رفیق برو نظام وظیفه ... خداییش میگم برو از خودشون سوال کن خیالت راحت بشه.
رفیق برو نظام وظیفه ... خداییش میگم برو از خودشون سوال کن خیالت راحت بشه.
خواهش می کنم،
لازم نیست شما 1 میلیون بدی ،می تونی مرخصی بگیری 1 ترم رو و فقط هزینه شهریه ثابت رو بدی و دانشگاه نری!اما احساس می کنم با شما طبق قانون انصراف برخورد بشه نه قانون دیپلم!چون شما داری از معافیت تحصیلی استفاده می کنی!این نظریات من بود!
---------- Post added at 01:43 AM ---------- Previous post was at 01:40 AM ----------
سلام،
یه جا رو شما بد ذکر کردی ،اگه فردی 2 ترم خونده باشه و انصراف بده می تونه دوباره دانشگاه جدید ثبت نام کنه!![]()
ممنون از شما دو دوست عزیز
بله مثل اینکه باید برم نظام وظیفه و از اونجا بپرسم
البته الان یه سر زده بودم سایت نظام وظیفه اونجا تو قسمت "سوالات متداول" یه همچین سوالی مطرح شده بود:
28- آيا دانشجويان انصرافي و اخراجي مجاز به شركت مجدد در آزمون دانشگاهها و ادامه تحصيل ميباشند؟
چنانچه دانشجو تا قبل از اتمام سال اعزام، از ادامه تحصيل انصراف دهد و يا از دانشگاه اخراج شود، به شرط عدم ورود به غيبت، منعي براي شروع مجدد به تحصيل ندارد.
سال اعزام من با توجه به اینکه 72 هستم 91 هست اگه مسئله عدم ورود به غیبت هم حل بشه شاید مشکلی پیش نیاد!!!!
ولی بازم باید حضوری بپرسم ازشون بلکه مطمئن شم البته اگه کسی باشه که با اطمینان کامل جواب بده
جدای این موضوع یه سوال دیگه برام پیش اومد که تو پستای قبلی بهش اشاره کردین اینکه میگن "در هر مقطع فقط یکبار میشه از معافیت تحصیلی استفاده کرد " من فکر می کردم که منظورشون اینکه مثلا اگه کسی مدرک لیسانس شیمش رو امسال گرفت نمی تونه سال دیگه کنکور سراسری بده و برای مثال بخواد اینبار تو مقطع کارشناسی فیزیک تحصیل بکنه چون یکبار از معافیت تحصیلی برای رشته کارشناسی استفاده کرده
اینجوریه؟ یا من اشتباه فکر میکنم؟؟؟
درود
2 پرسش داشتم :
سلام
یکی از دوستانم هست می خواد کفالت مادربزرگش رو بگیره ، پدربزرگش فوت کرده ، مادربزرگش فرزند پسری هم نداره ، ایشون فقط یک پسرخاله داره که خود پسرخالش کفیل خواهر معملولش هست ( یعنی دختر خالش ) . می خواستم ببینم این دوستمون می تونه کفالت مادربزرگشو بگیره ؟ راه حلی هست بتونی معافی بگیره ؟ مثلا پسرخالش بره خارج از ایران ؟
ساعات کاری دفاتر پلیس +10 تا کی هست در روزهای عادی
سلام.
من متولد نیمه دوم 71 هستم و همه مدارکم رو برای فرستادن به نظام وظیفه اماده کردم فقط یه مشکلی دارم که ممنون میشم راهنماییم کنین.
من همه مدارک سال سوم و پیش دانشگاهیمو از مدرسه گرفتم که همشون اصل هستن.ایا لازمه که کپی برابر اصل کنم یا همونطوری بفرستم چون خودشون اصل هستن؟؟؟
سلام
اول از همه عذر میخوام که تاپیک جدیدی باز کردم، مشکلم خیلی جدی و بزرگ شده باید حتما دوستان راهنمایی کنند.
وضعیت رو از اول توضیح میدم.
دو تا برادر دارم که متاسفانه هر دو معلول هستند و هر دو هم بالای 18 سالیکی دو سال از خودم بزرگتر و یکی دو سال کوچکتر.
سال قبل که هنوز برادر کوچیکم 18 سالش نشده بود رفتم نظام وظیفه گفت باید معافیت برادر بزرگ رو بگیری حدودا سه چهار ماه طول کشید که معافیت برادر بزرگ رو گرفتم بعدش رفتم که معافیت خودم رو بگیرم گفتش که باید بری بهزیستی ببریش تحت پوشش، منم حدود یک ماه نتونستم برم بهزیستی بعد از یک ماه که رفتم حدودا یک ماه هم مسئولش یا ماموریت بود یا جلسه و ... ، تا رفتم بجنبم برادر کوچکم هم 18 سالش شد و زحمت من هم دوبرابر.فقط بخاطر کم کاری مسئولین!!
من بهمن سال 87 رفتم دانشگاه و کاردانی خوندم و به خاطر همین خدمت سربازی هنوز چند واحد گذاشتم تا غیبت نخورم غافل از اینکه سنوات تحصیلی کاردانی ها 6 ترم(سه سال) است و من الان ترم 8 هستم.
به نظرتون من الان با توجه به وضعیت تحصیلی و سنوات تحصیلی و برخورداری از معافیت کفالت میتونم معافیت بگیرم یا خیر؟اگه غیبت خورده باشم باید چکار کنم؟
دوستان لطفا و لطفا کمکم کنید. به چه اداره ای مراجعه کنم؟به کی نامه بنویسم
دوستان لطفا به این تاپیک سری بزنید و راهنمایی کنید.
خیلی خیلی ضروری و حیاتیه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز
ایشاالله مشکلت حل میشه
یه سر به سایت نظام وظیفه عمومی بزن دفترچه راهنمایی خدمت و می تونی دانلود کنی یا یه قسمتمی هست که مربوط به پاسخ به سوالات ... ببین می تونی اطلاعاتی در این مورد به دست بیاری
ولی در مورد نامه و اداره و من اطلاعی ندارم دوستانی که در این مورد اطلاعی دارن راهنمایی کنن
سلام دوستان
تمام کسانی که برای گرفتن معافیت چشم اقدام کردن می خواستم ببینم به کجا برای معاینه چشمشون معرفی شدند؟
ضمنا کسانی که اطلاع دارن من رفتم دکتر و با سایکلوپلژی یا همون قطره چشممو معاینه کرد در مجموع نزدیک بینی و آستیگماتیسم گفت 10.5
به نظرتون اگر اقدام کنم چون لب مرزی هستم و مدرک فوق دارم چند جا معرفی می کنن برای چک کردن یا با یه بار معرف به بیمارستان های معتمدشون کار تمومه؟
ممنون میشم از تمام کسانیکه برای گرفتن معافی چشم اقدام کردن بیان و تجربیاتشونو بگن
سلام دوستان
تمام کسانی که برای گرفتن معافیت چشم اقدام کردن می خواستم ببینم به کجا برای معاینه چشمشون معرفی شدند؟
ضمنا کسانی که اطلاع دارن من رفتم دکتر و با سایکلوپلژی یا همون قطره چشممو معاینه کرد در مجموع نزدیک بینی و آستیگماتیسم گفت 10.5
به نظرتون اگر اقدام کنم چون لب مرزی هستم و مدرک فوق دارم چند جا معرفی می کنن برای چک کردن یا با یه بار معرف به بیمارستان های معتمدشون کار تمومه؟
ممنون میشم از تمام کسانیکه برای گرفتن معافی چشم اقدام کردن بیان و تجربیاتشونو بگن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)