کجا افتادی.اسکات هوم بخوایم واست بفرستیم یه دو روزی طول می کشهاوووه !!! جقدر دوري !!! نه بابا فايده نداره ! استارت اور كن بزن north west![]()
کجا افتادی.اسکات هوم بخوایم واست بفرستیم یه دو روزی طول می کشهاوووه !!! جقدر دوري !!! نه بابا فايده نداره ! استارت اور كن بزن north west![]()
توی ترایب View جاسوس فرستادم !!
هر اطلاعاتی میخوایین بگین !! : دی
به به، بله، حالا ما هم شدیم بیگانه.
من شمال غربم 2 بار مختصات دادم و یه بار یوزر هی میگم کسی پلوم نیست. هیچ کس چیزی نمیگه.
ازتون نه ریسورس میخواهم نه ساپورت.
چهار بار هم گفتم دعوتم کنید تو ترایت خودتون.
ای ول خارجی ها. خودشون برات دعوت نامه میفرستم. اما دوستان ایرانی ما هم فقط باید کاره ای باشی....
اومدم همونجا!اوووه !!! جقدر دوري !!! نه بابا فايده نداره ! استارت اور كن بزن north west
یه چیزاییش رو خوندم!نصف آموزش بی خوده !!!
همون چند صفحه اول که توضیحات در مورد ساختمون ها و نیرو ها هست به درد میخوره !!
ما هم ورلد 41 هستیم ... کسی بهت حمله کرد بگو زیر چکمه های نظامیانم لهش کنم !!
مخلصیم!
به به همکار بعدی هم به جمع تریبال بازها پیوست !!
میگم کسی توی و 39 بازی نمیکنه ؟
خوب من تو چند صفحه قبل هم گفتم. تو ورلد 39 و 41 هستم.
اگر کمک خواستی بهم بگو.
البته من فكر كنم مسعود خان هنوز خلوص نيت ندارن !!!If you want grow up in TribalWars !!! you should be a pro SPAMER !!!
منم اومدم world 41 وnorth wes با نام كاربري Rassool
برسام که از همون بچگی همش شعر میگغت !! : دیاثر برسام الدوله شاعر معاصر
خوش اومدید !!! میگفتید یه گاوی !! گوسپندی !!منم اومدم world 41 وnorth wes با نام كاربري Rassool
برسام پروفایلت رو عوض کن چون دیگه اسپم مرد !! جاش وانتد اومد !!!البته من فكر كنم مسعود خان هنوز خلوص نيت ندارن !!!
ههه تب داري !!! هيج ترايبي اسبم نميشه !!! SPAM for ever !!! راستي بدرام نمي خواد ورلد ديكه اي ترايب بزنه ؟؟؟ واقعا كه دوك خوبي بود !برسام پروفایلت رو عوض کن چون دیگه اسپم مرد !! جاش وانتد اومد !!!
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)