تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4245 از 4751 اولاول ... 324537454145419542354241424242434244424542464247424842494255429543454745 ... آخرآخر
نمايش نتايج 42,441 به 42,450 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه zaza2z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Somewhere

پيش فرض

قربونت forgotten جان

آقا یه نگاه به این دو تا پست میندازی و نظرت رو بگی ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ما آرت 1 داریم دست کاری کردیم اینترنت رو سرعت رو 120 تا 150 هست. خوره ی دانلود هم هستیم. راهی چاهی خبری اطلاعات محرمانه ای داری که تا چند گیگ دانلود کنم گیر ندن بهمون ؟ یا اصلا چه کنیم با همین سرعت دست کاری شده دانلود کنیم بدون گیر شاتل ؟

آپلودر هم هستم یه جورایی جدا از خوره بودن نیازه به اینترنت بدون گیر صاحابش

قربان مرامتون

2. این کاربر از zaza2z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

قربونت forgotten جان

آقا یه نگاه به این دو تا پست میندازی و نظرت رو بگی ؟

ما آرت 1 داریم دست کاری کردیم اینترنت رو سرعت رو 120 تا 150 هست. خوره ی دانلود هم هستیم. راهی چاهی خبری اطلاعات محرمانه ای داری که تا چند گیگ دانلود کنم گیر ندن بهمون ؟ یا اصلا چه کنیم با همین سرعت دست کاری شده دانلود کنیم بدون گیر شاتل ؟

آپلودر هم هستم یه جورایی جدا از خوره بودن نیازه به اینترنت بدون گیر صاحابش

قربان مرامتون

وقتی اساتید محترم هستند من چرا نظر بدم

راستش من اصلا شاتل ندارم فقط در حال تحقیق برای ملحق شدن به این گروه هستم

ولی از زمان بچگی در مورد این محرومیت هاش خیلی شنیدم

4. این کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Somewhere

پيش فرض

وقتی اساتید محترم هستند من چرا نظر بدم

راستش من اصلا شاتل ندارم فقط در حال تحقیق برای ملحق شدن به این گروه هستم

ولی از زمان بچگی در مورد این محرومیت هاش خیلی شنیدم

آقا ما به اساتید جسارت نکردیم

یه کمک اساسی کنند به این خرده پا در زمینه ای که تو این سه پست کامل توضیح داده شد، بی نهایت ممنون میشیم

شاتل که سود میلیاردیش رو کرده و میکنه. بگذارید ما در این گوشه یه چند گیگ فایل بگیریم بی سر و صدا از راهی که اساتید میدونن ، دعاتون کنیم

6. این کاربر از zaza2z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

یک سوال :

میتونم از نمایندگی بخوام خطم رو تس کنه که 4 مگ رو میکشه یانه ، بعد بقیه مراحل ثبت نام رو طی کنم و پولو بپاشم تو صورتشون؟

چون 2 مگ نمیخام

9. 4 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممنون که گفتی عزیز

حالا به نظر شما باید چه کنم ؟ آرت رو از 1 ببرم بالاتر تا گیر ندند ؟

یا مثلا نگذارم از 100 گیگ بیشتر شه در یک ماه ؟ میخوام یه عدد ماکزیمم برای آرت 1 بیاد دستم که بدونم بیش از اون در ماه نگیرم که تابلو شه بهم گیر بدند !

ضمن اینکه شما چی گفتی بهشون وقتی ازت پرسیدن چه جوری این مقدار دانلود کردی ؟ و همین طور بعد چی شد؟ رفتی سرویس محدود گرفتی یا تغییر دادی به آی اس پی دیگه ؟
    خواهش میکنم ببین من تا 130 گیگ با آرت 1 گرفتم به این مشکل برنخوردم . به من گفتن مصرفت بالا بوده و سرویست تا 7 روز وصل نمیشه گفتن اگه میخوای یه ماه محدود بگیر بعد دوباره نامحدود بگیر تا 7 روز الاف نشی هرچی بهشون گفتم که شما تو قرارداد همچین چیزی ندارید که اگه دانلود زیاد بود سرویسو وصل نمیکنیم طرف گفت این مشکل شرکته من نمیدونم . گفتم من از انترانت گرفتم که تونستم این همه دانلود کنم اصلا نمیدونست که چی هست !!! حالا این ماهم آرت 1 دارم از ابتدای ماه محدود بودم یه روز در میون دانلود کردم تا الان که 7 رور میگذره 80 گبگ گرفتم اگه دبدم دوباره محدود شدم میرم 128 محدود میگیرم با شبانش میشه شبی 6 گیگ گرفت میشه ماهی 180 گیگ بهتره از نامحدود میشه چون دیگه قطعت نمیکنن .

11. این کاربر از erfan_jf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Somewhere

پيش فرض

خواهش میکنم ببین من تا 130 گیگ با آرت 1 گرفتم به این مشکل برنخوردم . به من گفتن مصرفت بالا بوده و سرویست تا 7 روز وصل نمیشه گفتن اگه میخوای یه ماه محدود بگیر بعد دوباره نامحدود بگیر تا 7 روز الاف نشی هرچی بهشون گفتم که شما تو قرارداد همچین چیزی ندارید که اگه دانلود زیاد بود سرویسو وصل نمیکنیم طرف گفت این مشکل شرکته من نمیدونم . گفتم من از انترانت گرفتم که تونستم این همه دانلود کنم اصلا نمیدونست که چی هست !!! حالا این ماهم آرت 1 دارم از ابتدای ماه محدود بودم یه روز در میون دانلود کردم تا الان که 7 رور میگذره 80 گبگ گرفتم اگه دبدم دوباره محدود شدم میرم 128 محدود میگیرم با شبانش میشه شبی 6 گیگ گرفت میشه ماهی 180 گیگ بهتره از نامحدود میشه چون دیگه قطعت نمیکنن .
    خدا خیرت بده یه توضیح دادی و یه عدد گفتی یه کم اوضاع بیاد دست ما
    شاتل که درست مثل آدم توضیح نمیده با سرعت فول تا چقدر میشه گرفت بی مشکل. عزیز ببین، پس میگی من الان تا 130 گیگ بگیرم قطع ام نمی کنن ؟ و اینکه رسید به این عدد دیگه دانلود نکنم و چقدر وقت بگذارم بگذره تا دوباره شروع کنم ؟

درمورد توضیحات سرویس محدود و نامحدود و راهنمایی ات که کردن هم درست نفهمیدم.

1- یعنی واسه 7 روز که قطع شدی گفتن سرویس اکو بگیری ؟ بعد بعداز 7 روز دوباره میگذاشتن نامحدود بگیری ؟

2- سرویس اکو با چه سرعتی گرفتی و سرعت دانلودت تا چند میرفت با سیستم اترنت ؟

3- 7 روز رو اکو گرفتی بعد سریع نامحدودش کردی ؟

4- اصلا نفهمیدم که گفتی 128 محدود میگیری واسه شب هاش. مگه تو روز نمیشه دانلود کنی ؟ و اینکه از کجا میدونی شبا میشه 6 گیگ گرفت ؟

سوال ها زیاد شد ولی واقعا اگه توضیح شما نباشه همین جور گیج میزنیم تا یک سیاست درست پیدا کنیم

مرسی
    Last edited by zaza2z; 29-11-2013 at 01:46.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خدا خیرت بده یه توضیح دادی و یه عدد گفتی یه کم اوضاع بیاد دست ما
    شاتل که درست مثل آدم توضیح نمیده با سرعت فول تا چقدر میشه گرفت بی مشکل. عزیز ببین، پس میگی من الان تا 130 گیگ بگیرم قطع ام نمی کنن ؟ و اینکه رسید به این عدد دیگه دانلود نکنم و چقدر وقت بگذارم بگذره تا دوباره شروع کنم ؟

درمورد توضیحات سرویس محدود و نامحدود و راهنمایی ات که کردن هم درست نفهمیدم.

1- یعنی واسه 7 روز که قطع شدی گفتن سرویس اکو بگیری ؟ بعد بعداز 7 روز دوباره میگذاشتن نامحدود بگیری ؟

2- سرویس اکو با چه سرعتی گرفتی و سرعت دانلودت تا چند میرفت با سیستم اترنت ؟

3- 7 روز رو اکو گرفتی بعد سریع نامحدودش کردی ؟

4- اصلا نفهمیدم که گفتی 128 محدود میگیری واسه شب هاش. مگه تو روز نمیشه دانلود کنی ؟ و اینکه از کجا میدونی شبا میشه 6 گیگ گرفت ؟

سوال ها زیاد شد ولی واقعا اگه توضیح شما نباشه همین جور گیج میزنیم تا یک سیاست درست پیدا کنیم

مرسی
    ببین من این 130 گیگ که گرفتم پشت سره هم نگرفتم فقط پنج شنبه جمعه ها دانلود میکردم پشت سره هم نمیگرفتم هرچی بین دانلودات فاصله بدی احتمال محدود شدنت کمتره .
    1-نه منظورش این بود که واسه یه ماه اکو بگیر که از محدودیت در بیام بعد برم دوباره نامحدود بگیرم ولی چون اکانت آقا amin رو داشتم لازم نبود واسه رفع محدویت اکو بگیرم با اکانت ایشون از محدویت خارج میشدم .
    2- اکو 128 رو شبا رایگان باسرعت 120 یا بیشتر میتونی دانلود کنی واسه همین شبی 6 گیگ میتونی دانلود کنی تازه اگه محدود شی فقط شبا محدود میشی که با اون اکانتی که گفتم مشکلت حله ولی آرت 1 با سرعت 350 (البته واسه من اینجوریه ممکنه از شما بیشتر یا کمتر باشه ) دانلود داشته باشی که اگه محدود شی با اکانت میتونی سرعتت درست کنی ولی اگه زیاد دانلود کنی حتی اگه زودتر اینترنتو شارژ کنی موقعی که دورت تموم میشه 7 روز طول میکشه دوره جدیدتو شروع کنن بعد 7 روز فعالت میکنن .
    3-نه 7 روز اینترنت نداشتم صبر کردم تا وصل شه جون آرت 1 شارژ کرده بودم .
    4-اکو 128 هم نو جواب سوال دومت گفتم منظورم از شباش ساعت 1 تا 8 بود که رایگانه واگرنه تو روز که چون از حجمت کم میشه بالاترین سرعتو داری و هیج وقت محدود نمیشی .
    Last edited by erfan_jf; 29-11-2013 at 02:40.

14. این کاربر از erfan_jf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام
    دوستان چند شب است که اصلا نمیشود دانلود کرد حتی صفحه هم باز نمیکنه و v p هم کانکت نمیشود کسی میدونه مشکل چیه
    ممنون

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Somewhere

پيش فرض

سلام
    دوستان چند شب است که اصلا نمیشود دانلود کرد حتی صفحه هم باز نمیکنه و v p هم کانکت نمیشود کسی میدونه مشکل چیه
    ممنون
    مطمئنی مشکل از سیستمت نیست ؟

پینگ داری ؟

مطمئنی مشکل از مرکز مخابراتیت نیست ؟

تو قسمت lan setting چک کردی ببینی آی پی وی / n / p ات شاید باقی مونده ؟

به پشتیبانی زنگ زدی ؟

......

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 107 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 107 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •