ممنون درست شد عزیز
اما هیچ تغییری تو سرعت دانلود نشد. مدام بین 120 تا 150 متغیره. بعضی اوقات هم 2 ثانیه میشه 200
شما میدونی اگه من آرت ام رو ببرم روی 5-4 که نوشته سرعت 320 تا 380 هست ، عدد دانلود رو چقدر بالاتر از حالت 128 میبره که روی 120 هست ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ممنون درست شد عزیز
اما هیچ تغییری تو سرعت دانلود نشد. مدام بین 120 تا 150 متغیره. بعضی اوقات هم 2 ثانیه میشه 200
شما میدونی اگه من آرت ام رو ببرم روی 5-4 که نوشته سرعت 320 تا 380 هست ، عدد دانلود رو چقدر بالاتر از حالت 128 میبره که روی 120 هست ؟
دوست عزیز افزایش سرعت به عوامل زیادی بستگی داره..از جمله تعداد یوزر در حال استفاده- پهنای باند مرکز و...
این افزایش تعداد کانکشن کاری میکنه که از حداکثر پهنای باند استفاده کنید.
در مورد سرویس های ارت متاسفانه اطلاعی ندارم....
منم مثل شما تا تونستم دانلود کردم 220 گیگ گرفتم ولی موقعی که دورم تموم شد 7 روز نذاشتن وصل شم با اینکه پول ریخته بودم . کلی باشون بحث کردم ولی فایده ای نداشت ! جالبیش اینجا بود بهم گفتن برو سرویس محدود بگیر .
از وقتی مهدی رفته دیگه تاپیک پارس حال نمیده خلوت شده
دوستان این 32 کانکشن IDM نسخه ی جدید تست بگیرید اعلام کنید فقط من یک موردی را بهش شک دارم اصلا گیریم که سرور مربوطه 32 کانکشن را ساپورت کنه , ولی اگر 3 تا لینک همزمان Run کنیم میشه 32*3 کانکشن که از مجموع محدودیت کانکشن برای یک IP اکثر سرورهای خوب هم میره بالا...تک کانکشن هم که موقع Building فایل های حجم بالا جونش در میاد دقایقی از ساعت رایگان عقب می افتیم
حالا خلاصه تست کنید اعلام کنید دیگه![]()
ممنون که گفتی عزیز
حالا به نظر شما باید چه کنم ؟ آرت رو از 1 ببرم بالاتر تا گیر ندند ؟
یا مثلا نگذارم از 100 گیگ بیشتر شه در یک ماه ؟ میخوام یه عدد ماکزیمم برای آرت 1 بیاد دستم که بدونم بیش از اون در ماه نگیرم که تابلو شه بهم گیر بدند !
ضمن اینکه شما چی گفتی بهشون وقتی ازت پرسیدن چه جوری این مقدار دانلود کردی ؟ و همین طور بعد چی شد؟ رفتی سرویس محدود گرفتی یا تغییر دادی به آی اس پی دیگه ؟
پارس انلاین لیاقت من رو نداشت که اونجا بمونم
حالا من امشب یه تست میگیرم و نتیجه رو میگم که عایا تاثیری داشته یا خیر!
رضا جان راستی یادت باشه وقتی تنظیمات رو 32 کانکشن میزاری این گزینه رو هم باید high speed بزاری تا لینکا به 32 کانکشن برسن:
![]()
چطوزی به این راحتی هی idm جدید میریزید؟ لیست قبلی دانلودتون نمیپره؟ توی چه حالتی باید پاک و نصب یشه؟
خوب از لیست دانلودات بکاپ بگیر![]()
نیازی به بکاپ نیست!
اگر idm رو اپدیت کنید یا بصورت کامل پاک نکـنید مشکلی برای لیست دانلود پیش نمیاد!
بهترین تنظیم برای mul.ir
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)