تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4248 از 4428 اولاول ... 32483748414841984238424442454246424742484249425042514252425842984348 ... آخرآخر
نمايش نتايج 42,471 به 42,480 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

ولی جدی اگه بتونن این گیگایی که شبا دانلود میشه یجوری برگردنن و بین کاربرا تقسیم کنن خوبه ، که یعنی اینجوری قیمتم میاد پایین ....
    یادمه توی تاپیک صبانت که مشابه این قانونو گذاشت یکی از کارمندای صبانت اومده بود میگفت که یک نفر بوده با حجم روزانه ی 5 گیگ ، 390 گیگ شب دانلود داشته .... حالا اگه بتونن این 390 گیگ رو بین همه ی کاربرا تقسیم کنن خوب میشه ... در نتیجه قیمت هم میاد پایین ....
    چجوری؟ به قول اون دوستمون با ماشین زمان؟
    حذف شبانه کمک چندانی به روزانه نمیتونه بکنه... من خودم قبلا فکر میکردم اگر شرکتا از شبانه درآمدزایی کنن قیمت روزانه کم میشه...ولی اشتباه می کردم یه پست در همین رابطه دارم مینویسم...

دیگه کسی ترسی از نگاه کردن آنلاین ویدئو یا چمیدنم مثلا تلویزیونو با اینترنت نگاه کنی نداره ....
    بطور کلی به نظرم اگه این بشه خوب میشه
    راستی! یادم نبود! مگه همین پارس قبل از شبانه پدر سرویسای نامحدود رو در نیاورد؟ نه بابا از این خبرا نیست....

2. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amir.17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

به نظر من شاتل رو یه امتحان کنی بد نیست.... من شنیدم اگه منطقه خلوت باشه سیستمشون خیلی دیرتر محدود میکنه(البته مظمئن نیستم )
    اگر احیانا گرفتی خبرشو بده بگو محدودیتشون چه طوریه.
    من یکی رو میشناسم اصلا محدود نشده!!!! گفت سرویس 1 مگ شاتل دارم و شبا معمولا با 120 دانلود دارم.
    نتیجه ای که من گرفتم اینه کلا اینترنت خیلی شانسیه!! یه نفر دو روز دانلود میکنه محدود میشه یکی نه (تو شاتل). یکی 128 میگیره شبا از کسی که سرویس 2 مگ داره بیشتر دانلود میکنه!! (مثل این دوستامون تو چندتا پست قبلی)
    الان سرعت خودم که 128 دارم از فامیلامون که 512 دارن بهتره! سرعت من تا 800 هم میرسه و معمولا رو 300 هست اما سرعت اونا معمولش روی 100 تا 200 هست به ندرت به 400 هم میرسه! (توی یه منطقه ی مخابراتی هم هستیم!!)
    کلا اینترنت یعنی شانس!
    Last edited by amir.17; 25-11-2014 at 18:08.

4. 3 کاربر از amir.17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من یکی رو میشناسم اصلا محدود نشده!!!! گفت سرویس 1 مگ شاتل دارم و شبا معمولا با 120 دانلود دارم.
    نتیجه ای که من گرفتم اینه کلا اینترنت خیلی شانسیه!! یه نفر دو روز دانلود میکنه محدود میشه یکی نه (تو شاتل). یکی 128 میگیره شبا از کسی که سرویس 2 مگ داره بیشتر دانلود میکنه!! (مثل این دوستامون تو چندتا پست قبلی)
    الان سرعت خودم که 128 دارم از فامیلامون که 512 دارن بهتره! سرعت من تا 800 هم میرسه و معمولا رو 300 هست اما سرعت اونا معمولش روی 100 تا 200 هست به ندرت به 400 هم میرسه! (توی یه منطقه ی مخابراتی هم هستیم!!)
    کلا اینترنت یعنی شانس!
    خب ایشون احتمالا نامحدود ۱ مگ دارن ؟ اگه اینجوری باشه که سرعت اسمی رو دارن میگیرن و احتمالا هزینه بالایی هم دارن میدن و نبایدم محدود بشن چون سرعتشون اسمی هست

همین پارس آنلاین هم نامحدود ۱ مگ بگیرید بعد از اون هدیه ناچیزشون سرعت میاد رو سرعت اسمی یعنی ۱۲۰ و هر چقدر هم دانلود کنید دیگه پایین تر از اون نمیاد ولی خب گرونه خیلی

Sent from my iPhone using Tapatalk

داره خودمونی میشه amir.17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

خب ایشون احتمالا نامحدود ۱ مگ دارن ؟ اگه اینجوری باشه که سرعت اسمی رو دارن میگیرن و احتمالا هزینه بالایی هم دارن میدن و نبایدم محدود بشن چون سرعتشون اسمی هست

همین پارس آنلاین هم نامحدود ۱ مگ بگیرید بعد از اون هدیه ناچیزشون سرعت میاد رو سرعت اسمی یعنی ۱۲۰ و هر چقدر هم دانلود کنید دیگه پایین تر از اون نمیاد ولی خب گرونه خیلی

Sent from my iPhone using Tapatalk
    اگه نامحدود بود که تعجبی نداشت! حجمیه، فقط شبا دانلود میکنه.
    خیلی تعجب کردم وقتی شنیدم!
    آدمه هم از اینا نیس که اهل خالی بندی باشه!!!

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان من یکی از دوستام نمایندگی آسیاتک دارن بعد ازش که میپرسیدم ، میگفت کلا سیاست جدید اینه که شبانه رو بردارن و بجاش قیمت اینترنت بشه نصف ، یعنی نیم بها...
    که البته اگر این قانون بشه برای خیلی ها خوب میشه ، کسایی که دانلود ندارن و مصرف معمولی میکنن !
    حالا اگه یک سوم بشه که دیگه عالی تر میشه ....
    یعنی خلاصه پارس این وسط کاره ای نیست !
    به نظره اگه اینطوری بشه حتی برای کسایی که دانلود حدود ده گیگ در ماه بیشتر ندارن هم خوبه ....
    دوستانی هم که فقط دانلود میکنن و پاک میکنن ( خودم یه مدت اینطوری بودم ) قشنگ دقت کنن چی دانلود میکنن ....
    ولی خب دوستانی هم که مجبورن دانلود کنن و کارشون یجورایی میشه گفت کاری هستش ، باید یک فکری برای این گروه هم بکنن !
    داداش من چند ماه دارم میگم که این دستور از طرف دولته نه خود شرکت ها
    ولی دوستان باور نمیکردند و اقسام بد بیرا ها رو به ما میگفتند
    اما عیب نداره

من بازم پیشنهادم رو برای دوستان میگم
    اگر مخابراتتوناینترانت نا محدود داره برید بگیرید قیمتش خیلی به صرفه هست و راحت هم میشه دورش زد
    الان تو شیراز اینترانت 2مگ نامحدود فقط 40 تومن هست و روزی تا 20 گیگ میشه باهاش دانلود کرد
    در ضمن اینترانت محدود آسیاتک هم گیگی 400 تومن برای اونایی که خیلی دانلود ندارند
    Last edited by khoodet; 25-11-2014 at 19:02.

8. 3 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اختراع ماشین زمان به شرکتهای اینترنتی تبریک میگم
    Last edited by sleeplessness; 25-11-2014 at 19:40.

10. 5 کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

12. 3 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

منم میگم خیلی بعیده که این تصمیم محدود به همین دو تا شرکت اینترنتی باشه. صحبتایی بود که میخوان این کارو عملی کنن ولی اینقدر احمقانه و قرون وسطایی بود که کسی فکرشو نمیکرد! من نمیدونم آخه اینا خجالت نمیکشن اینترنت خانگی 3 گیگ در ماه؟! طرح های دیتای موبایل تو بنگلادش الان از این بیشتر و به صرفه تره!

ایران تنها کشوریه که اینترنت به جای اینکه ارزون تر و پرسرعت تر بشه، هر روز بی کیفیت تر، گرانتر و ملی تر و هدیه ای تر میشه.

اشکال نداره. اینم نیز بگذرد. ولی من حلالشون نمیکنم.

Tapatalked

14. 6 کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

داداش من چند ماه دارم میگم که این دستور از طرف دولته نه خود شرکت ها
    ولی دوستان باور نمیکردند و اقسام بد بیرا ها رو به ما میگفتند
    اما عیب نداره

من بازم پیشنهادم رو برای دوستان میگم
    اگر مخابراتتوناینترانت نا محدود داره برید بگیرید قیمتش خیلی به صرفه هست و راحت هم میشه دورش زد
    الان تو شیراز اینترانت 2مگ نامحدود فقط 40 تومن هست و روزی تا 20 گیگ میشه باهاش دانلود کرد
    در ضمن اینترانت محدود آسیاتک هم گیگی 400 تومن برای اونایی که خیلی دانلود ندارند
    دیگه دوره دانلود واقعا به غروب خودش داره میرسه.
    من سالهای سال صبانت بودم که اونطوری شد.
    بعد رفتم فناوا نامحدود 512 گرفتم که ماه بعدش یهو 60 درصد گرون شد و رسید به 41 هزار تومان در ماه.

من کاملا حرف شما رو قبول دارم که این اتفاقات دستوری هست و نه سود شرکت.
    ولی متاسفانه هیچ کاری نمیشه

16. 4 کاربر از armin321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دیگه دوره دانلود واقعا به غروب خودش داره میرسه.
    من سالهای سال صبانت بودم که اونطوری شد.
    بعد رفتم فناوا نامحدود 512 گرفتم که ماه بعدش یهو 60 درصد گرون شد و رسید به 41 هزار تومان در ماه.

من کاملا حرف شما رو قبول دارم که این اتفاقات دستوری هست و نه سود شرکت.
    ولی متاسفانه هیچ کاری نمیشه
    من واقعا نمی فهمم چرا این تصمیم گرفتند
    اگر منظورش سود آوری هست خوب طرف مغز خر نخورده که به اینا برای گیگی 1200 پول بده میره یک بسته شبانه ایرانسل میگیره با گیگی 400 تومن

اگر منظورش اینه که دیگه تو ایران چیزی به نام دانلودر نداشته یاشیم به خاطر مسایل فرهنگی واقعا ساده تشریف دارند چونکه اونی که دنبال دانلود هست بالاخره دانلودش میکنه (با هزار راه دیگه ای که هست) و فقط یک خورده به زحمت میندازنش

البته شاید می خواند مردم رو بیارند به اینترانت به خاطر ارزون بودنش در این صورت هم باز ساده هستند چونکه به راحتی میشه اینترانت تبدیل کرد به اینترنت و باز هم به مقصود خودشون نرسیدند

به هر حال روحانی مچکریم به خاطر گندی که به اینترنت زدی
    Last edited by khoodet; 25-11-2014 at 21:30.

18. 2 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •