Formatting => Highlight Cells Rules => Duplicate Values

اگه بخوایی اونا رو حذف کنی از گزینه Remve duplicates استفاده کن ولی باید اعداد رو توی یه ستون زیر هم بیاری

4. 3 کاربر از ebibarati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مالمير - MIR

پيش فرض

سلام
    چطور میشه در اکسل دقیقا عدد یا کلمه ی مورد نظر رو جستجو کرد ؟
    به طور مثال میخام عدد 4 رو در یک ستون پیدا کنه ولی در حالت پیش فرض همه سلول هایی که شامل عدد 4 هست رو میاره مثل 124 یا 74 یا 456
    نمیخام اونا رو بیاره و یه راست بره سراغ خود 4
    حالا چطوری ؟
    در کارد جستجو سربرگ replace تیک گزینه match entire cell contents رو بزنید بعد جستجو کنید

6. 2 کاربر از ebibarati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

با تشکر از دوستانی که جواب مبدن
    ببخشید یه سوال دیگه

میخام چند تا سطر غیر متوالی رو کپی کنم تو یه فایل اکسل دیگه ولی سطرهای بین اونا رو هم میاره چکار کنم که این مشکل به وجود نیاد ؟
    البته با اکسل 2013 این مشکل رو ندارم ولی با 2007 دارم !

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    من دو تا فایل اکسل دارم ، یکیش بانک فاکتورهای سال 92 هست یعنی از اول امسال تا الان که بر اساس تاریخ وارد شدند . دومی همین لیست رو برداشتند بر اساس موضوع گروهبندی کردند .
    حالا با تموم شدن هر فصل یکبار این فاکتورها اعداد و ارقام جمع زده میشن و با مبلغ برداشتی از تنخواه مقایسه میشن . متاسفانه در دو فصل گدشته این کار انجام نشده ، الان حدود 3900 تا فاکتور وارد شده هست .
    لیست اول که بر اساس تاریخ مرتب شده کامل هست ولی لیست دومی که براساس موضوع از لیست اول جدا شده 4 تا فکتور کم داره منشی ای که مسئولیت دسته بندی داشته احتمالا 4 تا رو جا انداخته حالا ما 72000 تومان اخلاف داریم .
    من میخواستم بدونم راهی هست که ما این فاکتور ها رو باهم مقایسه کنیم و اون 4 تا رو در بیاریم ؟
    مشکل اول اینه که لیست دومی بر اساس تاریخ و ردیف جدا نشده و مشکل دوم تعداد بالای اوناست اگه در حدود 500 تا بود چشمی مینشستیم چک میکردیم ولی 3900 تا خیلی زیاده .

یه ستوال دیگه ، من الان دوتا سون دارم که شامل تاریخ هستند ، میخواستم بدونم چه سطرهایی هایی در ستون A هستند که در B نیستند ، اینم فایل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بعضی ازین تاریخ ها تکراری هستند ، ولی اگه مشخص بشه که مثلا در ستون اول ما 5 تا 4/4/92 داریم ولی در ستون دوم 2 تا ، اینطوری مشخص میشه که فاکتورهای این روز رو کم زدیم .

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مالمير - MIR

پيش فرض

سلام دوستان
    من دو تا فایل اکسل دارم ، یکیش بانک فاکتورهای سال 92 هست یعنی از اول امسال تا الان که بر اساس تاریخ وارد شدند . دومی همین لیست رو برداشتند بر اساس موضوع گروهبندی کردند .
    حالا با تموم شدن هر فصل یکبار این فاکتورها اعداد و ارقام جمع زده میشن و با مبلغ برداشتی از تنخواه مقایسه میشن . متاسفانه در دو فصل گدشته این کار انجام نشده ، الان حدود 3900 تا فاکتور وارد شده هست .
    لیست اول که بر اساس تاریخ مرتب شده کامل هست ولی لیست دومی که براساس موضوع از لیست اول جدا شده 4 تا فکتور کم داره منشی ای که مسئولیت دسته بندی داشته احتمالا 4 تا رو جا انداخته حالا ما 72000 تومان اخلاف داریم .
    من میخواستم بدونم راهی هست که ما این فاکتور ها رو باهم مقایسه کنیم و اون 4 تا رو در بیاریم ؟
    مشکل اول اینه که لیست دومی بر اساس تاریخ و ردیف جدا نشده و مشکل دوم تعداد بالای اوناست اگه در حدود 500 تا بود چشمی مینشستیم چک میکردیم ولی 3900 تا خیلی زیاده .

یه ستوال دیگه ، من الان دوتا سون دارم که شامل تاریخ هستند ، میخواستم بدونم چه سطرهایی هایی در ستون A هستند که در B نیستند ، اینم فایل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بعضی ازین تاریخ ها تکراری هستند ، ولی اگه مشخص بشه که مثلا در ستون اول ما 5 تا 4/4/92 داریم ولی در ستون دوم 2 تا ، اینطوری مشخص میشه که فاکتورهای این روز رو کم زدیم .
    در دو تا سئوال بالاتر میتونی جواب سئواال پیدا کردن ردیف های تکراری رو ببینی
    محدودتو انتخاب کن بعد :

اگه بخوایی اونا رو حذف کنی از گزینه Remve duplicates استفاده کن ولی باید اعداد رو توی یه ستون زیر هم بیاری

من روی فایل کار نکردم ولی با یک بار استفاده از روش بالا دو سلول a7 , a101 تو اولی هست که تو دومی نیست روش کار کنی میتونی درش بیاری

10. 2 کاربر از ebibarati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفیس hoosein saba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام دوستان

در دو تا سئوال بالاتر میتونی جواب سئواال پیدا کردن ردیف های تکراری رو ببینی
    محدودتو انتخاب کن بعد :

من روی فایل کار نکردم ولی با یک بار استفاده از روش بالا دو سلول a7 , a101 تو اولی هست که تو دومی نیست روش کار کنی میتونی درش بیاری
    سلام
    علاوه بر روشی که دوستمون گفتن از طریق Conditional Formatting میشه به دو طریق دیگه هم مغایرت رو درآورد

1- برای تاریخ هایی که در ستون A هست و در ستون B وجود ندارند میشه از vlookup یا ترکیب vlookup و if استفاده کرد به اینصورت

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    که با این روش توی فایلی که گذاشتید دو مورد از اختلاف ها درمیاد و میمونه دو مورد اختلاف دیگه که مربوط میشه به تعداد تاریخ های مشابه

2- برای اینکه تاریخ های مشابه رو مغایرت بگیریم از تابع count if استفاده کردم و بهش گفتم مقدار سلول A1 رو در ستون a,b بشماره و بیاره با این کار اگه عددی که آورده زوج باشه مشکلی نداره و اعدادی که فرد هستند محل ایرادن

کد:
    مثلا وقتی تابع بالا عدد 5 رو بیاره مشخصه در تاریخ مذکور مغایرته

البته شما هم در تایپ تاریخ ها چند مورد اشتباه تایپی داشتید و من هم زیاد فکرم کار نمیکرد و گرنه مطمئنا روشهای بهتری برای این نوع مغایرت گیری وجود داره
    موفق باشید

12. این کاربر از hoosein saba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه wolfomid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من یه جدول از اعداد دارم ک قیمت هستن
    میخواستم احتمال هر کدوم از اعداد رو بگیرم
    امکانش هست؟ چطوری؟
    ممنون
    Last edited by wolfomid; 23-12-2013 at 13:48.

کاربر فعال آفیس hoosein saba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    من یه جدول از اعداد دارم ک قیمت هستن
    میخواستم احتمال هر کدوم از اعداد رو بگیرم
    امکانش هست؟ چطوری؟
    ممنون
    سلام
    بیشتر توضیح بدید

15. این کاربر از hoosein saba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •