یه بار دیگه هم بگو !! خجالت نکش !! بگو !!!
دوستان کجای فروم تریبال وارز در مورد ورلد هایی که جدید باز میشن اطلاعات رو میزاره ؟
یه بار دیگه هم بگو !! خجالت نکش !! بگو !!!
دوستان کجای فروم تریبال وارز در مورد ورلد هایی که جدید باز میشن اطلاعات رو میزاره ؟
از چی خجالت بکشم؟!
چیه محمد؟
چرا چرتو پرت میگی؟؟؟؟
سوتی دادی نمی تونی جمش کنی به من گیر میدی : دی
باور کن خیلی ضایع بود.
آره سوتی های منو بگو ! :|
من همیشه حواسم هست سوتی ندم(آخه خیلیا دشمنمن و قصد اذیت کردنمو دارن و خدارو شکر تا الان سوتی ندادم یعنی سعی خودمو کردم)
تو بلد نبودی پروفایل ترایب رو بخونی؟؟؟؟؟؟
تو نمیدونی دوک ترایب دشمنت کیه ؟؟؟؟؟
به دوک ترایب دشمن میگی بیا جاسوسم باش؟؟؟؟؟
من خوشم نمیاد اعضای ترایبی که من توشم بخوان ایرانیا رو مسخره کنن.
من خوشم نمیاد بعد گذاشتن این مکالمه اونا بیان هی بخندن و بگن :
darkx:
:| He's trying so hard. :( I almost feel sorry for him XD
Zombie:
XD How can he not know that you're the duke O.o?
avavelo:
xD who knows? Lol just another reason they're idiots...
Gan0nd0rth:
lol wow the leadership of spam are like 12 and from a different country lol.
Lol. Just lol.
خوب این از این.
به یکی گفتم پسوردتو بده و بنم کردن =))
خودتو مسخره عام و خاص نکن عزیزه من.
اگه من بجات بودم فقط لال مونی میگرفتم.
هیچی نگو اینجوری سنگینتره.
Last edited by a3m00n; 18-07-2009 at 00:40.
عجب با حاله
تا حالا نديده بودم به دوك ترايب دشمن بگن بيا جاسوس مون باش ولي پيش مياد
فراموشش كنيد
دوستان شما نمی خواین پدر MMK- رو در بیارین ؟
الان که اصلا وشعت خوب نیست.همینطوری رنک داره میاد پایین.ترایب ها رو هم کردن یکی.البته دارن می کنند.الان اصلا وقت جنگ نیست چون هیچ سازماندهی نداریم.دوستان شما نمی خواین پدر MMK- رو در بیارین ؟
سعید جان ممنونم از تعریفت ، روحیه گرفتم ... در ضمن ، انقدر سطحی به همه چیز نگاه نکن
رنک مهم نیست برادرالان که اصلا وشعت خوب نیست.همینطوری رنک داره میاد پایین.ترایب ها رو هم کردن یکی.البته دارن می کنند.الان اصلا وقت جنگ نیست چون هیچ سازماندهی نداریم.
مهم اینه که اعضا وفادار باشن و نیروی خوبی داشته باشن
دو تا ترایب مرج بشن راحت رنک یک میشیم ...
توی این چند روز که رنکمون اومده پایین درصد جدا شدن اعضامون نسبت به ترایب های ایرانی دیگه خیلی خیلی کم بوده ... میشه گفت حدود 4 نفر جدا شدن که دو نفر دیل موجه داشتن و با من در میون گذاشتن ، یکیشون سیتر داشت و سیترش از ترایب اومد بیرون و یکی دیگه هم فارم شد که بازیو کنار گذاشت و از ترایب اومد بیرون
متاسفانه بیشتر بچه های وانتد سوسولن !!اودی ما توی حمله خیلی کمه و توی دفاع خیلی زیاد !! این یعنی فاجعه !!
مثلا اودی منو ببین ... تا حالا 5-6 نفر رو لوله کردم !! مثلا 100 تبر زن توی حمله از دست میدم ولی با فارم طرف 200 تاشو به دست میارم !!
WANTED حرف های زیادی برای گفتن داره
Last edited by Gam3r; 18-07-2009 at 10:46.
خودتو انگار یادت رفته ها.که گیر دادی بود اون اول بازی به رنک خودت.نمی دونم تو چرا یک بندمقیاسات رو عوض می کنی.رنک مهم نیست برادر
مهم اینه که اعضا وفادار باشن و نیروی خوبی داشته باشن
دو تا ترایب مرج بشن راحت رنک یک میشیم ...
توی این چند روز که رنکمون اومده پایین درصد جدا شدن اعضامون نسبت به ترایب های ایرانی دیگه خیلی خیلی کم بوده ... میشه گفت حدود 4 نفر جدا شدن که دو نفر دیل موجه داشتن و با من در میون گذاشتن ، یکیشون سیتر داشت و سیترش از ترایب اومد بیرون و یکی دیگه هم فارم شد که بازیو کنار گذاشت و از ترایب اومد بیرون
متاسفانه بیشتر بچه های وانتد سوسولن !! اودی ما توی حمله خیلی کمه و توی دفاع خیلی زیاد !! این یعنی فاجعه !!
مثلا اودی منو ببین ... تا حالا 5-6 نفر رو لوله کردم !! مثلا 100 تبر زن توی حمله از دست میدم ولی با فارم طرف 200 تاشو به دست میارم !!
الان وضعیت حلمون خیلی بده .قبول دارم.اودی حمله 31 هستیم وتوی دفاع 8.
اما نمی تونی با رفتن یا موندن تشخیص بدی که وفادار هستند یا نه.دلیل اینکه خیلی ها نرفتن چون که هنوز وضع ترایب خوبه و بعدشم خیلیا ایرانی هستند.
شاید اگه با یه ترایب متحد شیم و ترکیب بشیم بهتر باشه.اینطوری خیلی خوب می تونیم بیام بالا.
گیمر جان، تقصیر خودته که سوسول میاری تو گروه. (شوخی بود، فصد توهین به کسی رو ندارم)
ببین منو نیووردی تو ترایب خودتون چه جواهری از دست دادی
اودی اتک رو ببین. اما هنوز با کسی نجنگیدم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اودی دیفنس رو هم ببین.
برادر من تا حالا هیچ وقت نگفتم رنک مهمه ... اون اولا هم برای اینکه بحث ورلد 41 رو توی این تاپیک راه بندازم ار رنک و اینجور چزا میگفتم تا بچه ها هم بیان توی بحث
اگه سر در ترایب رو هم نگاه کنی میبینی نوشته که پوینت و رنک و این جور چیزا مهم نیست ، تنها چیزی که آینده رو روشن میکنه نیرو هست
ما توی حمله رنک 12 هستیم و توی دفاع رنک دو !!
من خودم با یوزر m-pro الان توی او دی حمله رنک 85 هستم![]()
اگه شما بدونی ( فکر نکنم بدونی ! ) من برای همه ی ایرانیای این ورلد یه نیزه دار فرستادم تا اگه بهشون حمله شد با خبر بشم
فعلا دو تا ایرانی توی این ورلد وضعشون خرابه و یکیشون دیروز اسکات شد که درجا جویا شدم ببینم قضیه چیه و براش ساپورت فرستادم ، اگه ایرانیه دیگه ای توی این ورلد هست که براش نیزه دار نفرستادم بگه که بفرستم تا هواسمون بهش باشه
فعلا هم برای متحد شدن ترایب ها خیلی زوده ، توی ترایب G.O.D که خیلی با مدیریت سعید جان خوب کار میکرد ( البته شیطنت هایی هم داشت !! ) بعد از گذشت یک ماه بیشتر پوینت بالا ها نوبل شدن و پوینت پایین ها و کسایی که وسطایی ترایب بودن اومدن توی رنک های دو رقمی ورلد
بازیکن های حرفه ای بعد از یکی دو هفته مشخص میشن ... پس هنوز زوده
محمد صدام کن
شما پوینت و رنکت چقدره ؟
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)