با سلام به دوستان.من اويل 5 رو بازي كردم ولي مثل 4 نيست و حس 4 رو نداره.لطفا اگه كسي اطلاعي از نسخه هاي ديگه 4 داره بگه.مثلا نسخه 4 بتا اومده.كسي در مورد بتا ميدونه؟ممنونم.
با سلام به دوستان.من اويل 5 رو بازي كردم ولي مثل 4 نيست و حس 4 رو نداره.لطفا اگه كسي اطلاعي از نسخه هاي ديگه 4 داره بگه.مثلا نسخه 4 بتا اومده.كسي در مورد بتا ميدونه؟ممنونم.
آقا معلوم هست چی نوشتی .
نسخه ی 4 یک نسخه است . بتا هم به نسخه ی آزمایشی بازی می گن که قبل از بازی منتشر می شه و شامل دومرحله یا ... می شود .
بهتره همون 5 رو بازی کنید که بنده خودم حدود 5 بار تمومش کردم و تمام مد هایش رو باز کردم .
ببخشید منظورتون از نسخه ی بتا چیه؟
سلام دوستان.
ميدونم كه برايه سوال كردن 3-4 سالي دير شده ولي شما به بزرگ واري خودتون ببخشيد.
كسي هستش كه ps2 اين بازيرو تموم كرده باشه تا من سوالامو ازش بپرسم؟.![]()
منم مثل شما دوست عزيز نميدونم نسخه بتا چيه ولي قبلا توي يك سايت خواندم كه نسخه بتا نسبت به اويل 4 خيلي بهتره مثلا در نسخه بتا عروسكهاي شيطاني به ---- حمله ميكنن و لباسهاي جديد و مكانهاي وحشتناكتري هستن .ميتونيد تو گوگل در مورد اين نسخه جستجو كنيد.اگه كسي از دوستان ميداند بگه كه نسخه هاي جديد اويل 5 مثل گلد اديشن و .... براي كامپيوتر اومدن يا خير
مگه نسخه ي pc چقدر با ps2 فرق داره؟
من رو ps2 بازيش كردم بپرس
چه شايعاتي !!!
سلام عزيزم.من اويل 4 را هنوز هم دارم بازي ميكنم.اگر هرجا گير كرديد بگيد تا كمكت كنم.
نه شایعه نیست. فکر کنم منظور دوستمون Resident Evil 3.5 هست که بعد ها با تغییراتی فراوان شد همین RE4 خودمون
نسخه ی بتا/دمو ئی برای گیم کیوب اومده بود ،(در واقع این اویل هم اولش قرار بود اختصاصی گیم کیوب باشه.)
این نسخه ی دمو قسمتی از بازی ای بود که الان هست و چیز اضافه یا عجیبی نداشت.
احتمالاً منظور شماها همون فیلم نامفهومیه که اول به عنوان دمو از گیم پلی اویل 4 بیرون اومد ، و شباهت چندانی به بازی نداشت
قبلا در موردش تو همین جا بحث شده ؛ اون فیلم اصلاً قسمتی از یه "گیم" نیست و فقط تست رندرهای اولیه س
(هر کی فیلمه رو ندیده بزارم ببینه.)
Last edited by taghi_ramzi; 18-02-2010 at 15:47.
من از این 3.5 هر چی گشتم فقط یه مشت تریلر موجود بود ، لینک دانلودی چیزی نداره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)