دوستان امروز برا خرید سرویس به شاتل زنگ زدم گف منطقه ی ما (خواجه ربیع مشهد)رو نهایت همون 2مگ پشتیبانی میکنهباز دم های وب گرم به ما 4مگو میده
ما همچنان های وبی موندیم .
روز خوش![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان امروز برا خرید سرویس به شاتل زنگ زدم گف منطقه ی ما (خواجه ربیع مشهد)رو نهایت همون 2مگ پشتیبانی میکنهباز دم های وب گرم به ما 4مگو میده
ما همچنان های وبی موندیم .
روز خوش![]()
دوستان دیشب عجیب سرعت نت بالا بود، حتی سرعتش از موقعی که محدود نبودم بیشتر شده بود، در حد روز بود، به نظرتون علتش چی میتونه باشه؟ نکنه دارن دون میپاشن؟!!!![]()
با پیگیری های صورت گرفته با شاتل مشهد و دیتا سنتر شاتل مشکل مذکور مرتفع گردید.
با تشکر
امین جان دستت درد نکنه مشکلمو حل کردی الان با اکسپرس هم نهایت سرعتو میگیرم!
دوستان یک خبر عجیب من خطم از محدودیت شاتل در اومده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سرعتم از سرور خارجی 500 کیلو داخلی 100 کیلو!![]()
دیدن از داخلی خیلی دانلود کردی محدودیتتو چپکی اعمال کردن![]()
احتمالا ااز لینک دانلودت هست![]()
شاتل داخلی هم محدود کنه یک نفر هم روش نمی مونه
دوستان یک چیزی بگم از پیشتبانی ارشد شاتل اینجا فعال هست چند روز پیش یک مشکلی گفتم گفتن آره تاپیک فلان جا دیدیم![]()
داشتم به تعداد کانکشن های IDM (همون تکه کردن) فایل نگاه میکردم دیدم IDM فایل های سرور ایرانی رو فقط به دو قسمت تقسیم میکنه ولی خارجی ها رو همون 8 قسمت تقسیم میکنه.
حالا حتی تلاش هم نمیکنه که تعداد کنکشن ها رو زیاد بکنه. مثل اینکه از تنظیمات بری تعداد کانکشن رو 2 کنی. ولی اونجا رو هم چک کردم همون 8 هست. شماها هم چک کنید. یعنی اگه کار شاتل باشه بوق بوق....
نه برا من که 16تا میده !
سرور خارجی خیلی جالب بود برام هنوز تو کفشم! چجوری با اون سرعت داشتم دانلود میکردم حیف لینکام تموم شده بود وگرنه ترکونده بودم البته چیزایی رو دانلود کرده بودمو ک نیاز داشتم
ولی فک کنم از محدودیت در اومدم .دی
سرور خارجی بالا هست چون تازه در اومدی از محدودیتدوباره محدود نشی
![]()
هم اکنون 70 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 70 مهمان)