تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4249 از 4428 اولاول ... 32493749414941994239424542464247424842494250425142524253425942994349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 42,481 به 42,490 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

داداش من چند ماه دارم میگم که این دستور از طرف دولته نه خود شرکت ها
    ولی دوستان باور نمیکردند و اقسام بد بیرا ها رو به ما میگفتند
    اما عیب نداره

من بازم پیشنهادم رو برای دوستان میگم
    اگر مخابراتتوناینترانت نا محدود داره برید بگیرید قیمتش خیلی به صرفه هست و راحت هم میشه دورش زد
    الان تو شیراز اینترانت 2مگ نامحدود فقط 40 تومن هست و روزی تا 20 گیگ میشه باهاش دانلود کرد
    در ضمن اینترانت محدود آسیاتک هم گیگی 400 تومن برای اونایی که خیلی دانلود ندارند
    مسئله اینه که اگه این تصمیم از طرف دولت هست چرا به صورت یه ابلاغیه مصوب انجامش ندادن.......مثل وقتی که خیلی راحت با یک مصوبه قیمت تعرفه ها رو تغییر میدن.......یا طرح اینترنت ملی رو راه انداختن.......
    و اینکه چرا این تصمیم رو فقط یکی دو شرکت دارن انجام میدن و این خطر رو قبول میکنن که درصدی از مشتریاشون رو از دست بدن و ضرر کنن در حالی که شرکت هایی که هنوز شبانه ارائه میدن سود ببرن از این موضوع؟
    و اگه حذف شبانه برای کاهش قیمت تعرفه هاست چرا همزمان با حذف شبانه قیمت پایین نیومد؟
    به نظر من که اجازه برای حذف شبانه از بالا صادر شده و شرکت هایی که میدیدن شبانه بهشون ضرر میزنه و یا نمیتونن اونو درست اجرا کنن دست به حذف شبانه زدن

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

داداش من چند ماه دارم میگم که این دستور از طرف دولته نه خود شرکت ها
    ولی دوستان باور نمیکردند و اقسام بد بیرا ها رو به ما میگفتند
    اما عیب نداره

من بازم پیشنهادم رو برای دوستان میگم
    اگر مخابراتتوناینترانت نا محدود داره برید بگیرید قیمتش خیلی به صرفه هست و راحت هم میشه دورش زد
    الان تو شیراز اینترانت 2مگ نامحدود فقط 40 تومن هست و روزی تا 20 گیگ میشه باهاش دانلود کرد
    در ضمن اینترانت محدود آسیاتک هم گیگی 400 تومن برای اونایی که خیلی دانلود ندارند
    مسئله اینه که اگه این تصمیم از طرف دولت هست چرا به صورت یه ابلاغیه مصوب انجامش ندادن.......مثل وقتی که خیلی راحت با یک مصوبه قیمت تعرفه ها رو تغییر میدن.......یا طرح اینترنت ملی رو راه انداختن.......
    و اینکه چرا این تصمیم رو فقط یکی دو شرکت دارن انجام میدن و این خطر رو قبول میکنن که درصدی از مشتریاشون رو از دست بدن و ضرر کنن در حالی که شرکت هایی که هنوز شبانه ارائه میدن سود ببرن از این موضوع؟
    و اگه حذف شبانه برای کاهش قیمت تعرفه هاست چرا همزمان با حذف شبانه قیمت پایین نیومد؟
    به نظر من که اجازه برای حذف شبانه از بالا صادر شده و شرکت هایی که میدیدن شبانه بهشون ضرر میزنه و یا نمیتونن اونو درست اجرا کنن دست به حذف شبانه زدن

داره خودمونی میشه ak226's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

اقا من واسه 10 مگ مخابرات رفتم گفتن فقط نامه باید از شرکت باشه و مهر هیچ راه دیگه ای هم نداره:|
    شبانش هم رایگان نیست:|

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

به همون دلیلی که اول خودشون تصویب کردند 1kb اینترنت تلفن 2.5 ریال باشه بعد که اعتراضات دیدند خودشون هم اعتراض کردند
    که واقعا گرون چرا چنین تعرفه ای تصویب شد حالا پیدا کنید پرتغال فروش
    به همون دلیل که اول این دولت این وزیر کلی تو مصاحبه هاش گفت ما مخالف مصوبه گرون شدن تعرفه مکالمه در موبایل هستیم ولی خودش چند ماه بعد اجراییش کرد
    و.... هزاران مثال دیگه
    داداش اینا برای 4 سال دومشون دنبال رای هستند به قول معروف هنوز خرشون از پل نگذشته و به رای مردم نیاز دارند
    برای همین می خواند رسمی اعلام نکنند تا اونا مقصر نشون داده نشند
    وقتی صبانت شبانه رو حذف کرد من به دوستان گفتم این یک قانون سراسری هست ولی کسی باور نکرد
    این خط این نشون که همه شرکت ها به فاصله چند ماه شروع میکنند به حذف شبانه
    مگر اینکه یک اعتراض منسجم و درست و حسابی صورت بگیره
    Last edited by khoodet; 25-11-2014 at 21:55.

5. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ak226's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

بچه ها یه سوال چه فرقی بین 128 پارس و 2 مگش هست؟جفتشون رو روی 16 مگ میبندن:|

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

به نظر من این ربطی به دولت نداره. بعضی مصوبه ها از جاهایی میاد که اسمشو نبر هست! الکی همه چیزو سر دولت فعلی نندازید.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

به نظر من این ربطی به دولت نداره. بعضی مصوبه ها از جاهایی میاد که اسمشو نبر هست! الکی همه چیزو سر دولت فعلی نندازید.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
    دوست عزیز من خودم به همین دولت رای دادم ولی در مقام عمل فقط گند زدند
    حالا برای چی من باید بشینم ازشون دفاع کنم هم خود وزیر و هم سامانه 195 اعلام کردند این مصوبه ما هست
    دیگه این کجاش جای دفاع داره
    شما برو صفحه کلوب وزیر بخون

9. 3 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

توی ساعات شلوغی خودش نشون میده
    هرکی سرویسش بالاتر باشه
    سهمش بیشتره
    این موضوع توی شبانه خدابیامرز خیلی مشخص بود

11. 3 کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

حرف من اینه که همون امشو نبرها مگه علنا از وایبر انتقاد نکردن یا علنا علیه اینترنت موبایل نگفتن؟
    مگه ترسی دارن....تیریبونم دارن....هر کاریم دلشون بخواد میکنن؟
    اما سر دانلود شبانه دست های پشت پرده دارن.....یا مخفیانه میخوان کاری بکنن؟
    بنظر من فقط مسئله سود شرکت ها مطرح هست......میخوان از شبانه پول در بیارن......چون حساب کردن ضرر شبانه رایگان بیشتر از منفعت جذب مشتری هست.....
    به هر هال هر کسی حتی اگه دانلودر نباشه گهگاهی نیاز پیدا میکنه که دانلود حجم بالا داشته باشه و از اینترنت بانه استفاده میکنه و اگه شبانه پولی باشه سود خوبی گیرشون میاد
    Last edited by M.R.S.; 25-11-2014 at 22:39.

داره خودمونی میشه amir.17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

sleeplessness درست میگه. بعضی ظهرا سرعتم میشه 0.5 مگ(با speedtest)! سرویس 1 مگ که داشتم اینجوری نبود.
    هر چند دیگه به درد نمیخوره ولی: شبا هم بعضی وقتا هر ساعت 150 مگ دانلود دارم بعضی وقتا هم 1 گیگ!!!
    ولی کلا خوبه! مثلا از سه روز پیش تا الان عالی بوده!
    Last edited by amir.17; 25-11-2014 at 23:06.

14. این کاربر از amir.17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •