کسی جواب منو ندادا hellboy کی میاد؟
کسی جواب منو ندادا hellboy کی میاد؟
این لینک light mp3 البته بگم اگه کرنل داشته باشید کار نمی کنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by amirrasa kateb; 29-05-2008 at 18:03.
فحش خور یگانه از این حرفا ملس تره.کلا دو نفرن:یه علی هست که اون یچه خوبیه به نسبت.ولی امان از روزی که بخوای از "محسن" چیزی بخری!من یه غلطی کردم دوستمو بردم اونجا Psp بگیره.آنچنان بلایی سرش آورد که هنوز که هنوزه خر منو میگیره که این چه جور جایی بود تو منو بردی؟
امیررسا؟کدوم لینکو میگی بابایی؟
بابا خودش گیر داده!! هی میگه اگه دست دو بده چی؟! اگه باتری و شارژر قلابی بده چی؟! من گفتم اینجاها معتبرن و هنوزم سر حرفم هستم. اگه میخوای مطمئن باشی برو پایتخت. البته همکار من، همین هفته ی پیش، از توپخونه پی اس پی خرید، هیچ مشکلی هم نداره 100% سالم و دست اول و همه چی تموم!! کپی خور شده و با هدفون+ریموت و البته بدون umd خرید 200 تومن. این قیمت رسما معرکه اس!بی خیال میخوای بفرستیش تونل مرگ!! اصلا پیشنهاد نمیکنم از پایتخت بخرید حتی وستم زیاد اطمینان ندارم چون تازه کارن تو این کار!
همین لینکه رو میگی؟! کلیک میکنم میره سایت خرزوخان!!این لینک light mp3 البته بگم اگه کرنل داشته باشید کار نمی کنه
به به!! اینقدر حال میکنم با مغازه های فحش خور ملس!!فحش خور یگانه از این حرفا ملس تره.
شرمنده. ببخشید!
Release Date: 24 June 2008
منبع: گیم اسپات
TanQ !!باید بازی قشنگی باشه من قبلا تریلرشو دیدم قشنگ بود!
بچه ها ديگه بسه از بس غيبت اين يگانه رو كرديم پس فردا بميره مي ره بهشت !! كلا بريد پشت شهرداري بخريد از شادي هم نخريد اون قبلانا خيلي خوب بود ولي تازگي خيلي گرون مي ده !
خواهش میکنم. باز هم شرمنده. میشه اگه میتونی یه لینکی بدی ما هم تریلرش رو ببینیم؟TanQ !!باید بازی قشنگی باشه من قبلا تریلرشو دیدم قشنگ بود!
من که خیلی نمیدونم! ولی با این تعریفایی که از یگانه میشه، بعید میدونم بهشت بره!! احتمالا زیر پای یزید و اینا میشینه!!بچه ها ديگه بسه از بس غيبت اين يگانه رو كرديم پس فردا بميره مي ره بهشت !!
خوب من هم موافقم. امیدوارم این بحث از کجا بخرم تموم شه!!!كلا بريد پشت شهرداري بخري
دوستان بالاخره یک آدرس درست حسابی برای خرید psp بدید چون من شنبه می خوام برم بخرم
دیگه آدرس از این سرراست تر؟! توپخونه! همین!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)