تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4246 از 4751 اولاول ... 324637464146419642364242424342444245424642474248424942504256429643464746 ... آخرآخر
نمايش نتايج 42,451 به 42,460 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه zaza2z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Somewhere

پيش فرض

ببین من این 130 گیگ که گرفتم پشت سره هم نگرفتم فقط پنج شنبه جمعه ها دانلود میکردم پشت سره هم نمیگرفتم هرچی بین دانلودات فاصله بدی احتمال محدود شدنت کمتره .
    1-نه منظورش این بود که واسه یه ماه اکو بگیر که از محدودیت در بیام بعد برم دوباره نامحدود بگیرم ولی چون اکانت آقا amin رو داشتم لازم نبود واسه رفع محدویت اکو بگیرم با اکانت ایشون از محدویت خارج میشدم .
    2- اکو 128 رو شبا رایگان باسرعت 120 یا بیشتر میتونی دانلود کنی واسه همین شبی 6 گیگ میتونی دانلود کنی تازه اگه محدود شی فقط شبا محدود میشی که با اون اکانتی که گفتم مشکلت حله ولی آرت 1 با سرعت 350 (البته واسه من اینجوریه ممکنه از شما بیشتر یا کمتر باشه ) دانلود داشته باشی که اگه محدود شی با اکانت میتونی سرعتت درست کنی ولی اگه زیاد دانلود کنی حتی اگه زودتر اینترنتو شارژ کنی موقعی که دورت تموم میشه 7 روز طول میکشه دوره جدیدتو شروع کنن بعد 7 روز فعالت میکنن .
    3-نه 7 روز اینترنت نداشتم صبر کردم تا وصل شه جون آرت 1 شارژ کرده بودم .
    4-اکو 128 هم نو جواب سوال دومت گفتم منظورم از شباش ساعت 1 تا 8 بود که رایگانه واگرنه تو روز که چون از حجمت کم میشه بالاترین سرعتو داری و هیج وقت محدود نمیشی .
    قربون دستت بابت روشنگری هات و توضیحاتت

من از 17 ام ماه پیش که دوره ام شروع میشه همیشه تا الان که 8 امه 44 گیگ گرفتم و تو این سه روز که دقیقا مثل شما از دوستمون اکانت گرفتم، حسابی از خجالت دانلود دراومدم. فکر کنم یه سه چهار روز باید تنفس بدم زوم نکنن رو ما !

خب من به توصیه ی شما عمل می کنم و بین دانلودهام فاصله میندازم. اما هنوز جواب این سوال رو دقیق نگرفتم. در مورد اینکه اگر من متناوب هم 130 گیگ در ماه بگیرم ، اینا منو نمی بندن واسه 7 روز ؟ یا اون بستن ای که برات بوده به خاطر اینکه تخته گاز پشت هم 220 گیگ گرفتی بوده ؟؟

میخوام به یک عدد طبق تجربه ی شما برسم که بدونم با فاصله، میشه مثلا 100 تا با آرت 1 گرفت در ماه ...

--------

در مورد سرعتت هم باید گفت ته شانس ای ! ما با همین اکانت اترنت، خودمونو میکشیم به 150 میرسه و کف اش هم 110 - 120 هست. حالا شما چه جوری با آرت 1 ، 350 گرفتی خودش سوالیه

اکو ظاهرا به درد نمیخوره چون واسه هر گیگ باید پول بدی و میشه عین قلک ! به نظرم با آرت بشینی بگیری ارزون تر در میاد برات همون 130 گیگ تا با اکو. درست نمیگم ؟ حساب کردی ؟

------------

به سرم زده بود برم آرت بالاتر بگیرم بترکونیم سرعت رو ( نسبت به آرت 1 ذغالی ! ) اما دیدم ما ( خودم رو عرض می کنم ) اینقدر با آرت 1 که سرعت 150 میده بی جنبه ایم، سرعت 1 مگ دانلودمون باشه دیگه چی میشیم !! پ لی س میفته دنبالمون فکر کنم
    Last edited by zaza2z; 29-11-2013 at 03:14.

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

تایم رایگان امروز:

سرور خارجی هم تک لینک چه با اکانت و چه بی اکانت سرعتش حداکثر 270 هست....

12 مگابیت بودن سرعت بخاطر وصل بودن به vp*n ملی هست....
    Last edited by and-roid2; 29-11-2013 at 06:20.

3. 9 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من تا حالا اکانت 6 ماهه گرفتم و امشب دوره فعلیم تموم میشه
    الان برام آخرین پیش فاکتور رو فرستاده که میبینم برام 22 تومن اضافه زده برای دانلود رایگان شبانه.
    یعنی 74 تومن برای خود سرویس و 22 تومن برا دانلود شبانه
    این جریانش چیه؟
    برا دانلود شبانه هم پول میگیرن؟قبلا که اینطور نبود
    الان من که دانلود شبانه ندارم میتونم این پول رو پرداخت نکنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitler1945's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان این محدودیت دانلود شاتل چجوری هست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من تا حالا اکانت 6 ماهه گرفتم و امشب دوره فعلیم تموم میشه
    الان برام آخرین پیش فاکتور رو فرستاده که میبینم برام 22 تومن اضافه زده برای دانلود رایگان شبانه.
    یعنی 74 تومن برای خود سرویس و 22 تومن برا دانلود شبانه
    این جریانش چیه؟
    برا دانلود شبانه هم پول میگیرن؟قبلا که اینطور نبود
    الان من که دانلود شبانه ندارم میتونم این پول رو پرداخت نکنم؟
    کمتر از 2 ماه هست که سرویس های 128 - 256 و 512 شاتل دانلود رایگان شبانه ندارند و باید ماهی 3500 تومان پرداخت کنید تا این آپشن براتون فعال بشه در غیر این صورت در تایم رایگان (1 تا 8 صبح) هر چه قدر دانلود کنید، از حجمتون کم میشه.
    اگر استفاده ای از دانلود شبانه ندارید، میتونید با پشتیبانی شهرتون تماس بگیرید تا اون مبلغ اضافی رو کسر کنند.

سلام دوستان این محدودیت دانلود شاتل چجوری هست ؟
    الله اعلم
    یه نرم افزار هوشمندی دارند که خود رئیس پدرسوخته و دزد شاتل هم ازش سر در نمیاره و اسمش هم گذاشتند "مدیریت پهنای باند" اما بلا استثناء هیچ کدوم از کارمندای شاتل در هر بخشی از این نرم افزار چیزی نمیدونند که کی سرعت شما محدود میشه، کی از محدودیت در میای، چه قدر دانلود کنی محدود میشی و ...
    فقط همینو بگم که نمونه هایی هستند که به خاطر 300 مگ دانلود، محدود شدند و خود منم الان بیشتر از 2 ماه هست محدودم
    اما این محدودیت فقط شامل سرورهای خارجی میشه و میشه با بعضی روش ها، دورش زد و پدر شاتل رو درآورد که هم اکنون من و چند تن از دوستان این تاپیک در حال انجام این پروژه هستیم

7. 8 کاربر از Tombstone1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitler1945's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بیشتر دانلودهای من از سرورای خارجیه . با مخابرات یه هفته سرعت خوبه دوهفته خرابه !!! وقتی هم خرابه دیگه داخل و خارج نمیشناسه همه میاد رو 20 کیلو !

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

تایم رایگان امروز:

مهدی جون میبینم که داری دروو میکنی

عاقا از سرور خارجی 270 تا بیشتر نمیده یعنی محدود شده کلا سرعتت وگرنه باید 700 تا رو میداد

10. 2 کاربر از Abolfazl-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

قربون دستت بابت روشنگری هات و توضیحاتت

من از 17 ام ماه پیش که دوره ام شروع میشه همیشه تا الان که 8 امه 44 گیگ گرفتم و تو این سه روز که دقیقا مثل شما از دوستمون اکانت گرفتم، حسابی از خجالت دانلود دراومدم. فکر کنم یه سه چهار روز باید تنفس بدم زوم نکنن رو ما !

خب من به توصیه ی شما عمل می کنم و بین دانلودهام فاصله میندازم. اما هنوز جواب این سوال رو دقیق نگرفتم. در مورد اینکه اگر من متناوب هم 130 گیگ در ماه بگیرم ، اینا منو نمی بندن واسه 7 روز ؟ یا اون بستن ای که برات بوده به خاطر اینکه تخته گاز پشت هم 220 گیگ گرفتی بوده ؟؟

میخوام به یک عدد طبق تجربه ی شما برسم که بدونم با فاصله، میشه مثلا 100 تا با آرت 1 گرفت در ماه ...

--------

در مورد سرعتت هم باید گفت ته شانس ای ! ما با همین اکانت اترنت، خودمونو میکشیم به 150 میرسه و کف اش هم 110 - 120 هست. حالا شما چه جوری با آرت 1 ، 350 گرفتی خودش سوالیه

اکو ظاهرا به درد نمیخوره چون واسه هر گیگ باید پول بدی و میشه عین قلک ! به نظرم با آرت بشینی بگیری ارزون تر در میاد برات همون 130 گیگ تا با اکو. درست نمیگم ؟ حساب کردی ؟

------------

به سرم زده بود برم آرت بالاتر بگیرم بترکونیم سرعت رو ( نسبت به آرت 1 ذغالی ! ) اما دیدم ما ( خودم رو عرض می کنم ) اینقدر با آرت 1 که سرعت 150 میده بی جنبه ایم، سرعت 1 مگ دانلودمون باشه دیگه چی میشیم !! پ لی س میفته دنبالمون فکر کنم
    ببین دوست عزیز اینجور که من تو این 2 سال که آرت دارم متوجه شدم اینا کاری به حجم دانلود ندارن واسه محدود کردن اینا وقتی پشت سرهم دانلود کنی زودتر محدودت میکنن یعنی مدت زمان دانلود واسشون مهمتره من در هفته دو روز 24 ساعته دانلود میکردم هیچ وقت محدود نمیشدم . یعنی با سرعت من که از شانس من رو 3مگ بستن تو او دو روز میتونستم 50 گیگ بگیرم یعنی در ماه میشه 200 گبگ . حالا چون دیدم اکانتی هست که بشه محدودیتشون ورداشت اومدم به جای دو روز یک روز در میون دانلود کردم . ولی وقتی دیدن 220 گبگ رو رد کردم 7 روز عقبم انداختن در ضمن اینم بگم که 7 روز از دوره بعدت کم میکنن . یعنی میشی 23 روز ! حالا با این اوضاع این ماهم بشون رحم نکردیم این دوره هم یه روز در میون گذاشتم دانلود تو 8 روز 100گیگ گرفتم اگه دیدم دوباره محدودم کردن اکو میگرم . اکو اگه شبانه رایگان بگیری بسته به این رو چه پهنای باندی بگیری سرعت داری من که قبلا اکو 128 داشتم رو 3mg واسم میبندن یعنی شبی 8 گیگ میتونی بگیری . ولی اگه بتونی سرویس 8mg بگیری فکر کنم تا شبی 20گیگ یا بیشتر هم بتونی بگیری بدشانسی من بشون که زنگ زدم اینجا بیشتر از 3mg نداشتن .واگرنه آرت اگه این مشکل قطع کردن رو نداشت عالی بود .

12. این کاربر از erfan_jf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال javadlf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تایم رایگان امروز:

یک سوال فنی. مگه 12 مگابیت نمیشه 1.5 مگابایت؟ سرعت شما که 736 هست؟ چیزی دیگه ای هم زمان داشتید میگرفتید؟

بعد این لینک مال سرور ایرانیه یا خارجی؟ و منظور از چیز پی ان ملی همون اکانت آقا امین هست؟

این که چند تا سوال شد. دی
    Last edited by javadlf; 29-11-2013 at 13:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

کمتر از 2 ماه هست که سرویس های 128 - 256 و 512 شاتل دانلود رایگان شبانه ندارند و باید ماهی 3500 تومان پرداخت کنید تا این آپشن براتون فعال بشه در غیر این صورت در تایم رایگان (1 تا 8 صبح) هر چه قدر دانلود کنید، از حجمتون کم میشه.
    اگر استفاده ای از دانلود شبانه ندارید، میتونید با پشتیبانی شهرتون تماس بگیرید تا اون مبلغ اضافی رو کسر کنند.

یعنی برای سرعت 1 مگ همچین چیزی نیست؟
    برای سرعت 512 الان باید 96 پرداخت کرد(با 22 تومنی که باید برا دانلود شبانه داد)
    در صورتی که 1 مگ میشه 85 تومن.(البته اگه برای 1 مگ نیاز به خرید ترافیک شبانه نباشه)
    خب اگه اینطور باشه میریم سرویس 1 مگ رو میگیریم به صرفه تر در میاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 68 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 68 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •