قربون دستت بابت روشنگری هات و توضیحاتت
من از 17 ام ماه پیش که دوره ام شروع میشه همیشه تا الان که 8 امه 44 گیگ گرفتم و تو این سه روز که دقیقا مثل شما از دوستمون اکانت گرفتم، حسابی از خجالت دانلود دراومدم. فکر کنم یه سه چهار روز باید تنفس بدم زوم نکنن رو ما !
خب من به توصیه ی شما عمل می کنم و بین دانلودهام فاصله میندازم. اما هنوز جواب این سوال رو دقیق نگرفتم. در مورد اینکه اگر من متناوب هم 130 گیگ در ماه بگیرم ، اینا منو نمی بندن واسه 7 روز ؟ یا اون بستن ای که برات بوده به خاطر اینکه تخته گاز پشت هم 220 گیگ گرفتی بوده ؟؟
میخوام به یک عدد طبق تجربه ی شما برسم که بدونم با فاصله، میشه مثلا 100 تا با آرت 1 گرفت در ماه ...
--------
در مورد سرعتت هم باید گفت ته شانس ای !ما با همین اکانت اترنت، خودمونو میکشیم به 150 میرسه و کف اش هم 110 - 120 هست. حالا شما چه جوری با آرت 1 ، 350 گرفتی خودش سوالیه
اکو ظاهرا به درد نمیخوره چون واسه هر گیگ باید پول بدی و میشه عین قلک ! به نظرم با آرت بشینی بگیری ارزون تر در میاد برات همون 130 گیگ تا با اکو. درست نمیگم ؟ حساب کردی ؟
------------
به سرم زده بود برم آرت بالاتر بگیرم بترکونیم سرعت رو ( نسبت به آرت 1 ذغالی ! ) اما دیدم ما ( خودم رو عرض می کنم) اینقدر با آرت 1 که سرعت 150 میده بی جنبه ایم، سرعت 1 مگ دانلودمون باشه دیگه چی میشیم !!
پ لی س میفته دنبالمون فکر کنم
![]()

صبر کردم تا وصل شه جون آرت 1 شارژ کرده بودم .

ما با همین اکانت اترنت، خودمونو میکشیم به 150 میرسه و کف اش هم 110 - 120 هست. حالا شما چه جوری با آرت 1 ، 350 گرفتی خودش سوالیه 
پ لی س میفته دنبالمون فکر کنم 

اما بلا استثناء هیچ کدوم از کارمندای شاتل در هر بخشی از این نرم افزار چیزی نمیدونند که کی سرعت شما محدود میشه، کی از محدودیت در میای، چه قدر دانلود کنی محدود میشی و ...